تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانايى، ريشه همه خوبى‏ها و نادانى ريشه همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860292580




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- نماینده مجلس: طرح تحول سلامت پاسخ دولت یازدهم به نیاز مهم مردم است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نماینده مجلس: طرح تحول سلامت پاسخ دولت یازدهم به نیاز مهم مردم است یاسوج - ایرنا- نماینده مردم شهرستان های بویراحمد ودنا درمجلس شورای اسلامی گفت: دولت یازدهم با اجرای طرح تحول سلامت به مهمترین نیاز اساسی ملت بویژه در مناطق محروم کشور پاسخ مثبت داده است.


به گزارش خبرنگار ایرنا، غلام محمد زارعی روز چهارشنبه در همایش تجلیل از پرستاران نمونه شهرستان های بویراحمد و دنا، افزود: اجرای مطلوب این طرح ملی نیازمند همگرایی و اهتمام جدی مجلس و دولت است.
وی از اختصاص بیش از 48 هزار میلیارد ریال از محل هدفمندی یارانه ها و یک درصد ارزش افزوده برای اجرای موفق تر و تداوم بخش طرح نظام سلامت در بودجه سال 94 خبر داد.
زارعی اظهار کرد: ادامه روند مطلوب و سازنده و رضایتمندی مردم از طرح تحول نظام سلامت موجب شده تا نمایندگان با هدف گذاری و نگرشی مثبت همگام با دولت نسبت به موفقیت این طرح ملی اقدام کنند.
وی اظهار کرد: با اجرای این برنامه در برخی از شاخص های بهداشتی و درمانی هزینه های مردم تا حدود زیادی کاهش پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه اجرای مطلوب این طرح علاوه برعدالت اجتماعی موجب اعتماد و رضایتمندی بیشتر مردم ازنظام شده است، افزود: بدون شک هرگونه سهل انگاری و کوتاهی دراین زمینه به هیچ وجه قابل توجیه نیست.
زارعی کاهش سهم پرداختی از جیب مردم را یکی از مهمترین دستاوردها و کارکردهای مهم طرح تحول نظام سلامت دانست و افزود: اکنون هزینه های تحمیلی بر مردم در بخش درمان از حدود 70درصد به کمتر از 10درصد رسیده است.
وی ابراز داشت: آمارها و بررسی های میدانی و نیز رضایتمندی مردم نشان می دهد که خدمات انجام شده در حوزه سلامت و اجرای این طرح ملی در استان کهگیلویه وبویراحمد بیشتر از میانگین کشوری بوده است.
زارعی یکی از مشکلات اساسی در این استان را در حوزه درمان تا قبل از اجرای طرح تحول سلامت اعزام بیماران به استان های همجوار و تحمل رنج ها و هزینه های هنگفت در این زمینه اعلام کرد.
وی تصریح کرد: با افزایش ارایه خدمات در بیمارستان ها و افتتاح بخش های مختلف درمانی هم اکنون شمار بیماران ارجاعی از کهگیلویه و بویراحمد به سایر استان ها به ازای هر یکهزارنفر به حدود 11نفر رسیده است.
زارعی افزود: این در حالی است که تا قبل از اجرای این طرح میزان بیماران ارجاعی به استان های همجوار 30 درهزار بوده است.
در این همایش از 56 پرستار، بهورز و فعالان عرصه سلامت در دو شهرستان بویراحمد و دنا تجلیل شد.
3016/6110 /1596












06/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن