واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فایده حداقلی رویکرد تعامل و گفتگو در مذاکرات هسته ای تهران-ایرنا- اگر برای رویکرد گفتگو و مذاکره در بحث های میان ایران و قدرت های جهانی در فعالیت های هسته ای ایران که از سال گذشته با روی کار آمدن دولت یازدهم جنبه جدی و موثری یافت، تنها یک فایده منظور کنیم، آن چیزی جز برملا کردن چهره بشدت خصمانه و کارشکنانه رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران نخواهد بود.
ایران و رژیم صهیونیستی دو دشمنی هستند که با یکدگر سرآشتی نداشته اند اما این جمهوری اسلامی بوده که از همان آغاز عمر خود از رهبری انقلاب تا مقامات ارشد نظام خصومت خود را با رژیم صهیونیستی نه تنها کتمان بلکه ابراز و حتی به صراحت اعلان کرده اند که علت این صراحت در بیان مواضع، علاوه بر مساله اشغال قبله اول مسلمین توسط این رژیم، غصب و اشغال سرزمین یک ملت و برقراری حکومت آپارتاید و سرکوب بوده است.
اما، در مقابل، رژیم صهیونیستی همواره تلاش داشته که همچون ترور مبارزان فلسطینی که هیچگاه آنها را رسماً به عهده نگرفته است، تقابل و خصومت خود را با جمهوری اسلامی علنی و رسانه ای نسازد تا موضعی مظلومانه برای خود بسازد.
از همان آغاز دور جدید مذاکرات هسته ای ایران و پنج بعلاوه یک در سال 1392 تاکنون رژیم صهیونیستی موضع تقابلی، تخریبی و تهدیدی در قبال این مذاکرات داشته است و منحنی تندی و تنش آفرینی این رژیم در سپهر عمومی و جهانی این مذاکرات بخصوص فضای آمریکا سیر صعودی یافته است.
به این سبب است که این رژیم اکنون بدون مهار شده و کنترل مواضع سیاست خارجی خود را کاملا از دست داده است و در سرگیجی و منگی بسر می برد.
گاردین امروز درباره واکنش رژیم صهیونیستی و تندروهای کنگره آمریکا به مذاکرات اخیر ژنو نوشت: نگرانی تندروهای کنگره، متحدان عرب واشنگتن و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل درباره توافق بین ایران و گروه 1+5 رو به افزایش است.
روزنامه آمریکایی واشنگتن پست هم، اختلافات بین آمریکا و اسرائیل درباره موضوع هسته ای ایران را یادآور شد و نوشت: اوباما دنبال از بین بردن تاسیسات اتمی یا زیرساخت های هسته ای ایران نیست و بعد از انقضای توافقی که قرار است انجام شود، ایران خواهد توانست برنامه هسته ای صنعتی داشته باشد و مثل یک عضو ان پی تی با وی رفتار خواهد شد.
این روزنامه غربی نوشت:از نظر نتانیاهو توافق هسته ای، تهدید ایران را از بین نمی برد.
واشنگتن پست به نقل از یووال اشتاینیتز، وزیر اطلاعات و امور راهبردی رژیم صهیونیستی نیز نوشت: توافق هسته ای باعث به رسمیت شناختن برنامه هسته ای ایران می شود.
وزیر اطلاعات و امور راهبردی رژیم صهیونیستی، ضمن مخالفت با تلاش ها برای توافق هسته ای با ایران گفته بود که نباید هدف مذاکرات، تعریف فرایندی برای تقویت بازرسی ها و دسترسی ها به تاسیسات هسته ای ایران باشد بلکه هدف باید از بین بردن این تاسیسات باشد.
البته ذات و ماهیت این گونه بیان مواضع صریح و خصمانه رژیم صهیونیستی درقبال ایران، مقوله ای ناآشنا برای ایرانی ها نیست چرا که این رژیم، ایران را دشمن شماره یک و واقعی و بدون مماشات خود می داند. اما برای صحنه و افکار عمومی جهان این موضع گیری ها لازم بوده که اینک آشکار شده است و این برای جمهوری اسلامی حداقل دستاورد از این مذاکرات است.
اکنون در سپهر عمومی جهان چهره تنش آفرین و صلح شکن و آرامش گریز رژیم صهیونیستی باستناد مستندات 5/ 1 ساله اخیر بیش از پیش علنی و گسترده شده است.
جمهوری اسلامی ایران و رژیم صهیونیستی دو موضع تقابلی و خواهان نبود دیگری،در برابر هم دارند و این را همه جهان می دانند اما وقتی مقامات رژیم غاصب که مدام برطبل تخریب و جنگ می کوبیده اند بخصوص از سال گذشته که این رفتار علنی تر و آشکار و رسانه ای شده است، اینک در ظرف همین مدت نسبتا کوتاه چهره ای تنش آفرینی که عمر و بقای خود را در تداوم بحران های مصنوعی و خودساخته برای جلب حمایت برای حیات نامشروع خود می بیند از این رژیم نزد افکار عمومی جهان ساخته شده است.
پس می توان گفت که ایران در کارزار یک و اندی سال اخیر برنده جلب افکار عمومی جهان شده است.
چنین بردی در دیپلماسی عمومی و رسانه ای بی تردید حاصل مجاهدت های همه مردم ایران از توده های مردم تا مسوولان انقلاب و نظام از آغاز انقلاب تاکنون بوده که مظلومیت این مردم با مقاومت آن را به نتیجه رسیده است و چهره کریه و جنگ افروز رژیم صهیونیستی را برملا شده است.
**1856**
06/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]