واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر:
امر به معروف مچگیری و یقهگیری نیست
معاون وزارتخانهها و سازمانهای ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر مرکز گفت: باید بگوییم امر به معروف و نهی از منکر یقهگیری و مچ گیری نیست، دست گیری است، حرف درشت زدن نیست بلکه حرف درست زدن است.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر مرکز، جلسه کمیته تبلیغات و ارتباطات به میزبانی سازمان بنادر و کشتیرانی با هدف هم اندیشی و تبادل نظر در مورد اهداف اجرایی و سازماندهی و تشکیل کارگروه اجرایی برگزار شد.
در این نشست هاشمیان معاون وزارتخانه ها و سازمان های ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر مرکز با بیان اینکه اجرای امر به معروف ضمانت جامعه سالم است، گفت: دو ماده از قانون امر به معروف و نهی از منکر منتظر تصویب مجلس است که امیدواریم به زودی تصویب شود.
وی در ادامه افزود: همه می دانند غفلت از امر به معروف و نهی از منکر زمینه ساز بسیاری از مشکلات کشور است و مسئولان همگی دغدغه این مساله را دارند و تلاش می کنند تا به سرعت این فریضه جای خود را در اخلاق اجتماعی پیدا کند. هاشمیان با بیان اینکه در نظام اداری کشور همه مدیران عالی از این امر استقبال می کنند که فریضتین به عنوان رفتار اداری در سازمان ها نهادینه شود، تصریح کرد: کارگروه هایی از آموزش و پرورش، بسیج، روحانیون، بانوان و ارتباطات و تبلیغات و... تاکنون تشکیل شده که در این بین کارگروه ارتباطات و تبلیغات بسیار با اهمیت است زیرا همه امور در دست آنها است.
معاون وزارتخانه ها و سازمان های ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر مرکز با اشاره به سه رویکرد فرهنگسازی، الگوسازی و رفتارسازی که قرار است در سال جدید نهادینه شود، گفت: ستاد احیاء چند سالی است که در آستانه عید، کارت های تبریک با همت وزارتخانه ها و بانکها چاپ می کند و سازمان هلال احمر نیز آن را در بین مسافران نوروزی توزیع می کند.
وی خاطر نشان کرد: باید امر به معروف و نهی از منکر را جذاب سازی کنیم و بگوییم امر به معروف و نهی از منکر یقه گیری نیست، یارگیری است و مچ گیری نیست، دستگیری است، حرف درشت زدن نیست، بلکه حرف درست زدن است.
هاشمیان تصریح کرد: ما بنا داریم با جدیت و قاطعیت در سال 94 امر به معروف و نهی از منکر را اجرایی کنیم و یکی از راهکارهای آن بستر سازی در ادارات است که از طریق مدیران عالی این کار صورت می گیرد چرا که پاکدستی، سلامت اداری، حاکمیت اخلاق و حاکمیت قانون جزو فاکتورهای اصلی دولت است و ما میخواهیم در این مسیر با اجرای امر به معروف و نهی از منکر از یاوران دولت و نظام باشیم.
همچنین در این نشست اعضای کارگروه در خصوص وظایفشان که شامل تبلیغات محیطی، تبلیغات در فضای مجازی، تولید نرم افزارهای مختلف، نشریه درون سازمانی، مسابقات فرهنگی و تبلیغاتی و نیز رسانه ملی و روابط عمومی ها بود به بحث و تبادل نظر پرداختند. انتهای پیام/
93/12/06 - 15:23
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]