تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز شب، موجب رضايت پروردگار، دوستى فرشتگان، سنت پيامبران، نور معرفت، ريشه ايم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820861531




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- ابوترابی : انسان متقی دیگران را سکوی حرکت خود نمی کند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ابوترابی : انسان متقی دیگران را سکوی حرکت خود نمی کند تهران- ایرنا- نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت: انسان متقی دیگران را سکوی حرکت خود نمی کند وکم نیستند کسانی که برای بلند تر شدن قدشان دیگران را له می کنند.


به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد در نهمین مراسم ملی تکریم چهره های قرآنی با تقدیر از کسانی که در راه انس جوانان با قرآن ودستورات انسان ساز این کتاب آسمانی گام بر می دارند، افزود: قرآن ، هدایت انسان دردو سطح است؛ خداوند در قرآن می فرماید که این کتاب، راه هدایت انسان ها و در عین حال نقشه کمال است.
وی اظهارکرد: درتعریف نقشه راه همه انسان ها می توانند ازقرآن بهره بگیرند وهمه افراد، مخاطب ارائه طریق، ازسوی قرآن هستند اما درجایی که اشاره به للمتقین می شود تاکید به نقش قرآن در رساندن به مقصد شده است.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: قرآن آنگاه انسان را به مقصد می رساند که انسان آراسته به تقوا شود و این کتاب آسمانی دست آنان را گرفته و تا مرتبه عالی کمال می برد.
حجت الاسلام ابوترابی فرد افزود: کسانی که به مرتبه بالاتری از تقوا می رسند دررسیدن به مقصد ازطریق قرآن درمرتبه بالاتری قرار می گیرند.
وی ادامه داد: قرآن استفاده ازمعارف خود را متوقف به تقوا کرده وانسان متقی شاگرد مدرسه تقواست.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت : خداوند انسان را به گونه ای آفریده که قدرت شناخت راه فجور وتقوا را دارد واستفاده از تقوا هدایت نفس وعقل است؛ اگر انسان براساس نفس انسانی وقدرت عاقل خدادادی درمسیر تقوا حرکت کند در مدرسه قرآن زانو می زند.
ابوترابی یادآور شد : بعد از ورود به این مدرسه، انسان به مراتب والای تقوا می رسد ومتقی می شود. امیر المومنین در خطبه متقین توصیف می کنند کسانی که ازمرتبه نخست تقوا به مدرسه وحی راه یافته، زانو زدند ودرراه خدا ورسول (ص) قدم برداشته وبه انسان متقی در تراز نهج البلاغه تبدیل شدند.
وی با بیان اینکه قرآن برای متقین سه ویژگی ذکر می کند تاکید کرد: نخستین ویژگی ارتباط با مبدا هستی است. دوم، نتیجه ارتباط انسان با خدا وبه عبارتی ارتباط ویژه با نفس است.
به گفته نایب رییس مجلس شورای اسلامی، عبودیت نفس دربرابر خالق هستی درنماز تجلی پیدا می کند ازاینرو خداوند می فرماید آثار ایمان درعمل این افراد نمایان می شود.
وی اظهارکرد: سومین ویژگی رابطه با انسان ها وانفاق است. انسان متقی دیگران را سکوی حرکت خود نمی کند وکم نیستند کسانی که دیگران را له می کنند تا به اصطلاح قدشان بلندتر شود.
ابوترابی فرد با بیان اینکه انفاق ازعلائم بارز تقواست با ذکر خاطراتی ازآیت الله بهجت وبرادر خویش سخنانش را به پایان برد.
1983/1859



01/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن