واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۵ اسفند ۱۳۹۳ (۲۰:۵ب.ظ)
نماينده ولي فقيه در استان مرکزي: مهندسان کارآزموده در صف نخست تحول اقتصادي کشور قرار دارند آيت الله دري نجف آبادي اظهار کرد: مهندسان کارآزموده در صف نخست تحول اقتصادي کشور قرار دارند که بايد با ورود به عرصه هاي دانش بنيان و نهادينه کردن مطالعات در حرکت هاي اجرايي، کشور را با سرعت بيشتر به سمت توسعه يافتگي سوق دهند و در حوزه ارتقاء توليد ناخالص ملي نقش آفريني کنند.
به گزارش خبرگزاري موج، آيت الله قربانعلي دري نجف آبادي به مناسبت روز مهندس (5 اسفند ماه) بيان داشت: ارتقاي شاخص هاي فني و کيفي توسعه پايدار در جامعه نيازمند نقش آفريني گروه هاي مرجع و سطوح تخصصي است، بنابراين دولتمردان و مسوولان نيز بايد ظرفيت هاي علمي و پژوهشي اين قشر از جامعه را در اصلاح نواقص و باروري ظرفيت هاي بالقوه به کار گيرند.
وي افزود: صنعت و کشاورزي مزيت استان مرکزي است و در صورت نگاه علمي و هدفدار به توليد و خدمات جانبي اين بخش ها، ظرفيت هاي زيادي در حوزه اشتغالزايي و پويايي اقتصادي براي کشور ايجاد و تقويت مي شود.
وي افزود: ايران خاستگاه تفکر، دانش و فرهيختگي است که با تکيه بر نبوغ و علم خود مي تواند منشا تحولات وسيع در حوزه اقتصادي و اجتماعي باشد.
آيت الله دري نجف آبادي اظهار کرد: مهندسان کارآزموده در صف نخست تحول اقتصادي کشور قرار دارند که بايد با ورود به عرصه هاي دانش بنيان و نهادينه کردن مطالعات در حرکت هاي اجرايي، کشور را با سرعت بيشتر به سمت توسعه يافتگي سوق دهند و در حوزه ارتقاء توليد ناخالص ملي نقش آفريني کنند.
آيت الله دري نجف آبادي افزود: مهندسان رشته هاي مختلف در هشت سال دفاع مقدس دوشادوش رزمندگان اسلام در مناطق عملياتي جنوب و جنوب غرب کشور حضور پيدا کردند و با همت والا و اراده هاي پولادين خود مهندسي جنگ را مديريت کردند.
وي همچنين بيان داشت: مهندسان تحصيلکرده در مراکز علمي کشور وظيفه دارند تا با حضور در صحنه هاي صنعتي و کشاورزي، توليد انبوه با کيفيت بالا را در دستور کار خود قرار داده و براي بالندگي اقتصاد گام هاي اساسي بردارند.
نماينده ولي فقيه در استان مرکزي تاکيد کرد: از راهبردهاي اقتصاد مقاومتي، توسعه يافتگي و قطع وابستگي به بيگانگان ،رسيدن به استقلال و توليد علم و فناوري است بنابراين مهندسان در تحقق خواسته رهبري وظيفه سنگين تري نسبت به ديگر اقشار جامعه بر عهده دارند.
وي در خصوص شخصيت خواجه نصير طوسي نيز گفت: خواجه نصير در قرن هفتم، رصدخانه مراغه را برفراز تپه اي در شمال غربي شهر بنا کردکه محکم ترين سازه و زيباترين معماري را در ساخت داشت.
امام جمعه اراک گفت: وي با اختراع هاي ويژه و با به کارگيري ابزارهاي مهندسي توانست طول و عرض شهرها، جهت گيري و اندازه گيري شيب و فرازها و تعيين افق در جهات مختلف را دقيق محاسبه کند.
وي با اشاره به اينکه دانشمندان ايراني از ديرباز علاوه بر روش هاي علمي، مزين به منش هاي اخلاقي بودند، گفت: جامعه مهندسي و نخبگان فکري و علمي با اخلاقمداري در کنار توليد دانش، سرمايه هاي گرانسنگ کشور محسوب مي شوند.
آيت الله دري نجف آبادي يادآوري کرد: روز مهندس روز تجليل از با استعدادترين و باهوش ترين افراد جامعه و روز پاسداشت خودباوري، خلاقيت، ابتکار، نوآوري و ابداع در عرصه انديشه و عمل است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]