تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):در راه خدا از ملامت و نكوهش ملامتگران نترس.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1841957511




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- مذاکرات پاکستان و قطر برای واردات گاز در مراحل نهایی/ سود معامله در جیب شرکت های آمریکایی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مذاکرات پاکستان و قطر برای واردات گاز در مراحل نهایی/ سود معامله در جیب شرکت های آمریکایی اسلام آباد - ایرنا - رسانه های پاکستان روز جمعه گزارش دادند که قرارداد بلندمدت (15 ساله) واردات گاز پاکستان از قطر در مراحل نهایی قرار دارد اما هنوز قراردادی بین طرفین امضا نشده است.


اگرچه برخی رسانه های مطرح پاکستان نظیر روزنامه "اکسپرس تریبیون" در گزارش روز جمعه خود از نهایی شدن این قرارداد در مجموع به ارزش 21 میلیارد دلار، خبر داده اند اما "شاهد خاقان عباسی" وزیر نفت پاکستان در گفت و گوی تلفنی با خبرنگار ایرنا، این خبر را تایید نکرد و اعلام کرد که مذاکرات با طرف قطری همچنان ادامه دارد و پیشرفت هایی حاصل شده است.
اگرچه گزارش ها حاکی از آن است که پاکستان توانسته رضایت قطری ها را برای واردات گاز مایع با قیمت نسبتا مناسب و قیمتی کمتر از رقمی که هندی ها در ازای خرید گاز از قطر می پردازند، جلب کند اما رقم هایی که در این خصوص گزارش شده است، شامل هزینه گزاف حمل گاز مایع از قطر با کشتی به پاکستان و هزینه سنگین تبدیل دوباره آن به گازطبیعی در خاک پاکستان و تزریق آن به شبکه خط لوله گاز این کشور نمی شود.
همچنین میزان گاز وارداتی از قطر به حدی نخواهد بود که بتواند جوابگوی بحران شدید کمبود انرژی در پاکستان باشد و فقط نقش یک مسکّن مقطعی و موقت را خواهد داشت.
براساس گزارش بخش اقتصادی روزنامه اکسپرس تریبیون ، اگرچه واردات گاز از ایران، برای پاکستان بسیار مقرون به صرفه تر از واردات گاز از قطر است اما دولت پاکستان تحت فشار آمریکا، فعلا قرارداد گاز با ایران را کنار گذاشته و به سمت واردات گاز گران قیمت از قطر رفته است.
نکته حائز اهمیت دیگر در خصوص فشار واشنگتن به دولت اسلام آباد برای خرید گاز از قطر این است که بسیاری از سهام داران بخش نفت و گاز قطر، غول های نفتی آمریکایی و اروپایی هستند و هرگونه رونق در روند صادرات نفت و گاز قطر، دلارهای فراوانی را عاید این شرکت های خارجی می کند.
پاکستان هزینه های سنگینی را برای احداث تاسیسات مورد نیاز برای تبدیل گاز مایع وارداتی از قطر به گاز طبیعی در بندر کراچی و تزریق آن به شبکه خط لوله پاکستان، صرف کرده است.
رسانه های پاکستان و بسیاری از مسوولان این کشور، از دولت اسلام آباد بدلیل نداشتن استقلال کافی و جدّی نگرفتن طرح احداث خط لوله گاز ایران تحت فشارهای برخی قدرتها، به شدت انتقاد می کنند.
روزنامه پاکستانی "دنیا" در سرمقاله اقتصادی روز پنجشنبه خود به دولت اسلام آباد توصیه کرده است تا فرصت استثنایی واردات انرژی برق و گاز از ایران را از دست ندهد.
این سرمقاله با اشاره به بحران شدید کمبود انرژی در پاکستان و مشکلات فراوان ناشی از این بحران برای دولت و مردم این کشور، نوشته است: پیشنهادی که اخیرا از سوی جمهوری اسلامی ایران برای صادرات سه هزار مگاوات برق به پاکستان مطرح شده، تنها راه برون رفت از بحران کمبود برق است.
در این سرمقاله آمده است: با توجه به فشارهای آمریکا به پاکستان، بعضی ها بیم آن دارند که دولت پاکستان احتمالا پیشنهاد ایران را برای صادارت برق به این کشور رد کند. دولت پاکستان چنین رفتاری در گذشته در خصوص خط لوله گاز اعمال کرده است و این درحالی است که هند بدون اعتنا به فشارهای آمریکا، روابط اقتصادی بسیار خوبی با ایران بنا کرده و بزرگترین وارد کننده نفت از ایران است اما دولت پاکستان برای فراهم کردن زمینه خشنودی آمریکا، به تدریج درحال از دست دادن استقلال اقتصادی خود است.
نویسنده تاکید کرده است: نواز شریف باید در خصوص خرید برق از ایران شجاعانه عمل کند و این فرصت طلایی را از دست ندهد و اجازه ندهد که تلاش های آمریکا برای از بین بردن پیشنهاد اخیر ایران به نتیجه برسد.
در پایان سرمقاله آمده است: با توجه به شرایط جاری و نه چندان امن در افغانستان، دولت پاکستان نباید به پروژه ی خط لوله گاز تاپی (ترکمنستان-افغانستان-پاکستان-هند) دل خوش کند بلکه باید بدون تلف کردن وقت، ضمن جدیت در اجرای خط لوله گاز ایران –پاکستان، پیشنهاد ایران برای صادرات برق را بپذیرد و هرچه سریع تر به آن عمل کند.
آساق*1**1723



01/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن