واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ اسفند ۱۳۹۳ (۱۲:۲۳ب.ظ)
مواظبت بر گفتار و كنترل رفتار از مهارت هاي ارتباطي وعامل دوام سازمان است فرمانده انتظامي استان البرز در سومين همايش استاندارد سازي تعالي رفتار ويژه كاركنان پليس راهور و راه مواظبت بر گفتار و كنترل رفتار به هنگام مواجهه با ديگران و بخصوص ارباب رجوع را موجب رضايتمندي آنان و كارآمدي سازمان برشمرد.
به گزارش خبرگزاري موج، سومين همايش استانداردسازي تعالي رفتار ويژه کارکنان پليس راهور و راه استان البرز با حضور سردار «کامراني صالح» فرمانده انتظامي استان، سرهنگ «صحرايي» معاون هماهنگکننده استان، سرهنگ «شريفي» رئيس پليس راهور استان، سرهنگ «اکبري» رئيس پليسراه، فرماندهان، مديران و کارکنان پليس راهور و راه استان البرز در سالن کوثر ستاد فرماندهي انتظامي اين استان برگزار شد.
هدف از تشکيل همايش مذکور باهدف استانداردسازي تعالي رفتار کارکنان پليس راهور و راه، همبستگي بين آنها، اعلام آمادگي جهت رزمايش طرحهاي نوروزي سال 94 و صيانت و پيشگيري از جرائم کارکنان برگزار شد.
فرمانده انتظامي استان البرز در ابتداي اين همايش برگزاري اينگونه جلسات را در پويايي سازمان مؤثر برشمرد و گفت: پليس پشتيبان مردم است نه روي درروي آنها، بنابراين نيروي انتظامي هميشه در ويترين قضاوت قرار دارد چراکه پليس با تمام شئونات زندگي مردم درگير است، اقتدار براي پليس خوب است اما بايد منجر به رحمت و رأفت براي مردم باشد.
وي بيان داشت: پليس ميتواند با رفتار ارشادي با افراد متخلف که هنوز مرتکب جرمي نشدهاند، جلوي وقوع جرم را بگيرد، مأموران پليس در شرايط سخت کار بزرگي ميکنند که اين تلاشها نبايد بهراحتي با برخورد تند مأموران که بهطورقطع، ناشي از خستگي آنها است به هدر رود.
سردار کامراني صالح افزود: بدون شک مهمترين عامل حفظ آدمي از نزديک شدن به معاصي و کجروي ها، ايمان قلبي و تقوي افراد است.
وي گفت: ايمان و تقوي دو عامل بازدارنده در انسانهاي متدين هستند که ميتوانند بدون نظارت و کنترل بيروني، افراد را از لغزشها و خطايا حفظ کنند، ايمان و تقوي ملکات فاضلهاي هستند که غرايز و اميال سرکش دروني را تعديل و انسانها را از سقوط به ورطههاي گمراهي و هلاکت نجات ميدهند و همچنين در مقابل وسوسههاي نفساني يا شدايد و سختيها، نقطه اتکايي بهحساب ميآيند تا مؤمنان و متقيان به آن پناه ببرند، بر همين اساس تقويت مباني ايماني و ديني بيش از هر عنصر ديگري ميتواند در صيانت افراد مؤثر و چارهساز باشد.
فرمانده انتظامي استان البرز اظهار داشت: سازمانهاي متعالي و پويا بايد اين احساس را در کارکنان ايجاد کنند که يادگيري و رشد حرفهاي اصليترين بخش از کار است، چراکه تحقق اهداف سازمان علاوه بر گزينش صحيح منوط بر آموزش مؤثر کارکنان است.
سرهنگ اکبري رئيس پليسراه استان البرز نيز افزود: با چارهانديشي و تدبير بهگونهاي عمل کنيم که کار مردم در اسرع وقت و با رضايتمندي انجام شود هرچند آمارها و حجم تماسهاي مردمي با 197 نشانگر رضايتمندي مردم از عملکرد پليس استان است اما اين رضايتمندي بايد بيش از بيش افزايش يابد.
سرهنگ اکبري گفت: کارکنان پليس بهعنوان نيروهايي ولايي، ارزشي و ديني بايد همواره زندگي؛ مشي و منش پيامبر و بزرگان دين را الگوي خود قرار داده و با رفتار مناسب، الگو و نمونه اخلاقي جامعه باشند.
وي در پايان خاطر نشان کرد: اطمينان بخشيدن؛ احترام به مال و آبروي مردم و حفظ حريم مردمي از شاخصهاي مهمي است که بايد در رفتار کارکنان ملموس باشد.
سرهنگ سيد همايون شريفي رئيس پليس راهور استان نيز در سخناني در جمع کارکنان پليس راهور و راه بر لزوم فرهنگسازي و نهادينه کردن باورها و اعتقادات در رفتار سازماني تاکيد کرد و افزود: استانداردسازي منش و رفتار پليس، از طريق آموزش مطالب موردنياز و کاربردي، بهترين راهبرد تعالي رفتار فردي و سازماني است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]