واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ اسفند ۱۳۹۳ (۱۱:۴۶ق.ظ)
خبرهاي خوش محيط زيستي رئيس کميسيون کشاورزي مجلس رئيس کميسيون کشاورزي، آب، منابع طبيعي و محيط زيست مجلس گفت: تلاش داريم که فوقالعاده ويژهاي را براي حمايت از محيط بانان و کارکنان شريف محيط زيست در نظر بگيريم و دوم آنکه قصد داريم قانوني را تصويب کنيم که براي واحدهاي توليدي بيش از ۳۰ نفر، پرسنلي براي بخش محيط زيست در نظر گرفته شود.
به گزارش خبرگزاري موج، عباس رجايي در اختتاميه چهاردهمين نمايشگاه بينالمللي محيط زيست گفت: محيط زيست و مسائل آن امروز يک ضرورت است.
زيست بومهاي حساس و شکننده در کشور ما زياد شده شايد بخشي از آن را بشود به گردن طبيعت انداخت، اما؛ عمده اين مشکلات به دليل اقدامات ما است.
وي ادامه داد: اقدامات حوزه اجرايي ما غيرزيست محيطي است بسياري از آمارها تنها گاهي در کاغذ و براي کسب درآمد اعلام ميشود و خيلي قابل اعتنا نيست براي نمونه شاهديم که پس از جلوگيري از شمارهگذاري خودروها باز به وزارت صنايع و معادن براي اصلاح اين خودروها فرصت داده ميشود.
بر اساس اطلاعات من تاکنون ۱۲ بار به وزارت صنعت و معدن براي اصلاح خودروها فرصت داده شده است.
رئيس کميسيون کشاورزي مجلس اظهار کرد: نميتوانيم بگوييم که وزارت نفت عملکرد زيست محيطي داشته است قسمت اعظمي از معضل ريزگردها به گردن وزارت نفت است من براي انجام استاندارد يورو ۴ در بنزينها تشکر ميکنم، اما؛ هنوز معضل سوخت يکي از معضلات زيست محيطي است.
رجايي با تاکيد بر اينکه محيط زيست کالايي لوکس نيست گفت: در بسياري موارد شاهديم که براي بهرهبرداري از يک معدن هزار و يک معضل زيست محيطي به وجود ميآيد. محيط زيست ثروت بين النسلي است که متاسفانه به آن توجه نميکنيم.
اين نماينده مجلس اظهار کرد: نگاه سياسي بايد از مسائل محيط زيستي زدوده شود شاهديم که آ کنون بحث ادغام محيط زيست مطرح شده است شاهديم که نگاه کارشناسي و علمي جاي خود را به مسائل سياسي داده است. البته اين رويکردها علاوه بر مجلس در بخشهاي ديگر همچون دولت و قوه قضائيه نيز وجود دارد.
رجايي گفت: کميسيون کشاورزي و منابع طبيعي، زيست محيطيترين کميسيون مجلس است. در يازده سال گذشته يازده قانون زيست محيطي در اين کميسيون تصويب شده و يا در حال تصويب است که از جمله آنها ميتوانم به قانون جامع ايمني زيست محيطي، پيوستن به کنوانسيون آب و هوا و قانون استفاده از سموم پرخطر و... را نام ببرم.
وي ادامه داد: قرار بود تا پايان برنامه پنجم توسعه مساله پسماندها در کشور و بازيافت سواحل حداقل در شهرهاي بالاي ۲۰۰ هزار نفر جمعيت حل شود.
همچنين قرار بود که براي زيست بومهاي شکننده درياچهها و تالابها برنامه احيايي تهيه شود که متاسفانه تاکنون اين اقدام رخ نداده است.
اين نماينده مجلس در ادامه افزود: در حال حاضر ميتوانم دو خبر خوب زيست محيطي را اعلام کنم در ابتدا اينکه تلاش داريم که فوقالعاده ويژهاي را براي حمايت از محيط بانان و کارکنان شريف محيط زيست در نظر بگيريم و دوم آنکه قصد داريم قانوني را تصويب کنيم که براي واحدهاي توليدي بيش از ۳۰ نفر، پرسنلي براي بخش محيط زيست در نظر گرفته شود. هر دوي اين طرحها در کميسيون به تصويب رسيده و اميدواريم که در صحن علني مجلس نيز تصويب شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]