واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مجلس تصویب کرد: اختصاص 5 هزار میلیارد ریال به توسعه خطوط گازرسانی سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان تهران - ایرنا - نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اختصاص پنج هزار میلیارد ریال از محل مازاد تراز صادرات و واردات گاز به توسعه خطوط گازرسانی استان سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان موافقت کردند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، نمایندگان در ادامه جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس و با تصویب بخش هزینه ای بند الحاقی 3 تبصره 2 لایحه بودجه سال 1394 کل کشور، وزارت نفت را مکلف کردند تا مبلغ پنج هزار میلیارد ریال به منظور اجرای خطوط لوله گازرسانی به شهرها و روستاهای استان سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان، به ترتیب سه هزار میلیارد ریال و دو هزار میلیارد ریال از محل مازاد تراز صادرات و واردات گاز طبیعی در سال آینده را به پروژه های مربوط اختصاص دهد.
با رای نمایندگان مجلس همچنین مقرر شد: مازاد این رقم تا سقف 50 هزار میلیارد ریال صرف توسعه پالایشگاه ها و خطوط انتقال گاز طبیعی سراسری با اولویت خطوط انتقال صادراتی شود.
نمایندگان امروز با تصویب بخش هزینه ای بند الحاقی 2 تبصره 2 لایحه بودجه مقرر کردند: بازپرداخت تسهیلات پرداختی موضوع این بند پس از تصویب طرح ها در شورای اقتصاد و با تضمین وزارت نفت از محل صادرات همان طرح ها صورت گیرد.
بر اساس بخش درآمدی بند الحاقی 2 لایحه بودجه 94 که روز گذشته به تصویب مجلس رسید به صندوق توسعه ملی اجازه داده شد به منظور پرداخت تسهیلات برای اجرای طرح های توسعه ای در میادین مشترک نفتی و گازی توسط شرکت دولتی تابعه ذیربط وزارت نفت، مبلغ چهار میلیارد و800 میلیون دلار در بانکهای داخلی و خارجی اعم از خصوصی و دولتی سپرده گذاری کند.
** مجلس به برنامه زمانبندی مصرف برق رای نداد
نمایندگان مجلس شورای اسلامی امروز در جریان بررسی بخش های هزینه ای لایحه بودجه 94 کل کشور بند الحاقی 4 این لایحه را به علت ماهیت غیر بودجه ای و با رای مثبت به اخطار حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در مجلس حذف کردند.
بدین ترتیب برنامه زمان بندی مصرف برق در ساعات اوج مصرف برق منتفی شد.
بر اساس این بند که با رای نمایندگان حذف شد به منظور افزایش امنیت و قابلیت اطمینان تأمین برق کشور در ساعات اوج مصرف، وزارتخانه های کشور، صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی موظف بود ترتیبی اتخاذ کنند که تمامی ساختمان های اداری و عمومی، صنایع و کارخانجات صنعتی و چاه های آب کشاورزی، حداقل به میزان 300 ساعت در طی سال مصرف برق خود را بر اساس برنامه زمان بندی به مقداری که توسط شرکت توانیر تعیین می شود، کاهش دهند.
این در حالی است که بند الحاقی 5 این لایحه هم به علت ماهیت غیر بودجه ای و با رای مثبت به اخطار سید سعید زمانیان دهکردی حذف شد.
بر اساس این بند که با رای نمایندگان حذف شد، نحوه جبران خسارات زیست محیطی و آلودگی های ناشی از فعالیت های نفتی به موجب آیین نامه ای است که توسط کارگروهی متشکل از وزارتخانه های جهاد کشاورزی، کشور (استاندار مربوطه)، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نفت و سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور تهیه و به تصویب هیأت وزیران می رسد.
نمایندگان همچنین باتصویب بند الحاقی 6 این تبصره مقرر کردند هزینه امهال مطالبات بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و بانکهای تجاری بابت اصل و سود تسهیلات پرداختی به شرکت دولتی تابعه ذی ربط وزارت نفت به مدت دو سال به عهده شرکت مذکور باشد.
سیام(3)2021**9121**9103**1336
06/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]