تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 10 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روزه گرفتن در گرما، جهاد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862665676




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

به دنبال اصلاح در همه امور هستیم


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: سید هادی خامنه‌ای در کنگره حاما: به دنبال اصلاح در همه امور هستیم خبرگزاری پانا: دبیرکل مجمع نیروهای خط امام (ره)، گفت: باید کار به جایی برسد که هر کسی بر سر کار می‌آید٬ چاره‌ای جز انتخاب افراد متعهد و متخصص نداشته باشد. اصلاحات هم برای همین آمده است.
۱۳۹۳ جمعه ۱ اسفند ساعت 20:12

خبرگزاری پانا+هادی خامنه ای+کنگره حاما

به گزارش پانا، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدهادی خامنه‌ای صبح امروز در هفتمین کنگره حزب اراده ملت که در پژوهشگاه فرهنگ و هنر در حال برگزار است٬ ‌گفت: مهم‌ترین رکن یک نظام مردمسالار٬ حفظ و رعایت بازی‌های سیاسی است و این قواعد باید مو به مو مورد ملاحظه قرار گیرد چرا که خارج شدن از قواعد٬ باعث خارج شدن اوضاع از امور می‌شود.
وی با اشاره به قدمت و سابقه اصلاح‌طلبان و احزاب آنها٬ اظهار داشت: احزاب اصلاح‌طلب از سال‌های ابتدایی پیروزی انقلاب حضور داشته‌اند و به تدریج احساس شد که باید مجموعه‌های دیگری با عقاید و سلیقه‌های مختلف هم فعالیت داشته باشند. این اندیشه‌های گوناگون چه هنگام باید به وحدت برسند؟ پاسخ به این سوال معلوم نیست. ما هم موظف نیستیم برای یکی کردن افکار٬ اقدامات غیرمعمول انجام بدهیم.
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد: وظیفه جامعه مردمسالار این است که اندیشه‌ها را پرورش دهد و ما آنها را عرضه کنیم. چرا که مردم بهترین انتخاب کنندگان هستند و خوب‌ها را انتخاب می‌کنند.
خامنه‌ای با اشاره به فعالیت اصلاح‌طلبان در قالب شورای هماهنگی جبهه اصلاحات٬ تصریح کرد: احزاب اصلاح طلب در کنار هم هستند و جلسات مرتبی را تشکیل می‌دهند. آنچه مسلم است این است که این شورا اصلی‌ترین نهاد برای فعالیت سیاسی اصلاح‌طلبان محسوب می‌شود و همین‌ها مردم، نخبگان و مسئولان را جمع می‌کنند و ما نیاز به نهاد دیگری نداریم تا این کار را بکند چرا که این کار در حال عملی شدن است.
دبیر کل مجمع نیروهای خط امام تاکید کرد: شورای هماهنگی با دوستان و نخبگان و فعالان چه در تهران و چه در استان‌ها در ارتباط است و خلاء ارتباط با نخبگان پر شده است.
وی با طرح این سوال که اصلاح‌طلبان به دنبال اصلاح چه اموری هستند٬ ابراز داشت: به دنبال اصلاح در همه امور هستیم انقلاب هم برای همین کار آمد و اصلاحات یعنی ادامه خط انقلاب اصلاحات برای بازگشت به قانون است و تلاش می‌کند تا قانون گریزی را بزداید و به همین دلیل به کار فرهنگی نیاز داریم.
این نماینده ادوار مجلس با بیان اینکه دو گروه مخالف مردمسالاری هستند٬ یادآور شد: عده‌ای در خارج هستند و هی مدام می‌گویند دموکراسی با دین و مردمی بودن فرق دارد. عده‌ای دیگر هم در داخل هستند که هر چند با آن خارج‌نشین‌ها در ظاهر مخالفند اما‌‌ همان حرف‌ها را می‌زنند. این درحالی است که اصلاح‌طلبان می‌گویند با همت مردم می‌توان کار را به پیش برد.
خامنه‌ای از وظایف عمده احزاب را توسعه آموزش در جامعه دانست و افزود: باید کار بجایی برسد که هر کسی بر سر کار می‌آید٬ چاره‌ای جز انتخاب افراد متعهد و متخصص نداشته باشد. اصلاحات هم برای همین آمده است.
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان اینکه احزاب نباید فقط شعار دهند بلکه به آن شعار باید پایبند باشند٬ عنوان کرد: مهم نیست که از حزب ما یا و ابستگان به ما به مقامی برسند. دوستان فکر نکنند که همه نخبگان٬ فقط در حزب آنها جمع هستند ما عنوان تشکلمان را مجمع نیروهای خط امام گذاشتیم٬ اما نمی‌گوییم که خط امام فقط ما هستیم و برای ما باید به شایسته سالاری، ‌تخصص و تعهد توجه داشت.
وی با تاکید بر اینکه هر کس باید بر سر جای خود باشد و خود را بیش از آنکه هست ارزیابی نکند٬ بیان کرد: در جامعه ما برخی‌ها حرف‌هایی می‌زنند که بیش از اندازه آنها ست و متاسفانه برخی افراد هستند که در همه چیز دخالت می‌کنند از کنسرت، هنر، ‌دولت و اقتصاد و... نظر می‌دهند و این در حالی است که اصلاحات می‌گوید هر کسی باید به اندازه خود حرف بزند چرا که دخالت‌های بی‌جا به کشور ضربه می‌زند.  













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن