واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: یک روانپزشک: ازدواج چند مرحله ای بهترین نوع ازدواج است بروجرد- ایرنا- یک روانپزشک و متخصص اعصاب و روان ازدواج را یکی از مراحل مهم زندگی خواند و گفت: ازدواج چند مرحله ای شامل طی کردن دوران آشنایی، نامزدی و عقد بهترین نوع ازدواج است.
به گزارش ایرنا دکتر حمید رضا حکمت روز یکشنبه در سمینار ازدواج مناسب در سالن همایش دانشکده پیراپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد افزود: ازدواج چند مرحله ای از ازدواج تک مرحله ای طولانی تر است و فرصت آشنایی بیبشتری به طرفین می دهد.
وی با اشاره به بررسی و مشخص شدن معیارها، چارچوب ها و اهداف در ازدواج چند مرحله ای گفت: امروز که ازدواج های سنتی کمتر مورد نظر جوانان است و سطح آگاهی و شناخت طرفین از یکدیگر کمتر شده جوانان باید با هوشیاری بیشتر و کمک از مراکز مشاوره و رسیدن به درک درست از ازدواج در این راه گام بردارند.
این روانپزشک با اشاره به تفاوت مسایل و مشکلات جوامع امروزی با گذشته افزود: بیشتر ازدواج ها در گذشته سنتی و فامیلی بود لذا آمار طلاق به دلیل آشنایی قبلی خانواده ها کم بود.
وی آشنایی اینترنتی را بدترین نوع آشنایی طرفین عنوان کرد و گفت: آشنایی اینترنتی بیشتر در سنین پایین اتفاق می افتد و در آن دسترسی به اطلاعات واقعی طرفین محدود است لذا این نوع آشنایی معمولا با شکست مواجه می شود.
دکتر حکمت به دوستی های قبل از ازدواج در اغلب جوانان اشاره کرد و افزود: وقت کشی و به تاخیر انداختن ازدواج، مطرح نکردن موضوع با خانواده ها و درخواست مسایل جنسی در دوران دوستی نشان دهنده عدم تمایل طرف مقابل برای ازدواج است.
وی احساس نیاز به همراه داشتن، بچه دارشدن، دوست داشتن، داشتن حامی و شریک را از دلایل درست ازدواج دانست و افزود: ضدیت علیه والدین، فرار از فشار خانواده و اجتماع، ازدواج فامیلی و اجباری، ترک تنهایی، رفع نیازهای جنسی، درمان بیماری های روانی و احساس ترحم و گناه از دلایل نادرست ازدواج هستند.
این متخصص اعصاب و روان به جوانان و افرادی که شرایط تشکیل خانواده را دارند توصیه کرد با افراد معتاد، عصبی، پرخاشگر، مسوولیت ناپذیر، شخصیت های وسواسی و افراد دارای اختلالات جنسی ازدواج نکنند.
رییس شبکه بهداشت و درمان بروجرد نیز هدف از برگزاری سمینار ازدواج مناسب را ارتقای سطح اگاهی دانشجویان برای انتخاب همسر مناسب عنوان کرد و گفت: متاسفانه تغییرات در سبک زندگی افراد باعث بروز پدیده های شوم اجتماعی از جمله طلاق شده است.
محسن صیرفی با اشاره به افزایش آمار طلاق و کاهش آمار ازدواج در کشور افزود: حدود 3/49 درصد طلاق ها در پنج سال نخست و 2/14 درصد آنها در 10 سال نخست زندگی انجام می شوند.
وی ضمن هشدار نسبت به افزایش بچه های طلاق در جامعه گفت: وجود این بچه ها اثرات منفی بر جامعه دارد که امیدواریم نسل جدید دید جامع تری نسبت به زندگی داشته باشند.
ارایه مقاله با عنوان ازدواج مناسب توسط یکی از دانشجویان رشته پزشکی و برگزاری مسابقه کتبی بین شرکت کنندگان از دیگر برنامه های این سمینار بود.
3031/3022
10/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]