واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: یک مسوول: بیش از 18هزار دستاورد علمی در مرکز دانش پژوهان شاهد و ایثارگر کشور ثبت شده است کرمانشاه - ایرنا - رییس مرکز دانش پژوهان و تشکل های شاهد و ایثارگر کشور از ثبت 18 هزار و 500 دستاورد علمی در حوزه های مختلف علمی در این مرکز توسط اعضا در هشت سال گذشته خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، علی عباس کمری روز شنبه در چهارمین گردهمایی نخبگان شاهد و ایثارگر کرمانشاه که در سرسرای شهدای دولت استانداری برگزار شد، افزود: مرکز دانش پژوهان شاهد و ایثارگر در کشور با 6 هزار عضو با استعدادهای برتر و نخبه، تلاش دارد که در حمایت از نخبگان فعالیت های مختلفی را انجام دهد.
وی با اشاره به راه اندازی تشکل های مختلف نخبگان شاهد و ایثارگر در کشور گفت: در این راستا 180 تشکل در سطوح استانی، 54 تشکل نیز در سطح ملی در حال فعالیت است که در کل یک میلیون و 600 هزار نفر از جامعه ایثارگران را تحت پوشش دارند.
کمری اظهار داشت: شناسایی، هدایت و استفاده از ظرفیت ها و توانمندی های نخبگان شاهد و ایثارگر در کشور مهمترین برنامه و هدف از راه اندازی مرکز دانش پژوهان و تشکل ها می باشد.
وی، راه اندازی یک اتاق فکر با عضویت نخبگان مرکز را یکی دیگر از فعالیت ها عنوان کرد و گفت: 42 کارگروه تخصصی در بحث آسیب شناسی و مشاوره به مدیران ارشد بنیاد، مهمترین دستور کار این اتاق فکر می باشد.
کمری، اجرای طرح های مدیریت فردا، شهاب شاهد ( شناسایی و هدایت استعدادهای برتر برای رسیدن به درجات بالا )، طرح تکاب ( توسعه کارآفرینی ایثارگران کشور) و تشکیل بانک اطلاعاتی از نخبگان شاهد و ایثارگر را از برنامه های در حال انجام دانست.
وی با بیان تهدیدات در حوزه فرهنگی اظهار داشت: باید آسیب ها و تهدیدات را در بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور بخوبی شناسایی کرد و با گام های موثر در راستای انتظارات نخبگان شاهد و ایثارگر برای رفع آن ها تلاش کرد.
استاندار کرمانشاه نیز حل مسائل و مشکلات مختلف خانواده های ایثارگر و شهدا بویژه اشتغال آن ها را از اولویت های جدی کاری خود و مسوولان استان عنوان کرد.
ابراهیم رضایی بابادی افزود: وظیفه خود می دانم که در خصوص تمامی مسائل و مشکلات خانواده ها و نخبگان شاهد و ایثارگر با تمام توان و با کمک دستگاه های اجرایی تلاش کنم.
وی با تاکید براین که جامعه وقتی رشد می یابد که نیروی انسانی آن رشد یابد، خطاب به نخبگان حاضر در جلسه گفت: نیازها و مشکلات شما را شنیدم اما شما باید این نیازها را با بررسی بیشتر و با جزییات و پیشنهادات مدنظر مطرح کنید تا بتوان آن ها را عملیاتی کنیم.
رضایی بابادی با بیان این که امید است با ورود فرزندان شاهد و ایثارگر به سیستم اداری استان، خون تازه ای به این سیستم تزریق شود، افزود: آماده ایم که طرح ها و برنامه های نخبگان شاهد و ایثارگر را در زمینه های مختلف علمی، پژوهشی، اشتغال و کارآفرینی دریافت کنیم و با برنامه ریزی و سیاست گذاری های قابل توجه، این طرح ها را به انجام برسانیم.
وی تاکید کرد: غیر از ظرفیت های استخدامی که برای فرزندان شاهد و ایثارگر در نظر گرفته می شود باید از ظرفیت های بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در راستای کارآفرینی و اشتغال موثر در این راستا بهره گیری شود.
در این نشست جمعی از نخبگان شاهد و ایثارگر استان کرمانشاه به بیان نظرات و دیدگاه های خود پرداختند.
استان کرمانشاه بیش از 9 هزار و 800 شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
7449/8066
02/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]