تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):خدا را نشناخته آن که نافرمانی اش کند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848334964




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- در مصائب «پول کثیف»


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی روزنامه های ایران/ سه شنبه 12 اسفند 1393 در مصائب «پول کثیف» تهران-ایرنا-بعد از یک هفته از اظهارات وزیر کشور درباره ورود پول قاچاق به عرصه اقتصاد و سیاست، او بار دیگر در این ارتباط هشدار داد و سخنانش هم در روزنامه های امروز ایران بازتاب داشت.


این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز سه شنبه 12 اسفند 1393 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.

*** عزم وزارت کشور برای بستن ورودی پول های کثیف به سیاست و اقتصاد
وزیر کشور دیروز در مراسم اختتامیه ی یازدهمین جشنواره ی آثار برتر مکتوب در حوزه ی مواد مخدر و روانگردها با اشاره به مواردی از ورود «پول کثیف» به اقتصاد و سیاست از عزم این وزارتخانه برای ممانعت از گسترش این پدیده ی خطرناک گفت.
روزنامه ها اظهارات رحمانی فضلی را نشان از عزم جدی وزارت کشور در برخورد با پدیده ی پول های کثیف و همچنین پولشویی در کشور دانستند.
روزنامه ی «شهروند» در گزارش خود با اشاره به اظهارات وزیر کشور، از «گردش مالی ٢هزار میلیاردی یک جوان قاچاقچی» خبر داد.
به نوشته ی این روزنامه، دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر همچنین گفته است: ما از بعد اقتصادی مواد مخدر غفلت کردیم و این موضوع به صورت علمی، اصولی و کاربردی مورد بررسی قرار نگرفته است. فردی شناسایی شده که با پنج کلاس سواد و ٣٥ سال سن به علت جابه جایی ٤٠٠ تن مواد مخدر ٢٠٠٠ میلیارد تومان گردش مالی داشته است، او با پوشش هایی چون برج سازی و واردات و صادرات، قاچاق مواد مخدر را پیش برده است، اگر می خواهیم به اقتصاد سالم برسیم، باید دریچه ورود پول های کثیف به اقتصاد را ببندیم. باید بانک هایی که قانون ضد پولشویی را اجرا نکرده اند، پاسخگو باشند. مگر در این خصوص قانون نداریم که این فرد توانسته است با نام افراد فوت شده حساب باز کند؟ چرا مسوولان مالی و بانکی گزارش جریان مالی برای افرادی را که فوت کرده اند ارایه نکرده و اگر گزارش داده چرا بررسی نشده است؟
روزنامه ی «رسالت» نیز عبارت «گردش مالی یک قاچاقچی فراتر از 2 هزارمیلیارد تومان» را از میان اظهارات وزیر کشور به عنوان تیتر نخست خود برگزید.
روزنامه ی «آرمان» در «ورود پول کثیف از اقتصاد به سیاست» با اشاره به اظهارات وزیر کشور می نویسد: طرح چنین مسایلی از سوی وزیر کشور آن هم در آستانه انتخابات مجلس نشان می دهد که عزم وزارت کشور برای برخورد با این پدیده بسیار جدی است. اما باید پرسید چرا این پول می تواند به راحتی به جریان پولی و مالی کشور وارد شده و در مسیرهایی که نباید نیز نقشی ایفا کند؟ شاید اگر ماجرای کمک رحیمی به 170 نماینده علنی نمی شد کمتر کسی به دنبال ریشه این پولها و تبعات آن در سیاست می رفت. وقتی به کاندیدایی پولی داده شود تا صرف تبلیغات انتخاباتی کند به طور حتم در پشت آن توقعاتی از سوی ارائه دهنده پول هم وجود دارد که این امر در اولین گام به استقلال نماینده خدشه وارد می کند و این در تضاد با وظایف نمایندگی و شأن وی ارزیابی می شود.
در همین زمینه یکی از نمایندگان مجلس که نامش در ماجرای اهدای پول به کاندیداهای مجلس هشتم بسیار شنیده می شود به آرمان گفت که این پول نمک یک آش است و تنها بخش کوچکی از هزینه های تبلیغات را تامین می کند.
به نوشته ی این روزنامه، ورود این پولها به چرخه انتخاباتی باعث ایجاد شکاف، اعمال نظر و اعمال قدرت از سوی برخی افراد می شود و قدرت را نیز آلوده می کند. از همین رو بعد از اظهارات وزیر کشور این نگرانی وجود دارد که شاید برخی به جای اصلاح قوانین مربوط به نظام مالی احزاب و البته تاکید بر تحزب به سراغ روش های دیگری همچون سختگیری های سیاسی در قالب رد صلاحیت ها و... رفته و درصدد مقابله با این مساله برآیند. اما به نظر می رسد باید قوای سه گانه برای جلوگیری از ورود پول های کثیف به سیاست با هماهنگی هم عمل کنند.
«آفتاب یزد» هم در این باره به این که «تهدید به استیضاح، موجب سکوت وزیر کشور نشد» اشاره کرد و نوشت: پول کثیف! موضوعی است که این روزها از سوی وزیر کشور مطرح و پیگیری می شود. سخنی که واکنش تند نمایندگان مجلس را نیز در برداشت. تا جایی که به دلیل اتهام به نظام! موضوع استیضاح رحمانی مطرح شد.
«قانون» هم در گزارش نخست خود با عنوان «سیاست نئشه از قاچاق و فساد» می نویسد: پول، واژه ای که این روز ها به عاملی تبدیل شده که افرادی را متهم و افراد دیگر را از زیر سوال خارج می کند. تا سال گذشته اختلاس مهم ترین مسئله اقتصادی کشور بود اما با نزدیک شدن به پایان سال، پرداخت مبالغی به برخی نمایندگان برای حضور در انتخابات مجلس هشتم، به اتفاقی ناگوارتر از اختلاس ها و پولشویی ها تبدیل شده است. ... در حالی که هیچ نهاد و مسئولی زیر بار نمی رود تا پاسخ دهد پول تزریقی به انتخابات مجلس هشتم از چه منبعی تامین شده است، وزیر کشور تاکید می کند قاچاق مواد مخدر محل تامین این پول است و به واکنش های جدیدی دامن می زند.
روزنامه ی «فرهیختگان» نیز در یادداشتی به تحلیل مساله ی پول های کثیف پرداخت و نوشت: منظور از پول های کثیف پول هایی است که بابت فعالیت های غیرقانونی از راه تجارت های غیرقانونی و غیرشرعی به دست می آید که عمده آن از طریق مواد مخدر، قاچاق کالا و ارز است و پول هایی است که افراد در قالب تجارت صحیح، تلاش، زحمت و فعالیت های شرعی و قانونمند به دست نمی آورند و اغلب از تجارت های غیرشرعی و غیرقانونی است. این پول ها به جهت اینکه سوددهی بالایی دارند و هیچ گونه مالیاتی به آنها تعلق نمی گیرد و فقط یک ریسک دارد، به راحتی وارد عرصه های مختلف از جمله اقتصادی و سیاسی کشور می شوند. این فعالیت های ناصحیح دارای سودهای کلان و درآمدهای بالا هستند.
فرهیختگان در ادامه افزود: بر اساس قانون هر شهروندی موظف است سالیانه یک اظهارنامه مالیاتی به دولت بدهد که در پی آن درآمدش و راه به دست آمدن این درآمد و دارایی مشخص می شود. وقتی مشخص نیست که افراد این میزان درآمد و دارایی را از کجا به دست آورده اند، نه مبارزه با پولشویی ممکن است نه مبارزه با ورود پول های کثیف به عرصه های مختلف کشور. تا وقتی که تقاضا برای مواد مخدر وجود دارد و تا زمانی که مرزهای کشور باز هستند، با ورود مواد مخدر و قاچاق کالا نیز روبه رو هستیم و به تبع آن، پول های کثیف نیز وارد کشور و پس از آن وارد عرصه اقتصاد و سیاست می شود. وقتی در بحث مبارزه با قاچاق و مصرف مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد، با ضعف های جدی رو به رو هستیم، پول های حاصل از این معاملات، خواسته و ناخواسته وارد چرخه اقتصادی می شود.

*** ماراتن هسته یی در ایستگاه های پایانی
«مونترو» در سوئیس آخرین ایستگاه ماراتن هسته یی است که از دیروز تیم مذاکره کننده، سوت شروع آن را به صدا در آوردند و سپس وزرای خارجه ایران و آمریکا با یکدیگر گفت وگو کردند. «محمدجواد ظریف» و «جان کری» وزرای امور خارجه ایران آمریکا برای ادامه ی سلسله نشست های موضوع هسته یی ایران وارد سوئیس شدند. در همین زمینه ظریف در گفت و گو با «رویترز» بیان کرد که «ایالات متحده و دیگران باید درک کنند که برای یک توافق هسته ای تمامی تحریم ها باید برچیده شوند». این اظهارات ظریف در بسیاری از روزنامه ها بازتاب داشت.
روزنامه ی «اعتماد» با اختصاص گزارش خود به این موضوع نوشت: پیشرفت، تحریم ها و راهی طولانی، کلید واژه هایی که روز گذشته از زبان سه عضو ارشد مذاکرات هسته ای ایران و ١+٥ به گوش رسید. ... به نظر می رسد که پیچیده شدن مذاکرات هسته ای میان ایران و ١+٥ و ورود جدی به بحث های فنی، مذاکره کنندگان ایران و طرف مقابل را به فکر تغییر محل و هوایی تازه بخشیدن به این دور انداخته است. در این دور از مذاکرات هسته ای نیز دو چهره جدید یعنی علی اکبر صالحی، رییس سازمان انرژی اتمی و حسین فریدون، دستیار ارشد رییس جمهور ایران مانند دور پیشین مذاکرات، تیم را همراهی می کنند.
اعتماد در ادامه به اظهار نظرهای ظریف اشاره کرد و افزود: صبح کاری رییس دستگاه دیپلماسی ایرانی در ژنو با دیدار با برت کنداس، همتای هلندی و رعد حسین، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل آغاز شد. محمد جواد ظریف در دیدار با وزیر امور خارجه هلند با اشاره به اینکه هلند همواره یک شریک تجاری مهم برای ما بوده تاکید کرد که در دوره اخیر حجم مبادلات تجاری فیمابین کاهش یافته که با استفاده از فرصت های پیش رو باید شاهد افزایش آن باشیم. در همین راستا ایران آمادگی دارد تا با استفاده از قابلیت های موجود، مناسبات بین دو کشور را در زمینه های مختلف توسعه دهد. وزیر امور خارجه ایران با تاکید بر اینکه تحریم، محدودیت ها و موانعی را ایجاد کرده، اظهار داشت که با وجود آن می توان در حوزه های مختلف که مشمول این محدودیت ها نمی شود، سطح همکاری ها را افزایش دهیم. اعلام آمادگی برای توسعه صنعت گردشگری، تبیین آخرین تحولات در روند مذاکرات هسته ای و تحولات منطقه ای به ویژه سوریه و عراق و آمادگی برای گفت و گوهای حقوق بشری در زمره دیگر محورهای مورد بحث در این دیدار بود.
«عیدی هسته ای» نیز تعبیر روزنامه ی آرمان از گفت و گوهای دیروز بود. این روزنامه در تحلیل وضعیت کنونی می نویسد: با گذر از گردنه های صعب و سخت، با عبور از فراز و نشیب های پرشمار اکنون پرونده هسته ای به نقطه ای حساس و گرانیگاهی خطیر رهنمون شده است. دیپلمات ها رزم جامه پوشیده و به کارزاری سخت پای گذاشته اند و منتقدان نیز با تمام داشته ها و پتانسیل های خود به میدان آمده اند، جبهه موافقان و مخالفان توافق هسته ای در سه نقطه از گیتی آرایش به خود گرفته است. دیپلمات های ایرانی و آمریکایی با میدان داری ظریف و کری در مونترو سوئیس در نزدیکی ژنو به تبادل نظر و رایزنی بر سر موضوعات اختلافی که اهم آن موضوع فرآیند لغو تحریم هاست، مشغول هستند. در وین همزمان با برگزاری نشست شورای حکام و قرائت گزارش فصلی آژانس پیرامون پرونده هسته ای ایران، یوکیو آمانو دبیرکل آژانس انرژی اتمی از آمادگی سازمان متبوع خود برای تسریع در روند همکاری با ایران برای حل و فصل نهایی پرونده خبر می دهد و بالاخره در آن سوی اقیانوس در واشنگتن، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی خود را آماده سخنرانی در کنگره علیه توافق هسته ای احتمالی با ایران کرده و با اضطراب و نگرانی وعده افشاگری درمورد جزئیات توافق هسته ای با ایران که آن را بد می خواند، داده است. واکنش ایی که به خوبی نشان می دهد پرونده در یک پیچ و بزنگاه حساس و تاریخی قرار گرفته و زورآزمایی نهایی در حال شکل گیری است.
روزنامه ی «خراسان» نیز آن بخش از اظهارات وزیر امور خارجه مبنی بر لزوم برداشته شدن تحریم ها را برجسته کرد و نوشت: ظریف، کری و لاوروف صبح روز گذشته خود را به ژنو رساندند تا پس از نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل راهی شهر مونترو در کرانه رودخانه ژنو شوند و دو به دو با یکدیگر دیدار کنند. ظریف که از ورود مذاکرات به مراحل حساس سخن گفته بود، ابتدا در گفت وگو با رویترز از پیشرفت مذاکرات سخن گفت و با تکرار موضع دو شب قبل دکتر روحانی مبنی بر لزوم لغو یکجای تمام تحریم ها، وصول توافق هسته ای در مقطع فعلی را در گرو اراده سیاسی طرف مقابل دانست و اعلام کرد که «آمریکا و دیگران باید درک کنند که برای یک توافق هسته ای تمامی تحریم ها باید برچیده شوند.»
«مردم سالاری» نیز، «لـغو تحـریم ها؛ موضـوع اصـلی توافـق هستـه ای» را محور اصلی گزارش خود قرار داد و به آنچه دیروز در دیدار ظریف و کری گذشت، اشاره کرد.

*** داعش در محاصره؛ تکریت در آستانه ی آزادی
دیروز نظامیان ارتش و نیروهای مردمی عراق از آسمان و زمین مواضع تروریست های داعش در شهر تکریت را آماج حملات خود قرار دادند و منابع خبری اعلام کردند که در ساعات اولیه آغاز حملات، 50 درصد این شهر از اشغال تروریست ها آزاد شد. همچنین بر اساس اعلام منابع خبری، ارتش با حمایت نیروی مردمی، استان صلاح الدین در 2 کیلومتری جنوب تکریت (مرکز صلاح الدین) را آزاد کردند. این موضوع تیتر برخی روزنامه ها بود.
روزنامه ی «ایران» در تیتر نخست خود با اشاره به نبرد تن به تن با داعش در زادگاه صدام نوشت: در پی اعلام آغاز عملیات نظامی در استان صلاح الدین حیدر العبادی نخست وزیر عراق نشستی را با فرماندهی عملیات سامرا و رهبران یگان های نظامی در این شهر برگزار کرد و از شهر سامرا نظارت بر عملیات آزادسازی صلاح الدین را بر عهده گرفت. تکریت زادگاه صدام کانون اصلی این عملیات است. العبادی به زیارت مرقد امامین عسکریین در سامرا رفت و همبستگی مردم و نیروهای امنیتی در این شهر را ستود. وی همچنین با اعلام آغاز عملیات آزادسازی تکریت از عراقی هایی که فریب تروریست ها را خورده اند و کسانی که بیشتر مرتکب اشتباه شده اند خواست تا سلاح های خود را کنار گذاشته و این فرصت آخر را برای پیوستن به نیروهای عراقی برای آزادسازی شهرهای این کشور غنیمت بشمارند. نیروهای داوطلب مردمی نام (لبیک یا رسول الله) را بر عملیات آزادسازی شهرهای صلاح الدین از دست داعش گذاشتند. منابع مطلع گفتند شهر تکریت در محاصره کامل ارتش و نیروهای داوطلب مردمی قرار دارد و مواضع داعش و عناصر بعثی هدف آتش موشکی، توپخانه و پهپاد قرار گرفته به طوری که ظرف ساعات آینده، نیروها وارد تکریت خواهند شد.
به گزارش روزنامه ی «اطلاعات» نیز شهر تکریت در عراق در آستانه ی آزادی کامل از دست نیروهای تروریستی داعش قرار دارد.
به نوشته ی این روزنامه، نیروهای موسوم به «ائتلاف ضد داعش» که متشکل از آمریکا و متحدان غربی و عربی آن است در عملیات آزادسازی شهر تکریت شرکت ندارند . از سویی، یک مقام امنیتی عراق در استان صلاح الدین اعلام کرد ،در شمال شرق «سامرا» میان نیروهای امنیتی و تکفیری های داعش درگیری شدیدی آغاز شده است. هادی العامری که وظیفه نظارت بر نیروهای داوطلب مردمی مبارزه با گروه داعش را بر عهده دارد نیز اعلام کرد، «عشایرعرب» در درگیری ها و عملیات آزادسازی استان صلاح الدین در کنار نیروهای بسیج مردمی حضور دارند و شمار زیادی از این عشایر تاکنون به نیروهای مردمی و پلیس و ارتش عراق پیوسته اند؛ نیروهایی که در مثلث امنیتی برای آزادسازی همه خاک عراق از داعش فعالیت می کنند. او گفت که عناصر بعثی برای سقوط دو استان صلاح الدین و نینوا با داعش همکاری کرده اند.
روزنامه ی «جام جم» هم با اشاره به این موضوع در سرتیتر اخبار خود نوشت: پیشروی نیروهای عراقی در جبهه تکریت موجب دلگرمی نیروهای سیاسی در این کشور شده است. به نظر می رسد گروه داعش که از چندی پیش عملیاتش در عراق متوقف شد امروزه به حالت تدافعی افتاده و مناطق اشغالی را یکی پس از دیگری از دست می دهد. شکست داعش روسیاهی بزرگی را برای حامیان منطقه ای و بین المللی این گروه به همراه خواهد آورد.
«فروپاشی داعش در تکریت» نیز عنوان گزارش روزنامه ی «قدس» بود.

*** مسکن در سال جدید، رکود یا رونق؟!
وضعیت مسکن در سال جدید یکی از محورهای مورد بررسی روزنامه ها بود که در آن تقابل دو نگاه مشاهده می شد. یکی از ادامه ی وضعیت رکود مسکن مانند امسال، در سال گذشته سخن می گفت و دیگری سال 94 را برای مسکن حالت پایان رکود دانست.
روزنامه ی «تجارت» در یادداشتی می نویسد: در سال 94 وضعیت بازار مسکن همانند سال 93 خواهد بود، مگر اینکه برخی یا تمام تولیدکنندگان مسکن تغییر رویه بدهند و بر سر قیمت با مشتریان کنار بیایند، زیرا این موضوع هم به نفع خریدار و هم به سود فروشنده است.افزایش وام مسکن به صلاح نیست، مگر اینکه نرخ سود تسهیلات پایین بیاید که تحقق این موضوع نیز نیازمند منابع بانکی است، اما در حال حاضر بانک ها چنین منابعی را در اختیار ندارند و مسلما در سال 94 نیز همین رویه را خواهند داشت. در کنار اینها بخشی از نقدینگی و منابع موجود در جامعه در بازارهای موازی جمع شده و اگر این منابع آزاد شود، می تواند به سپرده بانکی تبدیل شود و در قالب تسهیلات با نرخ سود پایین در اختیار متقاضیان قرار بگیرد.
به تحلیل تجارت، اگر در سال آینده هم سازندگان از عرضه مسکن خودداری کنند، وضعیت بازار مسکن به همین منوال خواهد بود و این تصور غلط که باید قیمت بالای تمام شده را مشتریان بپردازند، یکی از موانع رونق این بازار است. یکی از دلایل این موضوع کاهش متقاضی در بازار مسکن است، زیرا قدرت خرید مردم کاهش یافته و در عین حال قیمت مسکن افزایش یافته است.افزایش قیمت مسکن نیز به دلیل رشد هزینه تمام شده تولید ساختمان است و از سوی دیگر از آنجا که تولیدکنندگان مسکن نمی خواهند کالای تولیدی خود را ارزان بفروشند، از عرضه خانه های خود خودداری نمی کنند و یا قیمت هایی روی خانه ها می گذارند که نشان دهند عجله ای برای فروش ندارند. دولت باید از طریق مالیات در مورد خانه های خالی ورود پیدا کند و نسبت به شناسایی این قبیل خانه ها و روانه آنها به بازار اقدام کند.در واقع دولت باید با استفاده از اهرم مالیات مالکان خانه های خالی را مجبور به عرضه این خانه ها در بازار کند و اگر چنین اتفاقی رخ بدهد، شرایط به نفع خریداران مسکن خواهد شد.
«5 گزینه مسکن در سال 94» نیز عنوان گزارش «دنیای اقتصاد» بود.
به نوشته ی این روزنامه، چشم اندازی که بر مبنای مدل سازی های تجربی، برای بازار مسکن سال 94 تصویر شده، وضعیت سال آینده را «حالت پایان رکود» توصیف می کند؛ به این معنی که در سال آینده شاخص های اقتصاد مسکن نسبت به امسال روند تدریجی بهبود را طی می کنند؛ اما «قیمت» به عنوان مهم ترین شاخص، از خیز شدید –جهش- به دور خواهد بود. در این فضا، مصرف کننده ها و سرمایه گذاران در دو بخش خرید و ساخت وساز با 5 گزینه مواجه می شوند. در این باره نتایج یک بررسی نشان می دهد سمت تقاضا در مواجهه با سه مسیر «خرید»، «پیش خرید» و «تمدید تاخیر در انجام معامله» بهتر است به دو دلیل گزینه دوم را انتخاب کند.
دنیای اقتصاد افزود: مطابق چشم اندازی که براساس تحقیقات چندوجهی برای بازار مسکن ترسیم شده،در سال 94 حداقل 5 نوع ورودی مختلف پیش روی دو طیف سرمایه گذار و مصرف کننده مسکن قرار دارد که پیش از انتخاب گزینه بهینه از بین آنها باید سود و زیان هر کدام از معبرهای موجود مورد ارزیابی قرار گیرد. بازار مسکن سال آینده بر اساس بررسی هایی که پیش تر دنیای اقتصاد با استناد به سیکل های تجاری دوره های قبلی و شاخص های اثرگذار بر وضعیت آینده انجام داده بود، حالت «اواخر رکود» به خود خواهد گرفت به طوری که پیش بینی های کارشناسی از بهبود نسبی و تدریجی حجم فعالیت های ساختمانی و معاملات مسکن در سال 94 به دور از هر نوع جهش یا ریزش شدید قیمت حکایت دارد.
*گروه پژوهش و تحلیل خبری
پژوهشم** 9283**2054



12/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن