واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ اسفند ۱۳۹۳ (۱۱:۴۲ق.ظ)
انتقاد معاون وزير راه و شهرسازي از روشهاي مرسوم نگهداري ساختمان معاون وزير راه و شهرسازي از کانديداتوري ادارههاي کل راه و شهرسازي استانهاي يزد و سمنان براي ايجاد دبيرخانه دائمي مصالح ساختماني در اين استانها خبر داد و از شيوههاي غير علمي نگهداري ساختمان در کشور انتقاد کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، حامد مظاهريان، معاون وزير راه و شهرسازي در ششمين همايش مقررات ملي ساختمان که صبح امروز چهارشنبه ۶ اسفند در تالار حافظ شيراز افتتاح شد به مباحثي در خصوص اشکالاتي که در نگهداري ساختمانها وجود دارد اشاره کرد و گفت: هدف ما از برگزاري همايش اين است که حداقلي از سلامت و رفاه اقتصادي فرد و جامعه را تأمين کنيم، اين مباحث که کف انتظارات را تشکيل ميدهد در مباحث ۲۲ گانه مقررات ملي ساختمان و در وزارت راه و شهرسازي مورد تأکيد قرار گرفته است.
معاون وزير راه و شهرسازي از تشکيل دبيرخانههاي مرتبط با مقررات ملي ساختمان در ادارههاي کل راه و شهرسازي برخي استانهاي کشور خبر داد و اظهار کرد: اداره کل راه و شهرسازي خراسان رضوي متولي دبيرخانه فناوريهاي نوين صنعت ساختمان، اداره کل راه و شهرسازي فارس متولي دبيرخانه مقررات ملي ساختمان، اداره کل راه و شهرسازي اصفهان متولي دبيرخانه انرژي و ادارههاي کل راه و شهرسازي استانهاي سمنان و يزد کانديداي دبيرخانه مصالح ساختمان هستند.
مظاهريان سپس با طرح سؤالي مبني بر اينکه چه قدر از ساختمانهايي که در آن زندگي ميکنيم و پربهاترين کالاي زندگيمان به شمار ميآيد، نگهداري ميکنيم؟ گفت: نگهداري ساختمان کار سختي است و معمولا نگهداري از آن را به عهده فردي از اهالي ساختمان ميسپاريم که وقت آزادتري دارد، اما؛ هيچ نگاه علمي به آن حاکم نيست؛ معمولا ساختمانهاي دولتي يا لوکس بيشتر مورد توجه و نگهداري قرار ميگيرند، اما؛ در بسياري از موارد حتي ساختمانهاي دولتي هم به درستي نگهداري نميشوند.
وي ادامه داد: از زمان شروع بهرهبرداري يک سازه در کشور، حداکثر استفاده از آن را در دستور کار قرار ميدهيم و وقتي عمر مفيدش به پايان ميرسد سازهاي مستهلک به شمار ميرود.
معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازي به هشت نکتهاي که بايد در نگهداري ساختمان به آنها توجه کرد، اشاره و خاطرنشان کرد: کاهش استهلاک، افزايش ايمني، افزايش عمر مفيد، افزايش بهرهوري، صرفهجويي در منابع مادي و انساني، پيشگيري از حوادث احتمالي، حفظ محيط زيست و بهرهگيري از انرژيهاي تجديدپذير از جمله بايدها و نبايدهايي است که در نگهداري از ساختمانها بايد به آنها توجه بايد کرد، اما؛ چه قدر ما در نگهداري از ساختمانهاي خود به اين نکات توجه ميکنيم؟
وي ادامه داد: مديريت و نگهداري ساختمانهايمان منطبق با اين موارد نيست، ما در طي دو روز برگزاري اين همايش انتظار داريم که به برنامههايي براي کمک به افزايش عمر مفيد ساختمانها دست يابيم.
در مراسم افتتاحيه همايش مقررات ملي ساختمان از تمبر يادبود اين همايش با حضور مظاهريان، عليزاده و شکرچيزاده معاونان وزير راه و شهرسازي، سيد محمد احمدي استاندار فارس و مدير کل دفتر مقررات ملي ساختمان رونمايي شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]