تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):انسان بايد براى آخرتش از دنيا، براى مرگش از زندگى و براى پيرى‏اش از جوانى، توشه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871634271




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تأكيد معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي بر نقش ويژه شهرداري‌ها در رونق گردشگري


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۵ اسفند ۱۳۹۳ (۱۰:۱۵ق.ظ)
تأكيد معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي بر نقش ويژه شهرداري‌ها در رونق گردشگري شهرداري‌ها از يك سو با توجه به نقش حمايتي‌شان در بخش سخت افزاري در موضوعاتي همچون مشاركت‌ها، سرمايه‌گذاري‌ها و زيرساخت‌ها و از سوي ديگر در بخش نرم‌افزاري به عنوان معرفي كننده جاذبه‌هاي گردشگري و قابليت‌هاي بالقوه و بالفعل شهرها، نقش كليدي در رونق گردشگري كشور دارند.
به گزارش خبرگزاري موج، مرتضي رحماني موحد افزود: با توجه به اين نقش ويژه شهرداري‌ها، ما همکاري گسترده‌اي با سازمان شهرداري‌ها و دهياري‌هاي وزارت کشور داريم و مذاکرات خوبي براي تعاملات هرچه بيشتر با شوراي عالي استان‌ها و شهرها آغاز کرده‌ايم.
وي با تأکيد بر نگاه معاونت گردشگري مبتني بر رويکرد محوري شهرداري‌ها در مديريت جاذبه‌هاي گردشگري گفت: ما معتقديم درصحنه ميداني و اجرايي، بايد شهرداري‌ها ميدان‌دار موضوع گردشگري باشند و انتظار داريم شهرداري‌ها بتوانند با مديريتي يکپارچه در تمامي بخش‌ها، به بهتر ديده شدن جاذبه‌هاي گردشگري شهرهاي خود کمک کنند تا با معرفي و شناساندن هرچه بيشتر اين جاذبه‌ها، گردشگران و مسافران بيشتري را جذب شهرهاي خود کنند.
رحماني موحد بابيان اينکه جذب گردشگران به توسعه شهرها مي‌انجامد، خاطرنشان کرد: به دنبال فعال‌تر شدن جذب گردشگران در شهرها و بهبود وضعيت اقامتي مسافران و ارائه خدمات به آن‌ها، فرصت‌هاي شغلي بيشتري در شهرها ايجاد مي‌شود و اين موضوع به رونق تجاري و اقتصادي شهرها دامن مي‌زند.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري با تأکيد بر اينکه در حوزه گردشگري و صنايع‌دستي، مي‌توان از ظرفيت‌هاي شهرداري‌ها بهره‌مند شد، گفت: ما در حال حاضر با وزارت کشور و شوراي عالي استان‌ها در حال مذاکره هستيم تا با بهبود قوانين موجود در برنامه ششم توسعه، مسؤوليت‌هاي جديدي را براي شهرداري‌هاي کشور تعريف کنيم تا از اين ظرفيت عظيم شهرداري‌ها به بهترين نحو در موضوع گردشگري بهره‌مند شويم.
وي افزود: البته اين انتظار نيز از شهرداري‌هاي کشور وجود دارد که آن‌ها همچون تمام شهرداري‌هاي دنيا، توسعه بيشتري در ظرفيت‌هاي نرم‌افزاري و سخت‌افزاري خود ايجاد کنند تا بتوانند جوابگوي اين رويکرد باشند.
رحماني موحد در ادامه اين گفت‌وگو با تأکيد بر حمايت سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري در ارتقا گردشگري روستايي، خاطرنشان کرد: يکي از عناوين مهم فعاليت ما، گسترش و ارتقا گردشگري در روستاها است و ما در اين راستا از ظرفيت دهياري‌ها استفاده خواهيم کرد.
وي در پايان با اعلام خبر در دست بررسي بودن تفاهم‌نامه معاونت گردشگري با دهياري‌هاي کشور گفت: نکته کليدي در اين موضوع، آن است که مي‌بايست شهرداري‌ها و دهياري‌هاي کشور بافرهنگ سرمايه‌گذاري و بازگشت سرمايه بيش‌ازپيش آشنا شوند؛ ازاين‌رو بايد با رويکرد جذبي، عرصه سياست‌هاي گردشگري بلندمدت را فراهم کرد. لذا ما با توجه به اين موضوعات در حال نهايي کردن تفاهم‌نامه با دهياري‌هاي کشور هستيم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن