محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852624444
- کمیته های انقلاب مهمترین عامل بقای بیداری اسلامی در یمن هستند
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: صفارهرندی: کمیته های انقلاب مهمترین عامل بقای بیداری اسلامی در یمن هستند قم- ایرنا - عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: کمیته های انقلاب مهمترین عامل بقای بیداری اسلامی در یمن هستند.
به گزارش ایرنا، "محمدحسین صفارهرندی" عصر پنجشنبه درهمایش بازخوانی تاریخ انقلاب اسلامی در مدرسه معصومیه (س) قم،اظهار داشت: کمیته های انقلاب نقش مهمی در پایداری، مقاومت و همچنین تداوم انقلاب اسلامی در سالهای نخستین آن داشتند، و امروز نیز تشکیل همان کمیته ها باعث قدرت گرفتن انصارالله و حوثی ها در یمن شده است.
وی با بیان اینکه انقلابیون یمن بیشتر از آنکه اشتهای دست گرفتن قدرت در مراکز دولتی را داشته باشند، به تشکیل کمیته های انقلاب روی آوردند، تصریح کرد: تاسی به انقلاب اسلامی و مشورت گرفتن از دوستان آن مانند مقاومت اسلامی و حزب الله لبنان که از همزبانان حوثی ها به شمار می روند، از جمله عوامل توفیق انصارالله یمن در شکل دادن یک نظم جدید و بنیادین در این کشور محسوب می شود.
صفار هرندی با بیان اینکه بیداری اسلامی در سال 2011 به درستی در کشورهای منطقه از جمله مصر شکل گرفت،افزود: دلایلی مختلفی موجب شد تا در میانه راه این حرکت بدل خورده و منحرف شود.
وی بی اعتنایی انقلابیون مصری از جمله اخوان المسلمین به مطالبات و خواستهای مردم را از جمله آن عنوان کرد، و افزود: آنها پس از سقوط دولت حسنی مبارک همچنان محافظه کارانه به دنبال ادامه دادن مسیر گذشته بودند و بدون دست زدن به ترکیب ارتش و نیروهای به جامانده از رژیم گذشته به خصوص جریان قوی امنیتی کمیته های مردمی شکل گرفته را خانه نشین کردند.
وی خاطر نشان کرد: محصول این رویه سیاسی اشتباه بوجود آمدن یک دولت بسیار ضعیف بود که پس از یک سال از قدرت خلع شد و رهبرانش نیز از سوی همان نیروهای سرکوبگر در حال محاکمه هستند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با تحلیل شرایط آغاز انقلاب و بوجود آمدن دولت موقت،تصریح کرد: وقتی در کشوری انقلاب و جا به جایی قدرت در حال رخ دادن است، جریانی که در حال به قدرت رسیدن است اگر از اقتدار و قدرت کافی برخوردار نباشد دوره ای از هرج و مرج و آنارشیسم آن کشور را فرا می گیرد.
وی با اذعان به غیر قابل مقایسه بودن انقلاب ایران با سایر انقلاب های به وقوع پیوسته در جهان در تصریح کرد: ولی در جریان شکل گیری انقلاب اسلامی از آنجایی که هدایت کلی انقلاب به دست رهبری مقتدر همچون حضرت امام (ره) بود که همه مردم زعامت و رهبری او را پذیرفته بودند احتمال هر گونه آشتفتگی در کشور به حداقل رسیده بود.
وی با بیان اینکه درآغاز هر انقلاب خلاء قدرت مساله نگران کننده ای برای کشور محسوب می شود، افزود: به همین دلیل حضرت امام، قبل از فروپاشی کامل و قطعی رژیم شاهنشاهی، دولت موقت را شکل داد و مقدم بر آن شورای انقلاب مرکب از شخصیت های سیاسی و مذهبی بارز آن زمان نیز تشکیل شد.
وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه در آن زمان شورای انقلاب عنصر تعیین کننده ای برای فراهم نمودن سازو کارهای انتقال قدرت و تشکیل دولت موقت به شمار می رفت، افزود: در انتخاب دولت موقت ملاحظاتی مد نظر قرار گرفت که داشتن حسن نیت و سالم بودن و همچنین حضور در مبارزه با طاغوت و داشتن تفکر مذهبی و دینی و آمادگی برای اجرای قوانینی مطابق با آن در جامعه از جمله آن بود.
صفارهرندی با یادآوری اینکه پیشنهاد بر عهده گرفتن ریاست دولت موقت به وسیله برخی از چهره های روحانی از سوی امام رد شد،افزود: حضرت امام مایل نبود روحانیون به صورت مستقیم مسوولیت اداره امور کشور را بر عهده بگیرند، ولی بعدها پس از اینکه امام از وجود برخی افراد که بیگانه با مسائل دینی بودند، احساس خطر کرد لاجرم پای شخصیت های روحانی به سطوح عالی مدیریتی و اجرایی کشور نیز باز شد.
وی با بیان اینکه بسیاری از متدینان و دینداران جامعه در زمان حکومت پهلوی آن رژیم جائر و فاسد را مستحق هیچ گونه کمکی نمی دانستند،افزود: از این رو ورود به آن رژیم و حتی دریافت پول از دولت شاهنشاهی از سوی شخصیت های مختلف ممنوع اعلام شده بود، و آنها پول آن رژیم را به عنوان پول مشکوک تلقی می کردند.
وی افزود: خیلی از شخصیت ها بواسطه همین محدودیت ها هیچگاه به مسوولیت های دولتی دست پیدا نکردند، ولی در این میان معدود افرادی این مساله را تاحدودی حل کرده و در قبل از انقلاب جایگاه رسمی حکومتی پیدا کردند، که از جمله این شخصیت ها مهندس بازرگان نخست وزیر دولت موقت بود، که در دولت ملی مصدق یک پست مهم دولتی تحت عنوان رییس هیات مدیره شرکت ملی نفت را بر عهده گرفته بود.
وی با بیان اینکه بازرگان در میان مبارزان و چهره های انقلابی و همچنین نیروهای مذهبی دارای وجاهت خوبی بود، لذا از سوی شورای انقلاب به عنوان نخست وزیر دولت موقت به حضرت امام معرفی و ایشان نیز این حکم را برای او صادر کردند، هر چند بعدها حضرت امام به صورت های مختلف کلامی و کتبی اعلام کرد که از ابتدا با نخست وزیری بازرگان موافق نبوده، ولی به پیشنهاد شورای انقلاب او را به این سمت منصوب کرده است.
وی در تبیین علت اینکه چرا حضرت امام به رغم مخالفت با این انتصاب به آن تن داد،افزود: هر چند از همان ابتدا به خوبی مشخص بود که بازرگان نمی تواند پا به پای نیروهای انقلابی حرکت کند، ولی آشنایی او با روابط درون حکومتی برای تایید صلاحیت نخست وزیری او کاملا امری طبیعی به نظر می رسید.
صفارهرندی با بیان اینکه بازرگان به محض رسیدن به نخست وزیری از دوستان و همرزمان خود و افرادی مانند سنجابی که در دولت مصدق وزیر بودند استفاده کرد، افزود: کسان دیگری که در مبارزات تشکیلاتی و حزبی در دوره طولانی دهه 30 تا دهه 50 جزو احزاب و یا جبهه ملی بودند نیز به این کابینه راه یافتند، که از شاخص ترین آنها شخصی مانند داریوش فروهر بود که یک عنصر کاملا تشکیلاتی و حزبی به شمار می رفت.
وی با بیان اینکه کابینه تشکیل شده از سوی بازرگان تکنوکرات هایی معتقد به پیاده کردن نوعی از حکومت برگرفته از نظام های آن روز حاکم بر جهان بودند، تصریح کرد: در واقع کل دانش و آموزه های سیاسی اعضای دولت موقت همین بود و آنها روش دیگری را برای کشورداری بلد نبودند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری اینکه بی تفاوتی به خواست مردم در عملکرد دولت موقت کاملا مشهود بود، تصریح کرد: حتی در دولت بازرگان با وجود آنکه ماه ها از پیروزی انقلاب گذشته بود در اداره ها و مراکز دولتی سربرگ های موجود برای نامه نگاری همچنان عنوان دولت شاهنشاهی را داشت که این مساله واکنش و خشم حضرت امام را برانگیخت.
صفارهرندی خاطر نشان کرد: بازرگان هر چند مخالف رژیم شاه بود ولی موافق تغییرات بنیادین در آن رژیم نبود که این امر فاصله آن با امام و نیروهای انقلابی را که هیچ وقت پر نشد، به خوبی نشان می داد.
وی با بیان اینکه اعضای کابینه دولت موقت که بیشتر آنها عضو نهضت آزادی بودند، دشمنی مستقیمی با دین نداشتند، افزود: نگاه آنها به دین یک نگاه حداقلی بود بدان معنا که دین برای ارتباط انسان با خدا معتبر و محترم است، ولی نمی تواند به عنوان یک دستورالعمل و قانون برای اداره کشور و جامعه ارایه شود.
صفار هرندی با بیان اینکه هر کجا که پای اجرای احکام الهی در قوانین مصوب به میان می آمد، اختلاف و فاصله فکری بازرگان با حضرت امام آشکار می شد، افزود: اوج این اختلافات آن زمانی بود که در پیش نویس دوم قانون اساسی خبرگان به این نتیجه رسید که باید با وارد کردن مقوله ولایت فقیه در قانون اساسی آن را از ایده حکومت دینی و اسلامی متاثر کند.
وی تصریح کرد: دولت موقت مخالف جدی حضور امام و روحانیت در صحنه سیاست بود، و می خواست تا امام که نقش عمده و اصلی در شکل انقلاب را داشت به قم رفته و در حوزه به تدریس بپردازد.
وی با اذعان به اینکه هم اکنون نیز برخی از موضع خیر خواهانه برای حضرت امام از حضور او در صحنه سیاست پس از انقلاب انتقاد می کنند، تصریح کرد: این افراد می گویند ای کاش امام پس از انقلاب به عنوان یک مرجع تقلید در قم حضور پیدا می کرد و با عدم حضور در صحنه سیاسی ایران تشخص روحانی خود را زیر سوال نمی برد.
وی افزود: البته پیش از انقلاب افرادی نیز مانند شاپور بختیار خواستار تشکیل دولت مستقل برای روحانیت مانند دولت مستقل پاپ به رهبری واتیکان شده بودند.
وی با بیان اینکه حضرت امام با مستحکم کردن پیوند خود با مردم در برابر این خواست های دولت موقت و نهضت آزادی ایستادگی کرد، تصریح کرد: دولت موقت که همواره می کوشید بر سر اختلافاتش با امام با مردم درگیر نشود، عاقبت در مواقعی ناچار شد در مقابل مردم قرار بگیرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین ضمن اشاره به اختلافات بازرگان و کابینه متبوعش در خصوص مسایل خارجی با حضرت امام، تصریح کرد: در نگاه امام جهان دارای دو ابرقدرت غربی و شرقی یعنی آمریکا و شوروی بود که انقلاب باید از آنها استقلال خود را حفظ می کرد، ولی بازرگان با این دیدگاه حضرت امام مخالف بود، و آن را تنها یک تئوری و فرضیه می دانست و معتقد بود که در عمل غیر قابل تحقق است.
وی با اشاره به تشکیل کمیته های انقلاب و همچنین نهادسازی در درون انقلاب اسلامی به عنوان یکی از اقدامات خوب و موثر امام در تقویت و استحکام پایه های نظام اسلامی، تصریح کرد: امام به همراه یاران مکتبی خود با تاسیس نهادهایی که با روح انقلاب سازگاری زیادی داشت، بنیان آن را تا اندازه بسیار زیادی مقاوم نمود.
وی با اشاره به تشکیل سپاه پاسداران به عنوان یکی از این نهادها، تصریح کرد: این جریان سنجیده و قدرتمند که در آغاز از سوی پیشنهاد دهندگان تاسیس آن به مثابه یک گارد ملی مطرح بود در اعتبار بخشیدن به نظام اسلامی و اقتدار آن نقش بسزایی ایفا کرد.
وی همچنین جهادسازندگی را از دیگر نهادهای تشکیل شده به فرمان امام عنوان کرد و افزود: این نهاد توانست ضمن رسیدگی به مشکلات و وضعیت معیشتی محرومان و اقشار مستضعف حمایت آنها را نسبت به انقلاب اسلامی دو چندان کند.
همچنین در ادامه این مراسم پرسش و پاسخ هایی نیز انجام شد که یکی از طلاب شرکت کننده در خصوص علت عدم تشکیل یک دولت اسلامی تاکنون سوالی را مطرح کرد.
صفارهرندی در پاسخ به این سوال تصریح کرد: در شکل گیری دولت اسلامی مقدماتی کار ساز بوده که قبل از همه خود انقلاب اسلامی بوده است.
وی با بیان اینکه تفسیرهای متفاوت از انقلاب گریبانگیر جامعه شده است، افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی کشور به سمت مسیر شکل گیری دولت اسلامی حرکت کرد ولی هنوز به آن دست نیافته بلکه به جلوه ای از آن رسیده است، لذا اگر به صورت کامل این دولت را تشکیل دهد گامی مهم برای ایجاد یک جامعه اسلامی برداشته شده است.
وی همچنین در پاسخ به سوال طلبه دیگری در خصوص مشابهت عملکرد حزب الوفاق بحرین با نهضت آزادی ایران در آغاز انقلاب، تصریح کرد: در مقام تشبیه انقلاب بحرین هم اکنون شرایطی شبیه به سال 42 ایران را دارد اما از آنجا که انقلاب ها می توانند جهش داشته باشند انقلاب بحرین نیز قادر است تا مانند یمن از شرایط سال 42 ایران به وضعیت سال 93 برسد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین با بیان اینکه نظام اسلامی استراتژی انقلاب بحرین را تعیین نمی کند، افزود: بدون شک مشی سیاسی الوفاق مورد تایید همه انقلابیون و رهبران آنها که در زندان آال خلیفه هستند، قرار دارد.ک/4
7403/ 6133/
01/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]
صفحات پیشنهادی
نشست کمیتههای انقلابی یمن در کاخ ریاست جمهوری باحضور مقامات ارشد - اخبار ایران و جهان |
از دقایقی پیش آغاز شد نشست کمیتههای انقلابی یمن در کاخ ریاست جمهوری باحضور مقامات ارشد شناسهٔ خبر 2488717 جمعه ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸ ۲۴ بین الملل > خاورمیانه و آفریقای شمالی نشست کمیته های انقلابی یمن برای قرائت بیانیه قانون اساسی از دقایقی پیش با حضور مقامات ارشد از جمله وزیراآیتالله اراکی در همایش تبیین انقلاب و بیداری اسلامی: ملت ایران تسلیم خواستههای دشمن نمیشود/انقلاب اسلام
آیتالله اراکی در همایش تبیین انقلاب و بیداری اسلامی ملت ایران تسلیم خواستههای دشمن نمیشود انقلاب اسلامی عزت را برای ملت ایران به ارمغان آورددبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت انقلاب اسلامی با عزتمندی گره خورده و این انقلاب عزت را برای ملت ایران به ارمغان آورد به- انقلاب اسلامی ایران یکی از مهمترین حوادث تاریخ جهان است
رییس شورای مشورتی حزب سعادت انقلاب اسلامی ایران یکی از مهمترین حوادث تاریخ جهان است آنکارا - ایرنا - اوغوزخان اصیل ترک رییس شورای مشورتی حزب اسلامگرای سعادت ترکیه انقلاب اسلامی ایران را یکی از مهمترین حوادث تاریخ جهان خواند وی در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در گفت ورئیس کمیته روستایی عشایری ستاد دهه فجر کرمان: انقلاب اسلامی یک انقلاب فرهنگی و معنوی است
رئیس کمیته روستایی عشایری ستاد دهه فجر کرمان انقلاب اسلامی یک انقلاب فرهنگی و معنوی استرئیس کمیته روستایی عشایری ستاد دهه فجر استان کرمان گفت انقلاب اسلامی یک انقلاب فرهنگی و معنوی است و باید برای معنویت و جنبه فرهنگی آن تلاش کنیم به گزارش خبرگزاری فارس از زرند امشب همزباقری لنکرانی در گفتوگو با فارس: غائله 25 بهمن برای خارج کردن صهیونیستها از محاصره بیداری اسلامی بود/محوریت
باقری لنکرانی در گفتوگو با فارس غائله 25 بهمن برای خارج کردن صهیونیستها از محاصره بیداری اسلامی بود محوریت انقلاب ایران علت این ماجرا بودعضو ارشد جبهه پایداری با بیان اینکه فتنهگران در غائله 25 بهمن 89 میخواستند نارضایتی عمومی را افزایش دهند گفت که آنان حتی 3 روز قبل درصدد ببیداری اسلامی الگو گرفته از انقلاب اسلامی ایران است - اخبار ایران و جهان |
حسینی اراکی بیداری اسلامی الگو گرفته از انقلاب اسلامی ایران است شناسهٔ خبر 2492370 دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵ ۲۱ استانها > کرمانشاه کرمانشاه- مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه با اشاره به دستاوردهای کشور پس از انقلاب گفت بسیاری از بیداری های کشورهای اسلامی الگو گرفتهبیانیه شماره 1 کمیته انقلابی یمن درخصوص وزارت دفاع و کشور - اخبار ایران و جهان |
بیانیه شماره 1 کمیته انقلابی یمن درخصوص وزارت دفاع و کشور شناسهٔ خبر 2488977 شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰ ۳۴ بین الملل > خاورمیانه و آفریقای شمالی کمیته انقلابی یمن با صدور بیانیه شماره یک سرپرستان وزارت دفاع و کشور یمن را اعلام کرد به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری یمنی سب- ولایت فقیه مهمترین اصل در پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی است
رییس واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی ولایت فقیه مهمترین اصل در پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی است تهران - ایرنا-رییس واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی ایران را بر سه اصل استوار دانست وگفت اصل اول اتحاد و یکپارچگی مردم اصل دوم در سایهفرمانده سپاه ناحیه اراک: تبعیت از رهبر مهمترین عامل حفظ انقلاب اسلامی است
فرمانده سپاه ناحیه اراک تبعیت از رهبر مهمترین عامل حفظ انقلاب اسلامی استفرمانده سپاه ناحیه اراک گفت تبعیت مردم از رهبر مهمترین عامل حفظ و تداوم انقلاب اسلامی است به گزارش خبرگزاری فارس از اراک رضا رضایی عصر امروز در همایش تبیین انقلاب و بیداری اسلامی که در کانون بسیج اراک وبیانیه کمیته اقتصادی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی مسئولان سه قوه در سالگرد ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی
بیانیه کمیته اقتصادی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامیمسئولان سه قوه در سالگرد ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی گزارش اقدامات خود را ارائه دهنداولین سالگرد ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی نزدیک است و مسوولان اقتصاد ایران از هر سه قوه باید در سالگرد ابلاغ این سیاستها پاسخ دهندکه برویوران در گفتوگو با فارس: موج دوم بیداری اسلامی در یمن منافع کشورهای مستبد منطقه را به خطر انداخته است
رویوران در گفتوگو با فارس موج دوم بیداری اسلامی در یمن منافع کشورهای مستبد منطقه را به خطر انداخته استیک کارشناس مسائل خاورمیانه پیشنهاد شورای همکاری خلیجفارس را مصداق دخالت در امور داخلی یمن دانست و گفت شورای امنیت به نظر آنها وقعی ننهاد و این نشان می دهد که پیشنهاد این شورشکلگیری جریان بیداری اسلامی مرهون انقلاب اسلامی است
آیت الله اراکی شکلگیری جریان بیداری اسلامی مرهون انقلاب اسلامی است شناسهٔ خبر 2499565 سهشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳ ۴۲ دین و اندیشه > همایش ها و میزگردها دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینکه شکلگیری جریان بیداری اسلامی مرهون انقلاب اسلامی ایران است گفت امروز نوشکوه فجر در سرزمین علویان/156 باقرزاده: بیداری اسلامی در جهان ثمره بصیرتافزایی انقلاب اسلامی ایران است
شکوه فجر در سرزمین علویان 156باقرزاده بیداری اسلامی در جهان ثمره بصیرتافزایی انقلاب اسلامی ایران استامام جمعه شهرستان نور انقلابها و حرکتهای اسلامی که با عنوان بیداری اسلامی در جهان در حال گسترش است را ثمره بصیرتافزایی انقلاب اسلامی ایران عنوان کرد به گزارش خبرگزاری فارس ازیمن و فرمول انقلاب اسلامی
کیهان یمن و فرمول انقلاب اسلامی انقلابیون یمن دلیل پیروزیشان را در یک تکه پارچهنوشته و همیشه با خود حمل میکنند این پارچهنوشته در واقع مانیفست انقلابیون یمن است که در راهپیماییهای آرام خود آن را به نمایش میگذارند مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل در راس این مرامنامه- معاون سابق نخست وزیر ترکیه: انقلاب اسلامی ایران عامل بسیاری از تغییرات مثبت در جهان شد
معاون سابق نخست وزیر ترکیه انقلاب اسلامی ایران عامل بسیاری از تغییرات مثبت در جهان شد آنکارا - معاون سابق نخست وزیر ترکیه انقلاب شکوهمند اسلامی ایران را با رویکرد ضد امپریالیستی و ضد صهیونیستی عامل اصلی بسیاری از تغییرات مثبت به نفع مستعضعفان و آزادی خواهان در جهان دانست عبد- انقلاب بصیرت افزایی و بیداری اسلامی را برای جهان به ارمغان آورد
انقلاب بصیرت افزایی و بیداری اسلامی را برای جهان به ارمغان آورد بوشهر- ایرنا- نماینده ولی فقیه در استان وامام جمعه بوشهر گفت انقلاب اسلامی ایران بصیرت افزایی و بیداری اسلامی را برای جهان به ارمغان آورد به گزارش ایرنا آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری در خطبه های نمازجمعه بوشهر افزاندیشمند قرقیز در میزگرد فارس در بیشکک: ظهور بیداری اسلامی در راستای صدور انقلاب اسلامی بود/ضرورت بهرهگیری قر
اندیشمند قرقیز در میزگرد فارس در بیشکک ظهور بیداری اسلامی در راستای صدور انقلاب اسلامی بود ضرورت بهرهگیری قرقیزستان از تجارب ایرانرئیس سابق دانشگاه کاشغری قرقیزستان با اشاره به ضرورت استفاده از تجارب ارزنده ایران در قرقیزستان تصریح کرد ظهور بیداری اسلامی در منطقه در راستای صدور-
سیاسی
پربازدیدترینها