واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدیر آموزش و پرورش قروه:
دولت و مجلس برای شنیدن مشکلات فرهنگیان گوش شنوا داشته باشند
مدیرآموزش و پرورش قروه گفت: فرهنگیان از کمترین حقوق و مزایا برخوردارند و مجلس و دولت برای آخرین بار بادی گوش شنوا داشته به وضعیت فرهنگیان رسیدگی کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس از قروه، حسین الماسی ظهر امروز در مراسم تجلیل از 75 بازنشسته فرهنگی که در کانون شهید مطهری این شهر برگزار شد، اظهار داشت: معلمان ما به اندازه همترازان خود در سایر ادارات، حقوق دریافت نمیکنند.
وی با بیان اینکه حقوق معلمین در ایران قابل مقایسه با معلمینی که در کشورهای دیگر تدریس میکنند نیست، افزود: امروز شاهد هستیم که پاداش بازنشستگی همکاران پیشکسوت پرداخت نشده است در حالی که رسم بر این است که پیش از آغاز این دوره از عمر خدمتی بازنشستگان، پاداش آنان پرداخت شود.
وی از اصحاب رسانه خواست تا دغدغههای فرهنگیان را منعکس کنند و افزود: ارزش کار فرهنگیان بر هیچ کسی پوشیده نیست، اما ما برای برگزاری همین مراسم کوچک با مشکلاتی مواجه بودیم.
الماسی با بیان اینکه وظیفه دولت است که پاداش فرهنگیان بازنشسته را تامین کند، تصریح کرد: امیدواریم گوش شنوایی در ردههای بالا وجود داشته باشد و صدای فرهنگیان به آنان برسد.
این مسئول افزود: انتظار میرود دولت و مجلس در تدوین بودجه سال آینده توجه خاصی به وزرات آموزش و پرورش داشته باشند.
به گفته مدیر آموزش و پرورش قروه، اگر 20 سال قبل 20 درصد از بودجه به این وزارتخانه اختصاص داشت با روند کاهشی در سالهای اخیر این میزان به 12 درصد تقلیل یافته است که موجب نارضایتی فرهنگیان است.
الماسی در ادامه از بازنشستهها به عنوان ظرفیت بالقوهای یاد کرد و افزود: باید از این ظرفیت به خوبی استفاده شود و بازنشستگان هم کار آموزش درس انسانیت را که در اولین روز خدمت آغاز کردند، تعطیل نکنند.
وی یکی از ضرورتهای به کارگیری تجربیات ارزشمند این قشر را تحت عنوان اتاق فکر در حوزههای مختلف یاد کرد و افزود: آینده درخشان در گرو تربیت صحیح نسل امروز است.
الماسی از دو رویکرد تهدیدگرایانه و تعالیگرایانه در مواجهه با بازنشستگی به عنوان رویکردهای ارزشمند بخش تعلیم و تربیت نام برد و اظهار داشت: در رویکرد تهدیدگرایانه بازنشستگی معادل پایان کار شناخته میشود حاصل آن انزوا، افسردگی و گوشهگیری است.
مدیر آموزش و پرورش قروه بعد دیگر نگرش به بازنشستگی را رویکرد تعالیگرانه دانست و گفت: رشد و بالندگی بازنشستگان پیشکسوت در این رویکرد به کمال میرسد که باید از آن بهرهبرداری شود.
به گفته الماسی، در میان عناصر قدرت در جهان امروز تربیت انسان مهمترین رکنی است که معلمان میتوانند با پرورش انسانهایی متعهد، ماهر و هدفمند، یک کشور را به برتری برسانند.
وی خانوادههای معلمین را از موفقترین خانوادهها در جامعه نام برد و افزود: از افتخارت این جامعه این است که معلمین همه دانشآموزان را فرزندان خود میدانند.
این مسئول با تاکید بر اینکه تجربه ارزشمند بازنشستگان با رفتن آنها نباید از دست برود، تصریح کرد: باید حداکثر استفاده از آنان برای انتقال دستاوردهای ارزشمند دوران خدمت صورت گیرد.
الماسی، تجربههای بازنشستگان را به عنوان میراث جامعه ذکر کرد و افزود: تکریم بازنشستگان، تکریم و تعظیم ارزشهای انسانی و اخلاقی است و رشد و توسعه جامعه نتیجه تلاش شاغلان دیروز و بازنشستگان امروز است. انتهای پیام/79009/الف40
93/12/06 - 14:18
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 139]