تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831958141




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- 3سوال ازکمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در باره رای کرار


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: 3سوال ازکمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در باره رای کرار تهران – ایرنا – کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال دربررسی مجدد پرونده جاسم کرار بازیکن عراقی استقلال، او را به سه جلسه محرومیت و 20میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد، اما این اقدام چند سئوال در ذهن دوستداران این تیم و کارشناسان مسایل حقوقی ایجاد کرده است.


به گزارش ایرنا، کراربازیکن عراقی باشگاه استقلال تهران در دیدار مقابل سایپای البرز در هفته نوزدهم رقابت های لیگ برتر به دلیل اعتراض های پیاپی به علیرضا فغانی داور میدان از زمین اخراج شد.
اما این پایان کار نبود و کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال براساس بند 2ماده 67 آیین نامه انضباطی، این بازیکن را به دوجلسه محرومیت از همراهی تیم و پرداخت پنج میلیون ریال جریمه نقدی محکوم و اعلام کرد رای صادره قطعی است.
در اعتراض به این حکم باشگاه استقلال تهران به استناد ماده 51 آئین نامه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال درخواست تجدید نظرخواهی ویژه کرد که مورد موافقت رییس فدراسیون فوتبال قرار گرفت.
با موافقت رییس فدراسیون فوتبال، کمیته انضباطی حکم قبلی را تعلیق و چهارم اسفند ماه حکم خود را بدین شرح اعلام کرد: باتوجه به درخواست تجدید نظرخواهی باشگاه استقلال تهران نسبت به رای کمیته انضباطی کرارجاسم،این کمیته اعلام کرد با توجه به بررسی های صورت گرفته، دلایل و مدارکی که دال بر بی گناهی بازیکن متخلف باشد، مشاهده نکرده و با توجه به رفتار غیر ورزشی وی و امتناع و نافرمانی از اجرای دستور مقام رسمی مسابقه و با توجه به اینکه تنبیهاتی که در سوابق انضباطی این بازیکن بوده، تاکنون موثرواقع نشده است، این کمیته طبق بند 5 ماده 66 آیین نامه انضباطی بازیکن تیم استقلال تهران را به سه جلسه محرومیت از همراهی تیم خود محروم کرد و کرار باید مبلغ 20 میلیون ریال جریمه نقدی هم پرداخت کند.
به گزارش ایرنا، در اینکه جاسم کرار بازیکن عراقی استقلال رفتار و اخلاق ورزشی ندارد و در سالیان حضور خود در فوتبال ایران بویژه استقلال تهران، برای تیم هایش دردسرساز بوده، شکی نیست اما در ارتباط با حکم صادر شده برای وی از منظر حقوقی، سه سئوال در ذهن هواداران و کارشناسان حقوقی وجود دارد.
نخست اینکه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در حکم اولیه محرومیت کرار به چه دلیل به بند 2 ماده 67 آئین نامه کمیته انضباطی استناد کرد.
در بند 2 ماده 67 آمده است: بیان و طرح هرگونه اعتراض علنی به تصمیمات داوران و کمک داوران و داوران ذخیره در مصاحبه های قبل، حین و بعد از بازی چه در کنفرانس ها و مصاحبه های رسانه ای توسط بازیکن ،جانشین و مقامات رسمی باشگاه ممنوع است در غیر این صورت متخلف تا یک ماه از شرکت در مسابقات و هرگونه فعالیت رسمی محروم و تا یکصد میلیون ریال جریمه نقدی می شود.
بر این اساس، استناد کمیته انضباطی به بند 2 ماده 67، اشتباه فاحش محسوب می شود، زیرا در این بند به اظهار نظر علیه داوری در مصاحبه ها اشاره شده در حالی که کرار در داخل زمین به داور اعتراض کرد و در لحظه نیز مجازات و از زمین اخراج شد و پس از آن هم مصاحبه ای علیه داور نداشت.
دوم اینکه کمیته انضباطی چرا درخواست تجدید نظر خواهی ویژه استقلال که از طریق رییس فدراسیون ارجاع شد را از نظر حقوقی بررسی نکرد تا ببیند استقلال در ارایه این درخواست ذی سمت هست یا خیر؟. کمیته انضباطی به چه استنادی باشگاه استقلال را ذی سمت دانسته و به موضوع رسیدگی کرده است؟.
برخی کارشناسان حقوق در رابطه با این موضوع به ماده 119 آئین نامه انضباطی فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) اشاره می کنند در حالی که در این ماده لفظ association بکار رفته یعنی فدراسیون ها می توانند به احکام محرومیت بازیکنان خود اعتراض کنند نه باشگاه ها.
بنابراین اگر قبول کنیم که آئین نامه انضباطی فدراسیون فوتبال کشورمان در این خصوص سکوت کرده و بخواهیم به آئین نامه فیفا مراجعه کنیم می بینیم که قدر یقین از نظر فیفا باشگاه ها نمی توانند به حکم اعتراض داشته باشند. حال سئوالی که مطرح می شود این است که کمیته انضباطی بر اساس کدام دلیل، استناد و استدلال حقوقی، باشگاه استقلال را در ارایه این درخواست ذی سمت دانسته و وارد رسیدگی شده است؟ آیا بهترنبود کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال درخواست تجدیدنظر خواهی ویژه استقلال را به دلیل ذی سمت نبودن، از نظر شکلی رد می کرد و وارد ماهیت نمی شد؟.
و اما سئوال سوم این است که اگر رسیدگی کمیته انضباطی به درخواست باشگاه استقلال را قانونی فرض کنیم، چرا کمیته انضباطی با نادیده گرفتن اصل منع تشدید مجازات در مقام تجدیدنظر، حکم کرار را تشدید کرده است؟.
طبق ترجمه ای که آقای روزبه وثوق احمدی عضو کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال از آئین نامه انضباطی فیفا داشته، در بند 3 ماده 125 آئین نامه انضباطی فیفا آمده است: تصمیمات ممکن نیست که به ضررشخص اعتراض کننده اصلاح شود.بنابراین کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به چه استناد و دلیلی این بند را نقض کرده است؟.
در ارتباط با این موضوع نیز برخی کارشناسان، ماده 34 آئین نامه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال را مطرح می کنند. در ماده 34 آئین نامه انضباطی فدراسیون فوتبال درباب صلاحیت های کمیته استیناف آمده است که کمیته استیناف می تواند به ضرر طرف تجدید نظر خواه، رای بدوی را تغییر دهد.
اولا این بند صراحتا با آئین نامه فیفا مغایر است و ثالثا در این بند صلاحیت های کمیته استیناف برشمرده شده نه کمیته انضباطی. یعنی اگرفرض کنیم که این بند مغایر آئین نامه انضباطی فیفا نیست، باز هم کمیته انضباطی مجوز تشدید مجازات را ندارد زیرا این موضوع در صلاحیت های کمیته استیناف دیده شده است.
صرف نظر از این موضوع، اگر متهم بداند در صورت تجدید نظرخواهی حکم اش تشدید می شود، به طور قطع این کار را نمی کند و بنابراین در قواعد حقوقی، حق تشدید مجازات از مرجع تجدیدنظر سلب شده و مرجع تجدیدنظر نمی تواند مجازات را تشدید تا از این طریق، فرد متضرر از حکم، آزادانه و با خیال راحت تجدیدنظر خواهی کند.
در همین ارتباط در ماده 258 آئین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور کیفری آمده است: دادگاه تجدیدنظر نمی تواند مجازات تعزیری مقرر در حکم بدوی را تشدید نماید مگر در مواردی که مجازات مقرر در حکم بدوی کمتر از حداقل میزانی باشد که قانون مقرر داشته و این امر مورد اعتراض شاکی تجدیدنظر خواه و یا مقامات مذکور در ماده (235) این قانون قرار گیرد که در این موارد مرجع تجدیدنظر باتصحیح حکم بدوی نسبت به مجازاتی که قانون مقرر داشته اقدام خواهدنمود.
بنابراین، با توجه به اصل عدم تشدید مجازات در مرحله تجدید نظر،سئوال این است که کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با چه مجوزی این حکم را تشدید کرده است؟.
ورزشی(5)**9140**1590



07/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن