واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: برگزاری پنجمین كنگره علمی تروما و طب رزم با حضور اساتید در اهواز خبرگزاری پانا: پنجمین كنگره علمی تروما و طب رزم با حضور اساتید، اعضاء هیئت علمی، جراحان و مسئولان ارشد استانی و كشوری برگزار شد.
۱۳۹۳ شنبه ۹ اسفند ساعت 11:26
به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از روابط عمومی دانگاه علوم پزشکی اهواز، پنجمین كنگره علمی تروما و طب رزم پنج شنبه 1393/12/7 با حضور اساتید، اعضاء هیئت علمی، جراحان و مسئولان ارشد استانی و كشوری از جمله دکتر ایرج حریرچی قائم مقام وزیر بهداشت و معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سردار فتحیان فرمانده بهداشت و درمان نیروهای مسلح کشور، سردار شاهوارپور فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان، دکتر مسعود پزشکیان وزیر سابق بهداشت و نماینده کنونی مجلس شورای اسلامی، دکتر ایرج فاضل رئیس جامعه جراحان ایران، دکتر اسماعیل ایدنی رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر عراقی زاده فرمانده بهداری رزمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، دکتر صحت و دکتر کلانتر از برجستگان جامعه جراحی کشور و دکتر طریقت منفرد وزیر سابق بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بیمارستان صحرایی امام حسین(ع) دارخوین آغاز به كار كرد.
دكتر اسماعیل ایدنی رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در مراسم افتتاحیه این كنگره، ضمن تقدیر از رشادت های شهدای دوران هشت سال دفاع مقدس به ویژه شهدای جامعه پزشكی خوزستان، یاد و خاطره امام راحل(ره) را گرامی داشت و فرصت به دست آمده برای میزبانی این كنگره توسط دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز را موهبتی الهی دانست و افزود: در روزهای آغازین دفاع مقدس عنصر غافلگیری برای نیروهای نظامی و مردم در فضای جنگ مشهود بود.
ایدنی با بیان اینكه دشمن در اعماق خاك سزرمینمان نفوذ كرده بود، خاطرنشان كرد: انتقال بیماران و مجروحان در ابتدای جنگ به صورت نامرتب انجام می شد و گاهی وقت ها ارائه خدمات اولیه نیز برای مجروحان امكان پذیر نبود.
رئیس دانشگاه علوم پرشكی جندی شاپور اهواز تاكید كرد: نبوغ، خلاقیت و رهبری عالمانه حضرت امام خمینی(ره) به گونه ای بود كه جامعه پزشكی همانند مردم به سرعت خود را با شرایط و روند جنگ هماهنگ كرد.
ایدنی در ادامه تصریح كرد: در آن دوره جامعه پزشكی با طراحی بیمارستان های صحرایی و اورژانس ها به تریاژ، مداوا و درمان بیماران پرداخت.
رئیس شورای عالی نظام پزشکی کشور با اشاره به اینكه طی مطالعات صورت گرفته پس از جنگ مشخص گردید 30 تا 50 درصد كاهش تلفات جنگ، به دلیل احداث و راه انداری همین بیمارستان های صحرایی است، اظهار كرد: دلیل اصلی حضورمان در این كنگره زنده نگهداشتن یاد و خاطره رشادت ها و ایثارگری های جامعه پزشكی و برداشتن قدمی در زمینه تبدیل فرهنگ شفاهی به مکتوب است.
ایدنی در ادامه اظهار امیدواری كرد: ان شالله با این حركت بتوانیم گام های موثری در زمینه انتقال تجارب ارزنده پزشکان فعال در آن دوران مقدس برداریم، چرا كه لازم است آن همه تجارب ارزنده گردآوری شود و در اختیار نسل حاضر و آینده، جوانان و دانشجویان و دستیاران رشته های مختلف از جمله جراحی قرار گیرد.
وی با بیان اینكه آتش جنگ در جهان همواره شعله ور است، افزود: مسائل مربوط به بهداری رزمی یكی از مهمترین مسائل بروز جهان می باشد و تبدیل تجارب ارزنده به سندهای علمی می تواند مبنایی باشد كه هم از نظر ملی و هم به عنوان مرجع علمی برای پزشكان و دانش آموختگان رشته های پزشکی مورد استفاده قرار گیرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]