تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 28 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830775921




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- رشد نیافتگی طبیعی شرکت های دانش بنیان از چالش های صندوق نوآوری است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رشد نیافتگی طبیعی شرکت های دانش بنیان از چالش های صندوق نوآوری است اصفهان- ایرنا- مشاور رییس هیأت عامل صندوق نوآوری وشکوفایی ریاست جمهوری گفت: رشد نیافتگی طبیعی شرکت های دانش بنیان و انتظارات رشد سریع این بخش از سوی مسئولان کشور از جمله چالش های فعالیت این صندوق است.


اساسنامه صندوق نوآوری و شکوفایی با هدف حمایت از شرکت های دانش بنیان و تجاری سازی نوآوری و اختراعات با اعتبار اولیه 30 هزار میلیارد ریال در سال 90 به تصویب هیات وزیران وقت رسید.
به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، محمدحسین صادقی در جلسه ای با اعضای هیأت علمی این دانشگاه افزود: به گردش درآوردن سرمایه و حفظ ارزش آن، مأموریت توانمند سازی پیش بینی شده برای صندوق، مشکلات و مشخصات فضای کسب و کار کشور، ریسک پذیری بالای طرح ها و مطالبات انباشته از دیگر چالش های صندوق نوآوری است.
وی تعداد و حجم زیاد طرح های رسیده به صندوق، شرکت های نوپا و طرح های ضعیف و کوچک و لزوم تعامل و ایجاد شناخت متقابل و مناسب با نهادهای دولتی و شرکت های بزرگ خصوصی را از چالش های دیگری عنوان کرد که صندوق نوآوری و شکوفایی کشور با آن مواجه است.
این کارشناس شکوفاسازی، کاربردی کردن دانش فنی و نتایج تحقیقات و توسعه فناوری از طریق ارایه کمک و تسهیلات و مشارکت با شرکت ها و مؤسسات دانش بنیان را از اهداف صندوق نوآوری و شکوفایی خواند.
صادقی با تأکید بر نقش شرکت های دانش بنیان در توسعه علمی و اقتصادی کشور افزود: کمک به تحقق و توسعه اقتصاد دانش بنیان، تکمیل زنجیره ایده تا بازار، تجاری سازی نوآوری ها، دستاوردهای پژوهشی و اختراعات، کاربردی کردن دانش از طریق ارایه کمک ها و خدمات مالی و پشتیبانی شرکت های دانش بنیان از جمله فعالیت های صندوق نوآوری و شکوفایی است.
وی دانش بنیان بودن شرکت و اقتصادی بودن طرح ها را دو عامل مهم برای استفاده شرکت های دانش بنیان از خدمات و تسهیلات این صندوق بیان کرد و گفت: طبق آئین نامه اجرایی، حمایت این صندوق شامل شرکت ها و مؤسسات دانش بنیانی است که در زمینه گسترش و کاربرد اختراع و نوآوری و تجاری سازی فناوری های برتر و با ارزش افزوده بالا فعالیت می کنند.
مشاور رئیس هیأت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، اعطای تسهیلات پنج ساله با نرخ ترجیحی و تضمینی متناسب جهت فعالیت های قبل از تولید صنعتی، تسهیلات بلند مدت برای تولید انبوه، سرمایه در گردش، فروش اقساطی (لیزینگ)، کمک پرداخت سود بانکی شرکت ها و تسهیل شرایط حضور در مناقصه ها را از خدمات این صندوق برشمرد.
خدمات ضمانت نامه اعتباری، صدور ضمانت نامه، پوشش بیمه ای محصولات و خدمات، تسهیلات خرید سهام شرکت ها و عرضـه سهـام شرکت های دانش بنیان در بازار فرابورس از دیگر خدمات و تسهیلاتی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور است که صادقی به آن اشاره کرد.
یک عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در این جلسه گفت: در سال 1392 مبلغ 120 میلیارد ریال توسط شرکت های دانش بنیانی که به صورت مستقیم و غیر مستقیم با این دانشگاه در ارتباطند، تجاری سازی شد.
قیصری با تأکید بر اینکه روند افزایش طرح های تجاری سازی توسط شرکت های دانش بنیان دانشگاه صنعتی اصفهان در سال جاری نیز ادامه خواهد داشت، افزود: هشت طرح تجاری جدید نیز به طرح های در حال انجام توسط این شرکت ها افزوده می شود.
در کمتر از یک سال گذشته حدود 270 شرکت دانش بنیان، از صندوق نوآوری تسهیلاتی به مبلغ 952 میلیارد ریال دریافت کرده اند.
یک هزار و 300 شرکت دانش بنیان تایید صلاحیت شده در کشور فعالیت می کنند.
دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان یکی از بزرگترین و برترین دانشگاه های کشور و استان اصفهان فعالیت خود را از سال 1356 آغاز کرده است.
این دانشگاه 11 هزار دانشجو و 470 عضو هیات علمی دارد.
د/3011/ 6022



10/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن