تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس غمى از غم‏هاى دنيا را از مسلمانى برطرف نمايد، خداوند غمى از غم‏هاى روز قي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830137665




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قربانیانی که نادیده گرفته شدند


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
قربانیانی که نادیده گرفته شدند
قربانیانی که نادیده گرفته شدند «کودکان بی‌سرپرست» یکی از مهمترین نتایج تلخ بحران و جنگ تقریباً 4 ساله‌ای است که سوریه را درگیر خود کرده، قربانیانی که تاکنون به ندرت دیده‌ شده‌اند.


به گزارش فرهنگ نیوز، آنچه از تحولات میدانی و عملیات‌های ارتش و نیروهای مسلح سوریه و دفاع مردمی این کشور در رسانه‌ها منتشر می‌شود، تنها یک بعد از بحران سوریه و جنگی است که حدود 4 سال است، این کشور را درگیر خود کرده است.
تخریب و نابودی شهرها و منازل، قتل‌ها و کشتارها، بازماندگان این فجایع، پناهجویان و آوارگان و مهم‌تر از همه «کودکان» از دیگر ابعاد این جنگ و بحران است که تاکنون کمتر به آن پرداخته شده است.

جدیدترین گزارش سازمان یونیسف که در پایگاه خبری «سلاب نیوز» منتشر شده تاکید می‌کند که بیش از 52 درصد از پناهجویان سوری در لبنان را کودکان تشکیل می‌دهند و در میان آنها تا پایان سال 2014 میلادی، حدود 5 هزار کودک مشاهده می‌شود که والدین خود را از دست داده و نزد اعضای دیگر خانواده یا بستگان و آشنایان زندگی می‌کنند.

این گزارش با اشاره به اینکه این کودکان در شرایط روحی و اجتماعی سختی قرار دارند و حقوق آنها بشدت نقض می‌شود، تاکید می‌کند که چنین پدیده‌ای امری شایع در تمام جنگ‌های رخ داده در طول تاریخ است و چنین کودکانی تنها خانه و کاشانه و مدرسه و کلاس درس خود را از دست نمی‌دهند، بلکه خانواده و آغوش گرم و پر محبت والدینشان را از دست می‌دهند، چراکه میزان توجه افرادی که از آنها نگهداری می‌کنند، بسیار کمتر از والدین آنهاست.

گزارش یونیسف به «حسین»، کودک 4 ساله سوری اشاره می‌کند که والدین خود را طی گلوله باران شهر حلب توسط گروه‌های مسلح از دست داد و خود نیز زخمی شد.

«حسین» اکنون نزد عمه‌اش زندگی می‌کند که دارای 5 فرزند است و پس از آنکه تروریست‌ها عرصه را بر وی و دیگر حلبی‌ها تنگ کردند، آواره لبنان شد و درحال حاضر در یک اتاق که در آن کمترین امکانات معیشتی فراهم نیست، زندگی می‌کند.

عمه‌اش تعریف می‌کند که «حسین» چگونه والدینش را از دست داد و اکنون او را «مامان» صدا می‌کند و اینکه با وجود 5 فرزند با چه مشکلاتی در نگهداری «حسین» مواجه است.

«روان» دختر نوجوان 14 ساله سوری از دیگر نمونه‌های اشاره شده در گزارش یونیسف است که بیش از یک سال است، نمی‌تواند، فراموش کند، چگونه تک‌تیراندازان وابسته به گروه‌های تروریستی والدینش را در خودرویی که توسط آن درحال فرار به لبنان از چنگ تروریست‌ها بودند، به قتل رساندند.

پس از گذشت یک سال از آن جنایت «روان» همچنان شب‌ها از خواب بیدار می‌شود و از یادآوری صحنه کشته شدن والدینش جیغ می‌کشد و بشدت از مشکلات روحی و روانی رنج می‌برد.

وی به همراه 3 خواهرش نزد خاله‌اش زندگی می‌کند. خاله روان با بیان اینکه کوچکترین فرزند خواهرش تنها 4 سال دارد، تعریق می‌کند که از دست دادن پدر و مادر آن هم مقابل دیدگان تلخ‌ترین و دردناک‌ترین حادثه‌ای است که یک انسان می‌تواند با آن مواجه شود.

«یزن»، کودک 3 ساله سوری که والدین خود را در یکی از انفجارهای تروریستی شهر حمص از دست داد، هم اکنون نزد پدر بزرگ و مادر بزرگش زندگی می‌کند و از نارسایی کلیوی رنج می‌برد، در حالی‌که پدر بزرگ و مادر بزرگش توان تامین هزینه مداوای وی را ندارند.

اما این تنها مشکل پدر بزرگ و مادر بزرگ یزن نیست، بلکه آنها به دلیل کهولت سن بشدت از این موضوع نگرانند که در صورت مرگ نوه‌اشان با چه سرنوشتی مواجه خواهد شد.

در لبنان پدر بزرگ و مادر بزرگ‌های بی‌شماری را می‌توان در میان پناهجویان سوری یافت که نوه‌های خود را به دلیل از دست دادن والدینشان سرپرستی می‌کنند و در حالی‌که خود نیازمند مراقبت هستند، مراقبت و نگهداری از نوه‌هایشان را برعهده می‌گیرند.

بسیاری از آنها بدلیل اوضاع بد معیشتی و ناتوانی در تامین نیازهای نوه‌هایشان به کاری پست مانند کار در منازل روی می‌آورند.

 سن برخی از این کودکان حتی به یک سال هم نمی‌رسد و معنی از دست دادن والدین را درک نمی‌کنند. «معتصم» از جمله این کودکان است که والدین خود را در حالی‌که تنها بیش از یک ماه نداشت، در حلب از دست داد و هم اکنون عمه‌اش از وی نگهداری می‌کند.

عمه معتصم درحالی که اشک در چشمانش حلقه زده تاکید می‌کند که تروریست‌ها چگونه برادرزاده‌اش را حتی از شیر مادرش نیز محروم کردند.

حسین، روان، یزن و معتصم نمونه‌‌ای از هزاران کودک آواره سوری هستند که والدین خود را بخاطر بحرانی که دیگران بر کشورشان تحمیل کردند، از دست دادند و درحالی با سرنوشتی معلوم بزرگ می‌شوند که از کودکی خود تنها خاطره مرگ و خون را به همراه دارند.

این کودکان محبت والدین، آغوش پر مهر آنها، خانه‌های گرم و آینده روشن را نمی‌شناسند و بسیاری از آنها چه بسا در دوره نوجوانی به راه‌های پر خطر کشیده شوند و اینها همه نتایج طمع و چشم داشت‌های کشورهای دیگر در کشورشان است.

منبع: فارس


93/12/4 - 18:57 - 2015-2-23 18:57:40





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن