واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ اسفند ۱۳۹۳ (۱۲:۵۹ب.ظ)
اجراي کامل طرح هادي در 663 روستاي استان آذربايجان شرقي مديركل بنياد مسکن انقلاب اسلامي آذربايجان شرقي يادآورشد: از يک هزار و 950 روستاي مشمول طرح هادي در آذربايجان شرقي تاکنون در 663 روستاي استان طرح هادي به طور کامل اجرا شده است.
به گزارش خبرگزاري موج، مديرکل بنياد مسکن انقلاب اسلامي آذربايجان شرقي با اعلام خبر فوق گفت: طرحهاي هادي روستايي ازجمله پروژههايي محسوب ميشوند که در راستاي فراهمسازي زمينه توسعه، عمران و آباداني و پيشرفت نقاط روستايي تهيه و اجرا ميشوند.
محمدي افزود: يکي از اقدامات مهمي که توسط بنياد مسکن در زمينه توسعه و پيشرفت نقاط روستايي در ايران طي سالهاي اخير صورت گرفته، تهيه و اجراي طرحهاي در روستاها ميباشد و امروزه اينگونه طرحها بهعنوان مهمترين ابزار هدايت ساختوساز در روستاها در آمده است و به موازات اصلاحات کالبدي ناشي از اجراي طرح هادي در روستاها، بهرهمندي روستاييان از امکانات خدماتي بيشتر ميشود و انجام چنين طرحي تغييري وضعيت زندگي ساکنان روستايي را تحت تأثير قرار داده و موجب علاقهمندي بيشتر آنها به زندگي در روستا ميگردد.
وي اظهار کرد: اجراي طرح هادي روستايي از حيث ارتقاء خدمات عمومي در روستاهاي مورد مطالعه مؤثر بوده است و اين طرح ضمن رونق بخشيدن به ساختوسازهاي جديد، سبب ارتقاء شيوه ساختمانسازي، افزايش پايداري و بهبود سيماي ظاهري بناها، افزايش اميدواري و علاقهمندي روستاييان به ادامه زندگي در روستاها و در نتيجه در کاهش تدريجي مهاجرتهاي روستا به شهر تأثير فراواني داشته است.
مديرکل بنياد مسکن انقلاب اسلامي آذربايجان شرقي يادآور شد: از يک هزار و 950 روستاي مشمول طرح هادي در آذربايجان شرقي تاکنون در 663 روستاي استان طرح هادي بهطور کامل اجراشده است و از مجموع 38131 روستاي بالاي 20 خانوار موجود در کشور حدود 35 درصد آن تحت پوشش اجراي طرح هادي قرار گرفته که اين نسبت در استان آذربايجان شرقي 34 درصد ميباشد و ازنظر مطالعه طرح هادي در حال حاضر بنياد مسکن انقلاب اسلامي استان آذربايجان شرقي جايگاهي بالاتر از درصد عملکرد کشوري است و در بخش اجراي طرح هادي تقريبا برابر با درصد عملکرد کشوري قرار داريم.
محمدي خاطرنشان کرد: در سالهاي اخير تغييرات و دگرگونيهاي زيادي در وضع مسکنهاي روستايي پديد آمده است و بر اثر بهبود نسبي وضع اقتصادي خانوادهها در نتيجه افزايش قيمت محصولات کشاورزي و نيز به دست آوردن در آمدهاي غير کشاورزي، کموبيش نوسازي در روستا آغاز شده است.
وي گفت: گروههاي زياد از خانوادههاي روستايي در واحدهاي مسکوني خود تغييراتي ايجاد کردهاند و بعد از انقلاب اسلامي بر اثر توجه روستايي به وضع سکونت خود، کمبود مسکن چه ازنظر کيفي و چه از لحاظ کمي در روستا احساس شد و خانوادههاي روستايي به احداث خانههاي جديد اقدام کردهاند.
محمدي درباره خانههاي نو ساخته روستايي بيان داشت: وجود خانههاي نوسازوبادوام آجري با پوشش ورقههاي آهن سفيد، آسفالت خيابانها و سنگفرش کوچهها در کنار اتاقهاي گلي و کاهگلي و نيز ساخت خانههاي ويلايي به سبک خانههاي شهري نمونهاي از اين تغييرات است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]