تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به من ايمان نياورده است آن كس كه شب سير بخوابد و همسايه اش گرسنه باشد. به من ايمان ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869435430




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۸ درصد جمعیت روستایی كشور در خراسان رضوی ساکن است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
۸ درصد جمعیت روستایی كشور در خراسان رضوی ساکن است

روستای اسفیدان


شناسهٔ خبر: 2508617 یکشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۸
استانها > خراسان رضوی

مشهد- مدیر كل دفتر امور روستایی استانداری خراسان رضوی گفت: روستاهای خراسان رضوی با جمعیت یک میلیون و ۶۸۲ هزار و ۴۰۵ نفر هشت درصد از كل جمعیت روستایی کشور را تشكیل می دهد. به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل نور محمدی شامگاه شنبه در نشست شورای اداری خراسان رضوی كه در تالار اجتماعات استانداری برگزار شد اظهار كرد: طبق آمار تعداد ۳ هزار و ۳۳۵ روستا با جمعیت یک میلیون و ۶۸۲ هزار و ۴۰۵ نفر در خراسان رضوی وجود دارد که هشت درصد از كل جمعیت روستایی کشور را شامل می‌شود.

وی افزود: در نیمه دوم سال ۸۶ دفتر امور روستایی و شورا تشكیل شد كه در حال حاضر با سه معاونت نظارت بر امور زیربنایی روستایی، معاونت امور سرمایه گذاری و اشتغال روستایی و معاونت امور دهیاری ها و شورای اسلامی مشغول به فعالیت است.

 مدیر كل دفتر امور روستایی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: از جمله اقداماتی كه در این دفتر انجام می شود رسیدگی دقیق به مشکلات روستایی است و تاكنون اقدامات خوبی در بخش تسهیلات رفاهی برای جلوگیری از مهاجرت به شهرستان‌ ها انجام شده است.

وی بیان كرد: در حال حاضر ۲۶۱ روستا در خراسان رضوی جمعیت بالای یك هزار و ۵۰۰ نفری دارند و روستا‌های با جمعیت ۳۰ خانوار به بالا دارای دهیاری هستند.
نور محمدی اضافه كرد: در همین راستا ۲ هزار و ۳۴۹ روستا دارای دهیاری و ۲ هزار و ۵۲۳ روستا دارای شورای روستایی می باشند.

مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری خراسان رضوی اذعان کرد: امسال ۴ هزار و  ۱۱۶ پروژه عمرانی و زیربنایی در روستا‌ها انجام شده است.وی گفت: در همین راستا تعداد ۷۲۹ دستگاه ماشین‌آلات خدمات‌رسانی برای آبادانی روستا‌ها با اعتبار ۱۰۸ میلیارد تومان به دهیاری‌ ها واگذار شده و ۱۹۲ دستگاه دیگر با اعتبار ۱۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در حال واگذاری است.

وی با اشاره به شاخص ‌های توسعه پایدار روستا‌ها از دیدگاه وزیر كشور گفت: از جمله شاخص های توسعه پایدار دسترسی مطلوب به خدمات پایه، احساس رضایت‌مندی، امنیت اجتماعی، توجه به خصوصیات قومی و مذهبی در روستاها و برگزاری برنامه‌های فرهنگی است.

نورمحمدی خاطر نشان كرد: با استقرار دهیاری در روستا‌ها مجموع اقدامات منظم و نظام مند شده و برنامه‌ها دولت به طور مطلوبی در روستا‌ها اجرا می‌شود، همچنین به مسائل و مشکلات ساکنان روستا به خوبی رسیدگی می‌ شود.وی از استاندار خراسان رضوی درخواست كرد: با توجه به رویكرد دولت و استانداری خراسان رضوی نسبت به ساماندهی و توسعه روستاها لازم است ۲۴۲ روستای باقیمانده كه ۴۳ درصد روستاهای استان را شامل می شود نیز در طرح توسعه روستایی سال ۹۴ اضافه و مورد توجه قرار دهند.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن