تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس براى كسب رضايت خدا و آگاهى در دين قرآن بياموزد، ثوابى مانند همه آنچه كه به ف...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

«مهاجرت به آلمان»

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835911604




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- تکفیری ها، دروغگویی در رسانه و فروپاشی در میدان


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تکفیری ها، دروغگویی در رسانه و فروپاشی در میدان بیروت - ایرنا - احمد فرحات کارشناس لبنانی تاکید کرد که در طول بحران سوریه، رسانه های وابسته به گروه های تروریستی تکفیری همواره شک برانگیز بوده اند به ویژه به دلیل خبرهای بی پایه و اساس زیادی که منتشر می کنند و سعی در اشاعه هر چه بیشتر آنها دارند.


به گزارش ایرنا، احمد فرحات خاطرنشان کرده است که اکنون دقیق و صحیح نبودن بیشتر خبرهایی که رسانه های وابسته به گروه های تروریستی تکفیری منتشر می کنند، روشن شده است.
بسیاری از رخدادها به دست مایه برخی شبکه های خبری تبدیل شده اند تا دولت و ارتش سوریه را آماج حملات خود قرار دهند و پژواک آنها حتی در نشست های شورای امنیت سازمان ملل شنیده می شود و برخی اوقات زمینه ساز صدور قطعنامه های یک جانبه علیه ملت و نظام سوریه شده است.
گرچه تبعات این خبرسازی ها همچنان دامن گیر مردم و نظام سوریه است اما باعث مقاومت بیشتر آنان هم شده است.
فرحات در مقاله ای که در پایگاه خبری شبکه المنار لبنان منتشر شد، آورده است، به تازگی معلوم شده رسانه های گروه های تکفیری تنها شورای هماهنگی نیست که اخبار آن درصدر بزرگترین رسانه های عربی و جهانی قرار می گیرد.
شبکه خبرنگاران وابسته به جبهه النصره به عنوان مثال بر روی توئیتر، منبع اخبار میدانی و سیاسی این گروه تروریستی تکفیری است.
رسانه های داعش نیز نقش مشابهی دارند و جنگ رسانه ای را که در دهه نود قرن گذشته استفاده می شد و شیوه های خود را از سبک رسانه ای حکومت نازی ها وام گرفته است، به کار گرفته اند.
اگر شعارمعروف جوزف گوبلز (1897-1945) وزیر تبلیغات نازی ها این است که دروغ بگو، دروغ بگو و بازهم دروغ بگو ، بالاخره یک نفر پیدا خواهد شد که دروغت را باور کند ، گروه های تروریستی تکفیری نیز با توجیه شرعی « دروغ مصلحت آمیز» کار رسانه ای خود را بر همین منوال ادامه می دهند.
شیخ محمد خضر رییس موسسه اسلامی برای گفت وگو و دعوت، اصلی ترین نقاط مشترک موجود در این نوع تبلیغات را تهی شدن آن از ارزش ها و اخلاقیات دانسته است که دین مبین اسلام حتی در حالت رویارویی با دشمن به رعایت آن ها سفارش کرده است.
وی با اشاره به انتشار تصاویری که باعت وحشت و فروپاشی روحی و معنوی انسان ها می شود، تصریح کرد: دراین فیلم ها عناصر مسلح گروه های تکفیری به گونه ای نشان داده می شوند که هیچ کس توان مقاومت در برابر آنها را ندارد اما واقعیت عکس آن را ثابت کرده و عناصر این گروه ها بر خلاف انتظار در صحنه های نبرد به سرعت فروپاشیده و فرار می کنند.
برخی از سردمداران اندیشه تاریک تکفیری، دروغ گفتن را در جنگ به طور مطلق تجویز کرده اند.
ابن قیم الجوزیه (1292-1349) از این هم فراتر رفته است و می گوید: هر هدفی .. اگر از راه دروغ بتوان به آن رسید دروغ گفتن در آن مورد مباح و جایز است.. استفاده از دروغ در مسائل ضروری و مهم جایز می باشد.
رسانه های تکفیری و تولیدات سمعی و بصری آنها همگی ریشه در این مفاهیم و عقاید دارند.
این دروغ ها گاهی در نمایش صحنه های عطوفت و مهربانی و توزیع کمک ها در بین مردم عادی تحت سیطره آنها که صرفا جنبه تبلیغاتی دارد و اهمیتش کمتر از انتشار صحنه های قتل و کشتار نیست، تجلی پیدا می کند.
رییس موسسه اسلامی برای گفت و گو و دعوت خاطرنشان کرد: گروه های تکفیری به روایتی از پیامبر گرامی اسلام (ص) تمسک می کنند که دروغ گفتن به دشمن در امور جنگی را تجویز می کند، آنها بدون در نظر گرفتن ضوابط شرعی با استناد به این روایت ارائه تصویرغیرواقعی از امور را جایز می شمارند.
شیخ محمد خضر اظهارداشت: اما علما تاکید کرده اند که این حدیث موارد بسیار محدودی را شامل می شود و در مورد دشمنی است که همه امت در دشمن بودن آن اتفاق نظر دارند، بنابر این نمی توان دائره جواز دروغ را این قدر وسیع کرد و هر فرد و گروهی را که با ما اختلاف فکری ، نظری و روشی دارد ، دشمن خواند و برای حذف او به این حدیث متوسل شد.
این طرز تفکر غلط در داعش و النصره و دیگر گروه های تکفیری تروریستی رسوخ کرده و آنها حتی در مواردی که منافع شخصی امیرشان اقتضا کند به دروغ گفتن متوسل می شوند.
مبانی اعتقادی امیران تکفیر در بسیاری موارد شبیه مبانی ارائه شده از سوی ماکیاول (1469-1527) است که استفاده از هرگونه شیوه های فریبکارانه را در راه کسب قدرت مجاز می داند و می گوید که یک امیر باید دارای قدرت فریبکاری و زور و صفات انسان و حیوان به ویژه روباه و شیر با هم باشد.
در نگاه ماکیاول، دین ابزاری برای کسب قدرت است و می توان با استخدام آن بر مردم غلبه پیدا کرد و یک امیر و یا حکومت باید با استفاده از این ابزار، اهداف سیاسی خود را دنبال و موافقت توده های مردم را جلب کند.
بر این اساس، شیخ محمد خضر معتقد است که می توان بین ماکیاول و امیران داعش وجوه تشابه بسیاری یافت، وحشی گری، سوء استفاده از پست و مقام و التزام نداشتن به ضوابط اخلاقی و دینی در برخورد با مردم از جمله این وجوه تشابه است.
وی تاکید کرد: پست ، مقام ، حکومت ، امارت و خلافت هیچ کدام هدف نیستند بلکه همه اینها ابزارهایی برای خدمت به امت می باشند اما زمانی که به آنها به عنوان هدف نگریسته شود ارزش خود را از دست خواهند داد، ضمن اینکه بطور اساسی قاعده «هدف وسیله را توجیه می کند» مورد پذیرش اسلام نمی باشد.
امیران گروه های تروریستی تکفیری با پذیرش این قاعده و بر اساس هواهای نفسانی خود به انواع دروغ ها متوسل می شوند و با انتشار اخبار کذب و تفسیرهای غلط در شبکه های ارتباط جمعی ، کتاب ها و منبرهای تبلیغی خاص خود، باعث فریب هزاران نفر می شوند، فریبی که قصرهای دروغین را برای آنان در بهشت بنا می کند اما بنای رفیع اسلام پیامبر رحمت و تمدن هزاران ساله آن را فرومی ریزد.
خاورم ** 387** 1324



03/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن