تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند روزه را واجب كرده تا بدين وسيله دارا و ندار (غنى و فقير) مساوى گردند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832310794




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شیعه انگلیسی ما و شما هستیم، دنبال که می‌گردیم؟!/ تمدن‌سازی بدون اقتصاد مقاومتی امکان پذیر نیست


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
شیعه انگلیسی ما و شما هستیم، دنبال که می‌گردیم؟!/ تمدن‌سازی بدون اقتصاد مقاومتی امکان پذیر نیست
حسن رحیم‌پور ازغدی در نماز جمعه تهران:
شیعه انگلیسی ما و شما هستیم، دنبال که می‌گردیم؟!/ تمدن‌سازی بدون اقتصاد مقاومتی امکان پذیر نیست حسن رحیم‌پور ازغدی در نماز جمعه تهران گفت: تمدن‌سازی بدون اقتصاد مقاومتی امکان‌پذیر نیست.


به گزارش فرهنگ نیوز، حسن رحیم‌پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در سخنان پیش از خطبه‌های نمازجمعه تهران با اشاره به اینکه کوتوله‌های داخل و خارج شاخ و شانه می‌کشند، اظهار داشت: اگر این مسئله را سامان ندهیم کوتوله‌ها برای ما مسئله ساز می‌شوند و مطالبه‌های پوچ می‌آفرینند و می‌خواهند انقلاب را به اندازه خودشان حقیر کنند.

وی با تأکید بر اینکه انقلاب باید در سه جبهه سریع وارد عمل شود، گفت: تمدن‌سازی بدون اقتصاد مقاومتی امکان پذیر نیست. امروز باید سه سپاه صدهزار نفری در جهت تمدن‌سازی اسلامی در داخل و خارج کشور آماده کنیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: باید یک سپاه ۱۰هزار نفری اسلامی جهت خدمت به مستضعفان جهان با کمک دولت‌های اسلامی در ۵ قاره تشکیل شوند تا فرهنگ انقلاب اسلامی را در حوزه اقتصاد و همچنین همه حوزه‌ها در کشورهای فقیر سازماندهی کند.

رحیم‌پور ازغدی ادامه داد: باید با همکاری دانشگاه‌ها در کشورهای آفریقایی، آمریکای لاتین و حتی بخشی از اروپا دست‌کم ۱۰۰هزار نیرو برای کمک به فقرا سازماندهی شود.

وی همچنین با تأکید بر اینکه صدهزار نیروی جهادی و عملیاتی در کشورهای اسلامی باید تشکیل شود، گفت: زمانی که کشورهای اسلامی مانند عراق، یمن، سوریه، فلسطین ... و کشورهایی از این قبیل مورد هجوم اشغالگران قرار می‌گیرند باید طبق قانون فرمان امام و رهبری و همچنین منافع ملی خودمان این صدهزار نیرو را برای عملیات رزمی و نظامی آماده کنیم.

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه دشمن عملاً وارد کشورهای اسلامی می‌شود، گفت: این داعشی که صورتش را می‌پوشاند غیر از چندهزار نفر بقیه ارتش‌های مزدور کشورهای عربستان، آمریکا و کشورهای اروپایی هستند. دشمنان اسلامی برای آدم‌کشی خیلی سریع وارد کشورهای اسلامی می‌شوند.

رحیم‌پور ازغدی ادامه داد: ما چرا باید تعارف کنیم باید یک سپاه صدهزار نفری چریک تشکیل دهیم و علناً وارد کشورهای اسلامی شوند.

وی در ادامه با ابراز اینکه هم اکنون ده‌ها هزار نفر افراد تحصیل‌کرده، مدیران باتجربه در کشور وجود دارد که به‌صورت درست سازماندهی نمی‌شوند، گفت: رهبر معظم انقلاب فرمان‌هایی را برای اقتصاد مقاومتی صادر کرده‌اند، این فرمان‌ها چگونه و باید توسط چه‌کسانی اجرایی شود؟

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اظهار اینکه مقامات کلی‌تر از رهبر معظم انقلاب صحبت می‌کنند، تصریح کرد: این درحالی است که باید جزئی حرف بزنند، باید نیروهای فعال و قوی اما بیکار و تماشاچی را سازماندهی کرد.

رحیم‌پور ازغدی بیان کرد: اگر تقسیم کار انجام نشود تا آخر برای همدیگر انشا می‌خوانیم. در سه چهار دولت گذشته دیدیم که دولت‌ها به بخشی از وظایف خود عمل کردند، اما در بسیاری از موارد دولت‌ها وقتی به وعده‌های خود نتوانستند عمل کنند راحت‌ترین کار برای آنان این بود که ادای اپوزیسیون را درآوردند، این کار در دولت قبل شد، در دولت قبل از قبل هم انجام شد و در این دولت هم انجام می‌شود، این کار مسئولانه نیست، همه مشکل دارند، اینکه رؤسای سه قوه می‌گویند نمی‌گذارند، به این معنی است که یا مردم یا دیگران نمی‌گذارند، همه مقصرند به‌جز مسئولان سه قوه.

استاد حوزه و دانشگاه با اظهار "حالا مقصران را پیدا کرده‌اید"، با طرح این پرسش که مسئله بانک‌ها چه‌زمانی باید حل شود، گفت: بانک‌ها می‌توانند یک اقتصاد را نابود کنند یا بازارهای یک کشور را صد درصد با یک اقتصاد سالم مدیریت کنند. هردوی این کار را بانک‌ها می‌توانند انجام دهند. آنها همچنین می‌توانند ربای کثیف بگیرند و اسم دیگری روی آن بگذارند، همچنین می‌توانند ربا نگیرند.

رحیم‌پور ازغدی افزود: به‌لحاظ شرعی و حکومتی می‌توان انواع و اقسام قوانین را که خلاف شرع نباشد، تصویب کرد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه بعضی از مدیریت‌ها در اقتصاد و بازار خلاف تشخیص مصلحت است، خطاب به سران سه قوه گفت: تکلیف خودتان با خودتان روشن است، کدام سیاست بانک‌ها به تولید کمک کرده و چه‌مقدار به آن صدمه زده، فایده دانشگاه‌ها چیست؟ دانشگاه‌ها به‌جز هزار دکتر و فوق‌لیسانس چه محصول دیگری داشته است؟ بعضی از مسئولان حوزه علمیه قم اعلام کردند دانشگاهیان محصولات تحقیقات خود را عرضه کنند، چرا آن‌قدر حرف می‌زنید؟ مدیران حوزه قم، مشهد، اصفهان و مراجع باید یقه اینها را بگیرند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید دوباره بر اینکه بانک‌ها می‌توانند صددرصد اقتصاد را اسلامی کنند، تصریح کرد: نباید مردم را مأیوس و نگران کرد. سؤالی از بانک مرکزی دارم: آیا آنها می‌دانند در بانک‌ها چه می‌گذرد؟ آیا بانک مرکزی تضمین می‌کند آنچه را در بانک‌ها انجام می‌شود طبق قانون بانکداری اسلامی است؟

رحیم‌پور ازغدی با ابراز اینکه مردم باید مالیات پرداخت کنند، گفت: بیماری بچه‌پولدار مفت‌خوری است و بی‌عرضگی‌هایش را با پول نفت می‌پوشانند. نتیجه وابستگی به نفت این است که تحت فشار خارجی همه‌چیز را می‌دهیم و بچه‌پولدار مفت‌خور تبدیل به بچه بی‌غیرت بین المللی می‌شود که تحت فشار می‌ترسد.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبر انقلاب که همه‌چیز را به مذاکرات هسته‌ای گره نزنید، گفت: غرب می‌گوید که اگر ایران به بمب اتم برسد مفهوم ابرقدرتی به هم می‌ریزد.

استاد حوزه و دانشگاه با یادآوری اینکه ۴ تا ۵ کشور ۷۰ تا ۸۰ سال است که در دنیا حکومت می‌کنند، اظهار کرد: غربی‌ها می‌گویند اگر ایران به بمب اتم هم نرسد با غنی‌سازی هسته‌ای تبدیل به یک قدرت جهانی می‌شود که قیمت نفت را کنترل خواهد کرد.

رحیم‌پور ازغدی در ادامه با اظهار اینکه گفته می‌شود: "باید بهانه‌ها را از آنها (غربی‌ها) بگیریم" بیان کرد: اینکه گفته می‌شود "منتظر بمانیم تا دشمن بگوید بهانه‌ای ندارد" اتفاق نمی‌افتد و دشمن این را نخواهد گفت چون اگر بگوید خیلی احمق است.

وی ادامه داد: ما را تربیت کرده‌اند که توسری‌خورشان باشیم و بگویند مقصر خودمان هستیم. غزه یکی از پرتراکم‌ترین نقطه‌های جهان است و چند صد کیلومتر از آن متعلق به قبر چندهزار سرباز غربی است که قدس و فلسطین را اشغال کردند. حالا فلسطینی‌ها نگهبانی آن را می‌دهند، باید این زمین‌ها را شخم زد و بخش کوچکی از آن را به سرویس بهداشتی تبدیل کرد و در بقیه کشاورزی کرد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه با تأکید بر اینکه هرکسی مالیات نمی‌دهد، باید تمام اموالش را مصادره کرد، گفت: در کشورهای غربی با رغبت مالیات می‌دهند و هرکسی در کشورهای غیراسلامی مالیات نمی‌دهد به‌چشم حیوان به آن نگاه می‌کنند.

رحیم‌پور ازغدی با ابراز اینکه نمی‌شود فقط حرف زد، گفت: وظیفه رهبر معظم انقلاب تعیین خط‌مشی‌هاست اما متأسفانه بقیه کلی‌تر از رهبری حرف می‌زنند، باید برویم و اجرا کنیم.

وی با اشاره به فارغ التحصیلان رشته علوم انسانی افزود: دانشگاه‌های ما دکتر پشت دکتر تولید می‌کنند اما نمی‌توانند مشکلات مربوط به مالیات، ترافیک و ... را حل کنند.

استاد حوزه و دانشگاه با تأکید بر اینکه در بحث مالیات باید بررسی شود کجا سوراخ است و مشکل بانک‌ها چیست، گفت: رسانه‌ها مصاحبه‌های دروغ منتشر می‌کنند، رسانه‌ها با خود بنده مصاحبه کرده و آن را منتشر کردند درحالی که اصلاً مصاحبه‌ای در کار نبوده است یا برخی رسانه‌ها خلاف حرف‌های گوینده سخنانش را منتشر می‌کنند.

رحیم‌پور ازغدی با بیان اینکه رسانه‌ها می‌توانند افکار عمومی را منحرف و مسائل فرعی را اصلی کنند، تصریح کرد: رئیس قوه قانونگذاری می‌گوید از هر فارغ التحصیل یکی در خیابان‌ها بیکار است، چه‌کسی باید این مسئله را پیگیری کند؟

وی ادامه داد: ۲۰ سال است که رهبر معظم انقلاب می‌گوید میزان دانشجو متناسب با نیاز کشور نیست. در شورای انقلاب فرهنگی پس از نام‌گذاری سالها توسط رهبر معظم انقلاب جلساتی برگزار می‌شود که حاضران با ولایت پذیری بالا فرمایشات رهبری را تأیید می‌کنند. برای بررسی ابعاد این نام‌گذاری کمیته‌ای در شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل می‌شود و در نهایت ماه آذر جمع‌بندی می‌شود و آخرش می‌گویند مسائل خیلی پیچیده است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: بعد به بهمن‌ماه می‌رسیم و شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌گوید برای سال جدید آماده شویم، هر سال اسم‌گذاری می‌شود همه می‌فهمند آن کار انجام نمی‌شود.

رحیم‌پور ازغدی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه وزارت علوم، دانشگاه آزاد و پیام نور به فکر ساختمان‌های خود و همچنین میزان پولی هستند که از مردم می‌گیرند، گفت: کارآمدی آقای مهندس و دکتر فقط برای جلسات خواستگاری یا جلساتی است که با آن بتوانند پز بدهند و به درد دیگری نمی‌خورد.

وی با تأکید بر اینکه باید میزان دانشجوی هر رشته متناسب با نیاز کشور کارشناسی شود، گفت: دانشگاه‌ها کاری به اشتغال ندارند و فقط می‌گویند: استاد داریم، ساختمان هم داریم پول هم از مردم می‌گیریم.

استاد حوزه و دانشگاه با ابراز "نمی‌توانیم به‌سمت دیگری برویم" بیان کرد: مردم فکر می‌کنند در شورای عالی انقلاب فرهنگی هیئتی از عقلا نشسته‌اند و رشته‌های دانشگاهی و تعداد دانشجویان آن را بررسی می‌کنند، اما اینها منتظر مردم هستند و مردم هم منتظر آنها.

رحیم‌پور ازغدی با طرح این سؤال که در حال حاضر چقدر تصمیم کارشناسی معطل مانده است، اظهار داشت: مسئولان حکومتی به‌دنبال این هستند که آبرویشان نرود و می‌گویند: "همان‌جوری که مسئولیت را تحویل گرفته‌ایم همان‌جور تحویل می‌دهیم" تفکرات انقلابی و اقتصاد مقاومتی نیست.

وی با اشاره به برخی اخبار در خصوص افزایش شدید خودرو در خیابان‌های کشور ادامه داد: چه‌کسی باید تولید و واردات خودرو را مدیریت و برنامه ریزی کند، متأسفانه هیچ‌کس به هیچ‌کس دیگری کاری ندارد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه با ذکر مثالی گفت: سه نفر در جایی لوله‌ای می‌گذاشتند به این ترتیب که یک نفر چاله‌ای را می‌کند دومی لوله را می‌گذاشت و سومی چاله را پر می‌کرد. یک روز نفر وسط (لوله‌گذار) مریض شد اما دو نفر بعدی چاله را می‌کندند و پر می‌کردند. مسئولان نیز این‌گونه عمل می‌کنند، یکی چاله می‌کند و دیگری آن را پرمی‌کند و وسطی یا مریض شده و یا به مرخصی رفته است.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب تأکید کرده‌اند فشار واردات اقتصاد کشور را نابود خواهد کرد، گفت: هفته گذشته رهبر معظم انقلاب باز هم بر این نکته تأکید کردند اما همه رد می‌شوند، چه‌کسی مسئول است و وقتی پرسیده می‌شود چه‌کسی مسئول است، همه به هم نگاه می‌کنند.

*مسئولان: تأخیرپروازها به‌دلیل بی‌عرضگی ما است

رحیم‌پور ازغدی درباره تأخیر پرواز هواپیماها در کشور نیز خاطرنشان کرد: چندی پیش مردم پس از تأخیر هواپیما در پرواز از آن پیاده نشدند، همه تقصیرها را گردن تحریم می‌اندازند. خودرویی در خیابان پنچر می‌شود می‌گویند مقصر تحریم است. از برخی مسئولان پرسیدم تأخیر هواپیماها مربوط به تحریم است، گفتند: خیر، این تأخیرها به‌دلیل بی‌عرضگی ما است.

استاد حوزه و دانشگاه در ادامه با اشاره به تبلیغ عمل زیبایی حیوانات در کشور گفت: خانواده‌های ثروتمند که زندگی با حیوانات را به انسان ترجیح می‌دهند و سگ و خوک و گراز دارند حیوانات خود را تحت عمل زیبایی چهره قرار می‌دهند.

رحیم‌پور ازغدی با ابراز اینکه عمل دماغ در ایران رکورد جهانی می‌زند، بیان کرد: خیلی‌ها به فکر عمل دماغ هستند اما این مسئله به‌لحاظ دِماغ یعنی مغزی است.

وی در ادامه با اظهار اینکه وقتی بحث تشیع انگلیسی مطرح شد یکی دو نفر در این رابطه مطرح شدند، گفت: شیعه انگلیسی ما و شما هستیم، دنبال چه‌کسی می‌گردیم؟

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه سال ۶۷ رهبر معظم انقلاب و هاشمی نامه‌ای را برای ساخت مصلی به امام خمینی(ره) دادند، گفت: امام خمینی(ره) در جواب آن نامه فرمودند: «ان‌شاءالله مصلی باید یادآور سادگی محل عبادت مسلمانان صدراسلام باشد». حال این مصلی شیعه انگلیسی است یا علوی؟ این چیزی که ساختند با چیزی که امام گفتند مطابقت می‌کند یا خیر؟

رحیم‌پور ازغدی با اعلام اینکه مصرف بیش از نیاز در زندگی شخصی دزدی است، تصریح کرد: امام علی فرموده‌اند: «هرکس در جامعه اسلامی بیش از نیاز مصرف می‌کند مال حرام و مال دیگران است».

وی تأکید کرد: اهل‌بیت(ع) فرموده‌اند: «کسانی که خانه‌ای برای پز دادن می‌سازند جهنم آنها را تضمین می‌کنیم».

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه اختلاف فقها یک افتخار برای شیعه است، بیان کرد: در گذشته اختلاف‌ها در کتاب‌های علمی به‌زبان عربی بود و مردم از آن بی‌خبر بودند. باید در حوزه و دانشگاه در حوزه‌های مختلف‌ از جمله بیمه، بانک، مالیات و واردات و صادرات بحث شود.

رحیم‌پور ازغدی با ابراز اینکه مقالات خوبی در این زمینه نوشته شده اما نسبت به فرمایشات امام و رهبری کم است، افزود: سه‌چهارم ملت ایران سخنگو هستند و جزو بهترین‌ها در جهان هستیم. امام فرموده‌اند در مسائل مربوط به پول، بانک، ارز، بانک‌داری، مالیات، تجارت داخلی و خارجی و ... باید اجتهاد شود، همچنین امام فرموده‌اند در حوزه فرهنگی و برخورد با هنر نیز باید اجتهاد کرد، در حوزه نقاشی، خوشنویسی‌، حفظ محیط زیست، قطع درختان و رژیم غذایی نیز امام فرمودند باید اجتهاد شود.

وی با بیان اینکه در دانشگاه‌ها و حوزه‌ها مدرک دکتر، مهندس و حجت الاسلام دکتر می‌دهند، یادآور شد: امام خمینی(ره) در گوشه اتاقی در نجف زندگی می‌کرد در هوای ۵۰درجه‌ای نجف، مصطفی خمینی پنکه‌ای را برای امام آوردند، اما امام فرمودند: "می‌خواهی مرا جهنمی کنی". انقلاب اسلامی از آن اتاق و با آن امکانات بیرون آمد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه آیات و روایت‌هایی در خصوص کنترل و عدم کنترل موالید وجود دارد، گفت: آیات و روایاتی در تأیید صددرصدی موالید و همچنین ضرورت کنترل آن وجود دارد. در حال حاضر کنترل موالید غلط است، امام می‌گوید حتی تعیین فواصل موالید امکان پذیر است و حکومت می‌تواند تعیین کند که در کدام استان فاصله تولد چقدر باشد، این یعنی مدیریت، اما اینها را چه‌کسی باید مدیریت کند؟ مسئولان همیشه سخنرانی می‌کنند که ما خوبیم و آنها بد.

رحیم‌پور ازغدی افزود: باید فقها در این بحث‌ها نظر بدهند، فقهای دیروز برای مسائل دیروز فکر کردند، چرا فقهای امروز برای مسائل امروز فکر نمی‌کنند؟

وی با ابراز "در هیچ کجای دنیا مانند ایران عقده دکتر شدن نداریم" خاطرنشان کرد: در آمریکا وقتی کسی وارد رستوران می‌شود از او می‌پرسند: "آیا حاضرید بخشی از غذای شما را به فلان یتیم‌خانه بدهیم؟" ظرف یک‌بار مصرف در کشورهای کفر اختراع شد.

استاد حوزه و دانشگاه با تأکید بر اینکه ائمه جمعه کشور سالم‌ترین ائمه جمعه در دنیا هستند، گفت: یکی از استادان دانشگاه توکیو که بت‌پرست و بی‌دین است در کشور خود دو اتاق دارد که کل ابزارش را در این اتاق‌ها قرار داده است. وی در سفری به ایران آمد و گفت: "در زمستان ‌ها سرشب یک ساعت وسایل گرمایی را در خانه روشن می‌کنیم و با لباس گرم و کاموایی می‌خوابیم اما در ایران وسط زمستان صاحب‌خانه از گرمای زیاد پنجره را باز می‌کند"، یک بخش از اسلام آمریکایی همین است، مشکل در تحریم نیست، مشکل در بیشترین عمل دماغ و بیشترین مصرف انرژی است.



93/12/8 - 16:30 - 2015-2-27 16:30:58





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 135]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن