واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۵ اسفند ۱۳۹۳ (۱۲:۳۷ب.ظ)
در شوراي شهر تهران مطرح شد: از بررسي بودجه راهنمايي و رانندگي تا کمک به تاکسيران هاي تهراني تبصره هاي لايحه بودجه سال 94 شهرداري تهران در يکصد و سي و پمجمين جلسه علني از چهارمين دوره شوراي اسلامي شهرتهران مورد بررسي قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، در يکصدو سي و پنجمين جلسه علني از چهارمين دوره شوراي اسلامي شهرتهران تبصره 21 بودجه سال 94 شهرداري که بررسي وظايف شهرداري تهران در رابطه با بودجه هزينه اي راهنمايي و رانندگي در آن مطرح شده بود، عليرضا دبير رئيس کميسيون برنامه و بودجه شوراي اسلامي شهرتهران مباحثي را مطرح کرد.
وي در رابطه با اين تبصره توضيح داد بر اساس اين تبصره شهرداري تهران موظف است بودجه هزينه اي راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ را پس از تائيد معاونت حمل و نقل ترافيک هزينه کند.
وي افزود: در سال 94 بودجه راهنمايي و رانندگي 70 ميلياردتومان خواهد بود و در اين در حالي است که بودجه اي که براي سال آينده از سوي اين نهاد درخواست شده بود 598 ميليارد تومان بود.
رئيس کميسيون برنامه و بودجه شوراي اسلامي شهرتهران با تاکيد بر اينکه بايد بودجه راهنمايي و رانندگي در سال هاي قبل مورد بررسي قرار گيرد، خاطر نشان ساخت: پايه بودجه راهنمايي و رانندگي در سال هاي قبل بد گذاشته شده بود و براي وحدت رويه بين شوراي شهرتهران و راهنمايي و رانندگي تلاش کرده ايم در اين تبصره موافقت نامه ها را معاونت حمل و نقل شهرداري تائيد کند.
به گفته دبير به منظور ايجاد انگيزه براي راهنمايي و رانندگي جهت دريافت عوارض خودروها و موتورسيکلت ها بر اساس اين تبصره به شهرداري تهران اجازه داده مي شود چنانچه ميزان وصول عوارض خودرو در مقايسه با عملکرد سال قبل بيشتر شود معادل 20 درصد از اين عوارض را تا سقف 2 ميليارد ريال به مرکز راهنمايي و رانندگي اعطا کند.
در ادامه دبير با اشاره به مطلب که مبادله شدن موافقت نامه کار بزرگي است، يادآور شد: هر زمان که شوراي شهرتهران اراده کند مي تواند از راهنمايي و رانندگي بخواهد که گزارش عملکرد خود را در صحن شورا ارائه کند.
در ادامه جلسه امروز تبصره 22 بودجه شهرداري تهران مورد بررسي قرار گرفت در اين تبصره به شهرداري اجازه داده مي شود به منظور اجراي طرح هاي عمراني ، اجتماعي، فرهنگي، خدماتي وشهرسازي مطالبات سازمان هاي دولتي و نيروي مسلح بابت املاک و مستغلات واقع در اين طرح ها را پس از توافق تهاتر کند.
در توضيح اين تبصره رئيس کميسيون برنامه و بودجه شوراي شهر تهران گفت: اجراي طرح هاي عمراني ، خدماتي، فرهنگي و غيره در مناطق شهرداري تهران مطالبات سازمان هاي دولتي و نهادها و نيروي مسلح بابت املاک و مستغلات واقع در اين طرح ها را پس از توافق تهاتر کرده و درآمد آن را بعد از توافق در رديف هاي درآمد و هزينه ثبت کند.
در ادامه رحمت الله حافظي اين بند را خارج از بحث بودجه دانست و تائيد آن را مخالف وصول اعلام کرد.
احمد حکيمي پور نيز تاکيد کرد: در صورت رعيت سقف بودجه اصل اين تبصره مفيد خواهد بود اما اين در شرايطي است که سقف بودجه مورد توجه قرار گيرد.
همچنين بر اساس يکي ديگر از تبصره هاي بودجه 94 مبلغ يکصد و 60 ميليارد ريال بودجه هزينه اي براي کمک به ساماندهي رانندگان تاکسي در نظر گرفته شد.
دبير در خصوص اعتبارات در نظر گرفته شده براي اين رديف اذعان داشت: سال گذشته براي اين محل 10 ميلياردتومان بودجه در نظر گرفته شده بود و پيشنهاد شهرداري امسال حدود 17 ميلياردتومان بود.
وي ادامه داد: سازمان تاکسيراني 22 ميلياردتومان درخواست کرده بود تا سامانه کال سنتر را نيز در سال 94 راه اندازي کند و ما حدود 10 ميلياردتومان از اين درخواست را کاهش داديم. در نهايت با جمع بندي رئيس شوراي اسلامي شهرتهران مقرر شد وام قرض الحسنه مطابق آئين نامه انضباطي به تاکسيران ها پرداخت شده ضمن اينکه در پوشش بيمه تکميلي اين قشر و پرداخت کمک هزينه انجام معاينه فني تاکسي ها نيز اعتباراتي در نظر گرفته شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]