واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: پوشش زنده/آغاز سخنرانی رئیس جمهور در اجتماع طلاب و فضلا
رئیسجمهور در ادامه برنامه سفر خود به استان قم، دقایقی پیش در جمع اساتید، علما و فضلای حوزه علمیه قم به ایراد سخنرانی پرداخت. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی درادامه سفر خود به استان قم، دقایقی پیش درجمع اساتید، علما و فضلای حوزه علمیه قم به ایراد سخنرانی پرداخت. مهمترین محورهای سخنرانی رئیسجمهور در این دیدار بهشرح ذیل است:
* مدرسه فیضیه قم مرکزی برای نهضت و انقلاب اسلامی بود. * دولت نه بهدنبال نظریهپردازی دینی است و نه کارش این است. کار دولت اجرای قانون و برنامهریزی وحمایت ازحوزههای علمیه با حفظ استقلال کامل حوزههای علمیه است. اگر حوزهها استقلال خود را از دست دهند، دیگر آن حوزه مورد انتظار تاریخ و مردم نیست. * قصد نداریم حوزه علمیه دولتی شود چراکه همانقدر که حمایت حوزه برای ما ارزشمند و مهم است، نقد و تذکر آنان هم برای ما مهم است. * بزرگترین افتخارم همیشه در زندگی، این است که دورانی توفیق داشتم طلبه این حوزه باشم. اگر روزی فرصت داشته باشم، بهترین کاری که انتخاب میکنم به حوزه علمیه قم برخواهم گشت. * نظریه مدرس بود که مسئله قضاوت را در آن زمان مشروطه حل کرد. بعد از انقلاب به نظر بنده نتوانستیم بهدرستی استفاده کنیم. * حوزههای علمیه باید نظریهپردازی کنند. * نمیتوان تجارت، واردات وصادرات داشت بدون سیستم بانکی.امروز مسائل مهم اقتصادی را داریم. به جای المکاسب، المعادن و الصنایع ما کجاست. مسائل اقتصادی، سیاست خارجی و پیچدگیهای آن را باید شما حوزویان حل کنید. * اتصال دولت با مردم از راههای مختلف امکان پذیر است. اما هیچ چیز جای مباحث چهره به چهره را نمیگیرد. مسئله اعتماد مردم و دولت بسیار مهم است و باید مردم به دولت اعتماد داشته و دولت هم به مردم اعتماد داشته باشد. نمونه کامل آن، نهضت امام(ره) بود. * اگر دولت میخواهد با مردم در ارتباط باشد، ما نیاز به حوزههای علمیه، فضلا و طلاب و منبریها داریم. آنها بسیار تاثیرگذار هستند.
مشروح سخنرانی رئیسجمهور در جمع طلاب و فضلای حوزه علمیه قم را در ادامه میخوانید:
حجتالاسلام والمسلمین روحانی در بخش ابتدایی سخنانش اظهار داشت: امشب شب به یاد ماندنی برای این طلبه حوزه علمیه قم به سبب حضور در جمع علماء و فضلا و محققین در مدرسه تاریخی فیضیه است. بنده نیز در دوران طلبگی چند ماهی در این مدرسه ساکن بودم. وی افزود: مدرسه فیضیه از روز اول نهضت انقلاب اسلامی، مرکز انقلاب بود و در سال 1342 که به مناسبت شهادت امام جعفر صادق(ع) مجلسی از طرف آیتالله العظمی گلپایگانی برگزار شده بود، شاهد حادثه تلخ و خونین حمله به فیضیه بود. رئیسجمهور تصریح کرد: مردم قم از طلاب حمایت بسیاری کردند، من فراموش نمیکنم که در صبح روز 5 فروردین فردی به ما گفت کسانی میخواهند به فیضیه حمله کنند و پیشنهاد کرد که به خانه آنها برویم. البته خاطره از فیضیه زیاد است و فرصت ما محدود و دوست داشتم در وقتی وسیعتر خدمت شما طلاب عزیز باشم.
این خبر درحال تکمیل است...
چهار شنبه ۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]