تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع): هر كس باطل را يارى كند، به حق ستم كرده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870797070




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- امام جمعه فاروج: تحقق انتظارات در حوزه اقتصادی تلاش بیشتری می طلبد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: امام جمعه فاروج: تحقق انتظارات در حوزه اقتصادی تلاش بیشتری می طلبد فاروج - ایرنا - امام جمعه فاروج گفت: در سالی که جهت‏گیری آن از سوی رهبری، مدیریت جهادی تعیین شده، انتظارات در حوزه اقتصادی محقق نشده و باید تلاش بیشتری صورت گیرد.


به گزارش ایرنا حجت الاسلام عباسعلی قلی زاده در خطبه های این هفته نماز جمعه اظهار کرد: انتظار آن بود که از ناحیه مسوولان مربوط، بویژه در حوزه اقتصاد، فرجی حاصل شود ولی به هر دلیل جز گفتمان هایی اتوکشیده چیزی مشاهده نشد.
امام جمعه فاروج، اقتصاد مقاومتی را تنها راه علاج عنوان کرد و گفت: یکسال از ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی توسط رهبری گذشت و حوزه‏های اقتصادی اعم از تولیدی، توزیعی و خدماتی و مصرفی و نیز صنعت و انرژی و نظامات پولی کشور، هم‏چنان در انتظار تغییر و تحولی دانش‏بنیان و راهبردی به‏سر می‏برند.
وی گفت: در آرزوی تحولی اساسی و البته با درک شرایط و واقعیت‏های جنگ تمام‏عیار اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی، چشم امید مردم، به عنوان ولی‏نعمت انقلاب و نظام، به رویکرد دولتمردان ‏خود است.
خطیب جمعه فاروج با اشاره به دیدار رییس جمهوری با مراجع عظام تقلید، افزود: در این دیدار هم مراجع بر لزوم ارتقای وضعیت معیشتی مردم تاکید کردند که باید مورد توجه دولتمردان قرار بگیرد.
وی ریشه مشکلات اقتصادی کشور را، تأثیرپذیری از وضع اقتصادی دنیا، ضعف، کوتاهی، بدعمل‏کردن برخی مسوولان، غرض‏ ورزی دشمنان‏ و بی‏رحمی برخی برخوردارانِ داخل کشور برشمرد.
قلیزاده گفت: علاج مشکلات کشور، اقتصاد مقاومتی، لزوم قطع اتکای بودجه به نفت‏، لزوم اتکای بودجه به تولید داخل‏ و جایگزینی حرکت به جای سخن است.
خظیب جمعه فاروج با بیان اینکه نباید مقهور شانتاژهای رسانه ای غرب بشویم، گفت: فقط با ایستادگی می‏توان حقوق خود را به‏دست آورد و در مذاکرات هسته ای باید منافع ملی، عزت و احترام جامعه ایران اسلامی مورد توجه مذاکره کنندگان باشد.
وی ضایع‏شدن حقوق هسته‏ ای را زمینه ساز تضییع حقوق ملی‏ برشمرد و گفت: رعایت خط قرمزهای ملت ایران که رهبر معظم انقلاب تبیین داشتند باید در دستور کار تیم مذاکره کننده قرار داشته باشد.
رییس شورای فرهنگ عمومی فاروج گفت: مسوولان حق صرف نظر از حقوق ملت را ندارند ‏و طولانی شدن زمان مذاکرات، با ایجاد حالت فرسایشی به نفع ملت ما نیست.
وی به برگزاری مانور پیامبر اعظم(ص) در خلیج فارس اشاره کرد و گفت: دستاوردهای اساسی رزمایش‏ها‏ حفظ امنیت و منافع ملی، نمایش اقتدار و توان نظامی، شناسایی نقاط قوت و ضعف، به‏کارگیری تجهیزات و فناوری داخلی و سامانه‏های جنگ الکترونیک است.
قلیزاده، تأثیر بر تحولات منطقه‏ای و فرامنطقه‏ای، ایجاد هماهنگی بین نیروها، حضور قدرتمند سیاستگذاران در مناسبات بین‏المللی، تقویت خودباوری ملی و کسب اقتدار ملی را از دیگر رهاوردهای این رزمایش برشمرد.
وی با گرامیداشت، هفته احسان و نیکوکاری، بالاترین عبادت را خدمت به محرومان خواند و گفت: محرومان به صاحبان اصلی و به ثمر رسانندگان انقلاب هستند.
شهرستان 52 هزار نفری فاروج در 90 کیلومتری شرق بجنورد واقع است. ک/2
7187/5132



08/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن