واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش سازمان قضایی نیروهای مسلح خبر داد
تدوین پیش نویس آیین نامه آموزش ضابطان قضایی توسط سازمان قضایی نیروهای مسلح
مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش سازمان قضایی نیروهای مسلح گفت: برخورد ما با کسی که به علت مشکلات روحی و روانی نمیتواند نظم اداری را رعایت کند و کارایی لازم را ندارد باید با فهم و اجرای درست قانون و احیاگرانه باشد.
![تدوین پیش نویس آیین نامه آموزش ضابطان قضایی توسط سازمان قضایی نیروهای مسلح تدوین پیش نویس آیین نامه آموزش ضابطان قضایی توسط سازمان قضایی نیروهای مسلح](http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1393/12/12/3017455_516.jpg)
به گزارش حوزه حقوقی قضایی باشگاه خبرنگاران،« جعفر صادق منش» در مراسم اختتامیه بیست و نهمین دوره عالی قضایی نیروهای مسلح، گفت: تدوین این پیش نویس که بر اساس تبصره ماده 604 آیین دادرسی کیفری تهیه شده، مراحل پایانی خود را میگذراند و بر اساس آن کسانی که پیش از این، دورههای عالی قضایی را گذارندهاند تحت شرایطی، نیاز به شرکت در دورههای آموزش ضابطین برای دریافت کارت ضابطی ندارند.
وی با اشاره به نقش مهم ضابطان در فرآیند دادرسی گفت: توجه به دانش و مهارت ضابطان یک امر محوری است زیرا که ماهیت کار ضابطان قضایی در مواردی هیچ تفاوتی با ماهیت کار دادیار، بازپرس و قاضی دادگاه ندارد.
صادق منش افزود: از ابتدا تا انتهای فرآیند دادرسی یعنی از کشف جرم تا مرحله اجرای احکام، ضابطان قضایی نقش تاثیر گذار و مهمی ایفا میکنند.
وی با اشاره به اهتمام سازمان قضایی در برگزاری دورههای عالی قضایی ویژه ضابطین، اظهار داشت: به دلیل اهمیت کار و نقش ضابطان در سرعت و دقت در رسیدگی به پروندهها ، سازمان با وجود ندالشتن الزام و تکلیف قانونی، از چندین سال قبل این دورهها را برگزار میکند.
مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش سازمان قضایی نیروهای مسلح، پویایی و بهبود مستمر روشها را از خصوصیات دورههای عالی قضایی دانست و گفت: از ده سال گذشته تاکنون در هر دوره تغییراتی داشتیم و با کیفیت و روشهای جدیدی این دورهها را برگزارکرده ایم.
وی در ادامه با بیان اینکه برخورد غیرمنعطفانه ضابطین با افراد گاهی میتواند وقایعی به وجود آورد، با اشاره به یک نمونه از پروندههای قضایی، تصریح کرد: برخورد ما با کسی که به علت مشکلات روحی و روانی نمیتواند نظم اداری را رعایت کند و کارایی لازم را ندارد باید با فهم و اجرای درست قانون، احیاگرانه بوده و طوری نباشد که مشکلی به مشکلات او اضافه کند.
در ادامه این مراسم تعدادی از شرکت کنندگان به بیان دیدگاههای خود در باره دوره عالی قضایی پرداختند، نکته قابل توجه در این سخنان، رضایتمندی شرکت کنندگان از دوره و اثربخشی بالای آن و درخواست برای افزایش مدت دورههای عالی قضایی بود.
گفتنی است، در پایان این مراسم از اساتید برتر دوره؛ « بیات»، «محمدرضا یزدانیان» و «قادی پاشا» تقدیر شد.
همچنین« مصطفی قربانی نیا»، «الیاس عبدالهی» و «احمد فریادرس» به ترتیب به عنوان دانش آموختگان برتر این دوره شناخته شدند و
«محمدرضا یزدانیان»، معاون اول دادستان نظامی استان تهران سه دوره پیاپی به عنوان استاد برتر شناخته شده است.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
مجموعه پژوهشهای پیشگیری از وقوع جرم درباره جرائم مالی، قتل و خودزنی
استقبال چشمگیر کارکنان قوه قضاییه از مسابقات قرآنی
برنامههای سازمان قضایی نیروهای مسلح برای آموزش و نظارت بر ضابطان
تقدیر از فعالان پیشگیری از وقوع جرم نیروهای مسلح
وظیفه همه نیروهای مسلح مبارزه جدی با مفاسد است
کاهش 30 درصدی جرائم سربازان/ رسیدگی به تخلفات نیروهای مسلح در دادسرای نظامی
غیبت بیش از 15 روز از سربازی جرم محسوب میشود/ جرائم را تا حدی کنترل کردهایم
شانزدهمین مجمع پیشگیری از وقوع جرم استان تهران برگزار میشود
۱۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]