واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ اسفند ۱۳۹۳ (۱۶:۴۲ب.ظ)
همکاريهاي گسترده حملونقل جادهاي جمهوري اسلامي ايران ـ گرجستان معاون وزير اقتصاد و توسعه پايدار جمهوري گرجستان در ششمين اجلاس كميسيون مشترک حملونقل بينالمللي جادهاي كالا و مسافر جمهوري اسلامي ايران ـ گرجستان ضمن ابراز خرسندي از توسعه روابط بين دو کشور در آينده، از کشورش براي همکاريهاي گسترده در زمينه حملونقل جادهاي خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، ناتيا ميکلادزه، معاون وزير اقتصاد و توسعه پايدار جمهوري گرجستان، در اين اجلاس، با بيان اينکه مسووليتهاي زيادي بر عهده وزارت اقتصاد و پايدار جمهوري گرجستان است، خاطرنشان کرد: سياست شهرسازي و ساختوساز، توريسم، خصوصيسازي اموال دولتي، ارتباطات و حملونقل بر عهده اين وزارتخانه است.
ضمن اينکه اين وزارتخانه تعيينکننده سياست حملونقلي کشور گرجستان محسوب ميشود و هر يک از بخشهاي حملونقل اعم از جادهاي، ريلي، دريايي و هوايي به صورت جداگانه، اما؛ تحت پوشش اين وزارتخانه فعاليت ميکنند و در بخش حملونقل جادهاي و توريسم، سازمان حملونقل جادهاي يک واحد مستقل محسوب ميشود.
وي با اشاره به اينکه امور مربوط به حملونقل جادهاي در جمهوري گرجستان از طريق 201 شرکت خصوصي حملونقل بينالمللي و 2000 شرکت کوچکتر زيرمجموعه آن صورت ميگيرد، گفت: همچنين 55 شرکت حملونقل مسافربري بينالمللي و 4000 ناوگان در بخش حملونقل جادهاي و تحت پوشش بخش خصوصي در اين کشور فعاليت ميکنند.
معاون وزير اقتصاد و توسعه پايدار جمهوري گرجستان در ادامه، با تأکيد بر تسهيل و روانسازي تشريفات حملونقلي در اين کشور خاطرنشان کرد: در همين راستا در بخش حملونقل جادهاي و غير جادهاي، توافقنامههاي دوجانبه و چندجانبه فراواني با کشورهاي ديگر صورت گرفته است، ضمن اينکه در مورد تشريفات گمري که مربوط به وزارت دارايي گرجستان است، توافقات خوبي حاصلشده است، که اميدواريم با ادامه اين روند تشريفات گمرکي در بخش حملونقل جادهاي سادهتر شود.
ناتيا ميکلادزه، مسيرهاي اصلي براي شرکتهاي حملونقل گرجستان را اروپا، ترکيه، روسيه و آذربايجان ذکر کرد و افزود: در همين راستا براي ساخت بندر جديدي در اين کشور که داراي امتيازات زيادي همچون پهلو گرفتن کشتيهاي بزرگ در آن، ساخت هاب بزرگ و نيز امکانات وسيع براي شرکتهاي داخلي و بينالمللي است، 120 شرکت بينالمللي علاقهمندي خود را ابراز کردهاند که اميدواريم پس از بررسي و انتخاب شرکت پيمانکار، عمليات ساخت اين بندر در تابستان امسال آغاز شود.
معاون وزير اقتصاد و توسعه پايدار جمهوري گرجستان همچنين با اشاره به اينکه کشور گرجستان به دنبال توسعه و گسترش امکانات ترانزيتي خود و افزايش فرصتهاي رقابتي با راهاندازي خطوط دريايي (رورو) و راهآهن در دو بندر پوتي و باتومي است، گفت: جمهوري گرجستان تمام تلاش خود را جهت ايجاد امکانات و تسهيلات لازم براي شرکتهاي حملونقل بينالمللي ميکند. ضمن اينکه ما آمادگي خود را براي ايجاد مسير جديد و بررسي کارشناسانه در اين زمينه اعلام ميکنيم.
در اين نشست، که با حضور نمايندگان گمرک جمهوري اسلامي ايران، وزارت امور خارجه، بخش بينالملل وزارت راه و شهرسازي، بخش کارنهتيز اتاق بازرگاني صنايع و معادن ايران و مسوولين انجمن صنفي شرکتهاي حملونقل بينالمللي کالا و مسافر ايران برگزار شد، محمودي سراي عضو انجمن شرکتهاي حملونقل بينالمللي و مؤمني رئيس هيأتمديره انجمن شرکتهاي حملونقل مسافري در خصوص صدور مجوزهاي تردد و روانسازي حملونقل کالا بين دو کشور و نيز ايجاد سرويسهاي مسافري براي تردد بين دو کشور مطالبي را بيان کردند، همچنين از مديران ذيربط سازمان بنادر و دريانوردي نيز گزارش مبسوطي از وضعيت بنادر در ايران ارائه کرد.
شايانذکر است، مقرر است اين اجلاس دو روزه که با تلاش، هماهنگي و برنامهريزي دفتر ترانزيت و پايانههاي مرزي سازمان راهداري و حملونقل جادهاي برگزار شده است، با امضاي موافقتنامه فيمابين دو کشور به کار خود پايان دهد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]