محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844919124
تنبیه بدنی کودکان جرم است/ تنبیه بدنی میتواند از کودک یک بزهکار بسازد
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: تنبیه بدنی کودکان جرم است/ تنبیه بدنی میتواند از کودک یک بزهکار بسازد
تنبیه بدنی به وسیله افرادی به غیر از والدین از جمله مسئولان آموزش و مربیان از مواردی است که در قانون، کودک آزاری تلقی شده و پیگیری و مجازات آن به شاکی خصوصی نیاز ندارد.
آفتاب: عضو ارشد مرجع ملی حقوق کودک درباره تنبیه بدنی کودکان گفت: سهلانگاری، آسیبرسانی، خشونت جسمی و روحی نسبت به کودک و... از جمله اقداماتی هستند که کودک آزاری تلقی میشوند.
منصور مقارهعابد در گفتوگو با ایلنا با بیان اینکه متاسفانه تنبیه بدنی و آزارهای روحی و جسمی در شیوه تربیتی ما به ثبت رسیده است، گفت: علیرغم پیشرفتهای موجود افرادی هستند که برای تربیت کودکان متوسل به آزار و تنبیه بدنی میشوند و متاسفانه شاهد وجود چنین رفتارهایی در برخی مدارس نیز هستیم.
وی با اشاره به قانون حمایت از کودکان و نوجوانان مصوب ۱۳۸۱ گفت: براساس ماده ۲ این قانون هرگونه تربیت و آزار کودکان و نوجوانان که موجب صدمه جسمی، روحی یا اخلاقی به آنان شود و سلامت جسم و روانشان را به مخاطره اندازد، ممنوع است.
عضو مرجع ملی حقوق کودک تاکید کرد: براساس ماده ۷ قانون حمایت از کودکان و نوجوانان اقدامات تربیتی در چارچوب ماده ۵۹ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۰ و ماده ۱۱۷۹ قانون مدنی مصوب ۱۳۱۴ از شمول این قانون مستثنی هستند، به عبارت دیگر براساس مواد مذکور تنبیه بدنی و آزار کودک توسط والدین از موارد جرم مستثنی شده و قابل مجازات نیست.
وی ادامه داد: اما تنبیه بدنی به وسیله افرادی به غیر از والدین از جمله مسئولان آموزش و مربیان از مواردی است که در قانون کودک آزاری تلقی شده و پیگیری و مجازات آن به شاکی خصوصی نیاز ندارد.
مدیر مدرسه باید تنبیه بدنی را گزارش کند
مقارهعابد تصریح کرد: چنانچه افراد زیر ۱۸ سال که براساس قوانین کودک تلقی میشوند، توسط مربیان در مدارس مورد تنبیه واقع شوند، سرپرست مدرسه موظف است؛ این مسئله را گزارش و اعلام جرم کند و در صورتی که سرپرست مدرسه به این وظیفه خود عمل نکند، مرتکب جرم شده است.
این فعال حقوق کودک خاطرنشان کرد: کودکآزاری از جرایم عمومی است و نیاز به شاکی خصوصی ندارد و هر کس به محض مشاهده میتواند، آن را گزارش کند تا فرد خاطی مورد پیگرد قانونی قرار گیرد.
حد متعارف تنبیه باید مشخص شود
وی افزود: به طور کلی در قوانین خصوصا ماده ۱۱۷۹ قانون مدنی ابوین حق تنبیه طفل خود را دارند، ولی به استناد این ماده نمیتوانند طفل خود را خارج از حدود تادیب، تنبیه کنند.
عضو مرجع ملی حقوق کودک با بیان اینکه به نظر میرسد؛ در قانون مدنی حق تنبیه برای والدین محفوظ مانده است به شرط آنکه خارج از حد متعارف نباشد، ادامه داد: ماده ۱۱۷۳ از مصادیق عدم مواظبت یا انحطاط اخلاقی والدین را تکرار ضرب و جرح خارج از حد متعارف دانسته است که این موضوع ابهاماتی را ایجاد کرده است.
وی در توضیح این مطلب افزود: نخست اینکه آیا ضرب و جرح کودک فقط در صورت تکرار ایراد دارد و اگر برای اولین بار اتفاق افتاد، مانعی ندارد. همچنین آیا زمانی که قانونگذار از ضرب و جرح در حد متعارف سخن میگوید، این سوال به ذهن خطور میکند که آیا جرح میتواند در حد متعارف باشد.
این فعال حقوق کودک اضافه کرد: باید حد متعارف تعریف شده و مشخص شود، چه میزان از تنبیه بدنی کودک متعارف تلقی میشود، به طور مثال آیا شکستن دست و پای کودک نیز حد متعارف است یا سیلی زدن به او؟ همچنین باید مشخص شود که آیا حد متعارف تابع عرف و عادت و فرهنگ بومی و قومی بوده یا بر اساس جغرافیای سکونت متغیر است؟
برخی جرایم قابل مجازات نیستند
مقارهعابد همچنین با اشاره به ماده ۱۵۸ قانون جدید مجازات اسلامی که عنوان میکند؛ «...ارتکاب رفتاری که طبق قانون جرم محسوب میشود، در موارد زیر قابل مجازات نیست» گفت: این ماده عنوان میکند که اعمالی وجود دارد که جرم محسوب میشوند اما قابل مجازات نیستند که یکی از آنها آنچنان که در بند (ت) این ماده مقرر شده است؛ اقدامات والدین و اولیاءقانونی و سرپرستان صغار و مجانین است که به منظور تادیب یا حفاظت از آنها انجام شود. مشروط بر اینکه اقدامات مذکور در حد متعارف و حدود شرعی تادیب و محافظت باشد.
این وکیل دادگستری اظهار کرد: بند ۱ ماده ۱۹ کنوانسیون حقوق کودک کشورهای عضو را مکلف کرده است؛ تمامی اقدامات قانونی، اجرایی، اجتماعی و آموزشی لازم را به عمل آورند تا از کودکان در برابر تمامی اشکال خشونتهای جسمی، روحی، آسیب رسانی بیتوجهی، سوءرفتار یا بهرهکشی از جمله آزار جنسی در حین مراقبت توسط والدین یا سرپرستان قانونی یا هر شخص دیگری که عهده دار مراقبت و حمایت از کودک است، محافظت کند.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش نیز در شمول اشخاص مسئول مراقبت از کودک قرار میگیرد، خاطرنشان کرد: بنابراین کنوانسیون، هدف از آموزش کودکان رشد شخصیت، افزایش احترام به والدین، حقوق بشر و آزادی اشخاص، افزایش احترام به هویت فرهنگی، آمادهسازی کودک برای زندگی مسئولانه، تقویت روحیه صلح، مساوات، تفاهم و دوستی میان اقوام و مذاهب مختلف است.
مقارهعابد افزود: سهلانگاری، آسیب رسانی، خشونت جسمی و روحی نسبت به کودک و... از جمله اقداماتی هستند که کودک آزاری تلقی شده و از رسیدن به اهداف آموزشی یاد شده جلوگیری میکند.
این فعال حقوق کودک معتقد است؛ نظام آموزش و پرورش باید به گونهای باشد که اگر کودک در محیط مدرسه با هر یک از آسیبهای پیشتر گفته شده روبرو شود، مدیر موظف به ارائه گزارش و اعلام به مسئولان ذیربط باشد تا از طریق انجام چنین اقداماتی از میزان کودک آزاری و تنبیه بدنی کاسته شود.
تنبیه بدنی در مدارس رو به کاهش است
وی اظهار کرد: برابر ماده ۹ قانون مدنی عقود و مقرراتی که دولت جمهوری اسلامی ایران با سایر دول منعقد میکند؛ در حکم قانون است و بنا بر کنوانسیون حقوق کودک نیز دولتهای عضو مکلف هستند؛ حقوق کودکان را تضمین و مفاد پیماننامه را به قوانین داخلی خود تسری دهند که خوشبختانه در قانون حمایت از کودکان و نوجوانان مصوب ۱۳۸۱ معروف به قانون کودک آزاری این ظرفیت به وجود آمده است.
مقاره عابد با بیان اینکه در دادگاهها تعداد پروندههایی که به موضوع کودک آزاری در مدارس رسیدگی میکنند، بسیار نایاب یا نادر است؛ بیان کرد: این موضوع میتواند گویای دو مطلب باشد؛ یکی اینکه واقعا در مدراس ما کودک آزاری انجام نمیشود و دیگر اینکه کودک آزاری در مدارس انجام میشود، اما با آن برخورد قانونی نمیشود.
وی با اشاره به سخن وزیر آموزش و پرورش مبنی براینکه تنبیه بدنی در مدارس کاهش یافته است، گفت: تنبیه بدنی در مدارس وجود دارد، اما روبه کاهش است و باید بررسی کرد این روند کاهش با چه سرعتی و برای چند سال طول میکشد.
این فعال حقوق کودک معتقد است؛ تنبیه بدنی کودکان جرم است و اگر بلافاصله به آن رسیدگی شود، میتواند به تسریع روند کاهش تنبیه بدنی در مدارس منجر شود.
عضو مرجع ملی حقوق کودک تصریح کرد: وجود تنبیه بدنی در مدارس نه تنها میتواند؛ اهداف آموزش و پرورش را تحت الشعاع قرار دهد که میتواند از کودک یک بزهکار بسازد، چنانکه بسیاری از کودکان مقیم در کانونهای اصلاح و تربیت مورد تنبیه بدنی واقع شدهاند.
تنبیه بدنی دانشآموز را از مدرسه منفک میکند
وی ادامه داد: یکی از علل عمده تعارض کودکان و نوجوانان با قانون و جامعه ستیز شدن آنان منفک شدن این گروه از کودکان از آموزش و پرورش است که تنبیه بدنی یا آزار و اذیت روحی میتواند باعث سرخوردگی و انفکاک دانش آموز از مدرسه شود.
مقارهعابد بیان کرد: زمانی که معلم کودک را به گوشه کلاس برده و در مقابل دیگر دانش آموزان او را با کلام یا رفتار تحقیر میکند، آیا میتوان گفت این تحقیر برای تربیت لازم است، آیا این نوع رفتار از جنس کودکآزاری محسوب نمیشود؟
این فعال حقوق کودک گفت: وقتی کودک را به دلیل سطح نمراتش در مدرسه ثبت نام نمیکنند و میگویند او را در مدارس دیگر ثبتنام کنید، این اقدام نیز نوعی تحقیر است که میتواند ضربات عمیقی به روان دانش آموز وارد کند.
عضو مرجع ملی حقوق کودک در پایان تاکید کرد: در نظام آموزشی ما انسانهای بزرگی نیز وجود دارند و من هر چه آموختهام از معلم خود فراگرفتهام و باید تمام عمر سپاسگزار او باشم.
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]
صفحات پیشنهادی
تنبیه بدنی کودکان جرم است/تنبیه بدنی میتواند از کودک یک بزهکار بسازد
تنبیه بدنی کودکان جرم است تنبیه بدنی میتواند از کودک یک بزهکار بسازد تنبیه بدنی به وسیله افرادی به غیر از والدین از جمله مسئولان آموزش و مربیان از مواردی است که در قانون کودک آزاری تلقی شده و پیگیری و مجازات آن به شاکی خصوصی نیاز ندارد آفتاب عضو ارشد مرجع ملی حقوق کودک دربارهتنبیه بدنی کودکان جرم است
تنبیه بدنی کودکان جرم است عضو ارشد مرجع ملی حقوق کودک درباره تنبیه بدنی کودکان گفت سهلانگاری آسیبرسانی خشونت جسمی و روحی نسبت به کودک و از جمله اقداماتی هستند که کودک آزاری تلقی میشوند خبرگزاری ایلنا عضو ارشد مرجع ملی حقوق کودک درباره تنبیه بدنی کودکان گفت سهلانگاریاین کودکان را تنبیه بدنی نکنید!
این کودکان را تنبیه بدنی نکنید تنبیه در این کودکان قواعد خاص خود را دارد مهدی تهرانیدوست با اشاره به مشکلات رفتاری که مبتلایان به بیشفعالی و کمتوجهی در محیطهای مختلف دارند اظهار داشت مبتلایان در خانه مدرسه و هر محیطی که قرار گیرند مشکلات رفتاری متنبیه بدنی کودک این عواقب را دارد
تنبیه بدنی کودک این عواقب را دارد تنبیه بدنی کودکان آزار روانی را برای آنها به دنبال دارد رزیتا داوری آشتیانی روانشناس کودک در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت در واقع هر عمل و رفتاری که آزار روانی و جسمی کودک را به دنبال داشته باشد را میتوان مصداق کودکاعلام شماره تماس برای گزارش تنبیه بدنی دانشآموزان و امکان ارسال فیلم
سخنگوی آموزشو پرورش شهر تهران اعلام شماره تماس برای گزارش تنبیه بدنی دانشآموزان و امکان ارسال فیلم خبرگزاری پانا سخنگوی آموزشوپرورش شهر تهران با اشاره به ممنوعیت تنبیه بدنی دانشآموزان شماره تماسی را برای بیان گزارشات مربوط به تنبیه بدنی دانشآموزان و حتی ارسال فیلم و عکس دکودکان بیشفعال را هرگز تنبیه نکنید
کودکان بیشفعال را هرگز تنبیه نکنید رئیس انجمن روانپزشکی کودک و نوجوان گفت تنبیه بدنی مبتلایان به بیشفعالی راهی است برای کنترل رفتارهای آزاردهنده کودک در حالی که این روش کاملاً مطرود است و هر چند به طور آنی کودک را آرام میکند اما او از تنبیه درس نمیگیرد مهدی تهرانیدوست باتشریح روند برخورد با تنبیه بدنی دانش آموزان
تشریح روند برخورد با تنبیه بدنی دانش آموزانتاریخ انتشار شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۲۱ ۲۳ مدیرکل آموزش و پرورش تهران اعلام کرد هرگونه گزارش تنبیه بدنی را در ۳ ساعت پیگیری می کنیم اسفندیار چهاربند در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به اینکه آیا برای معلمی که اقدام به تنبیه بدنی دانش آکودکی را که بلوغ زودرس دارد تنبیه نکنید
روانشناسی و مشاوره کودکی را که بلوغ زودرس دارد تنبیه نکنید رییس نظام روانشناسی و مشاوره استان زنجان تأکید کرد کودکی که بلوغ جنسی زودرس دارد نباید از جانب بزرگترها تنبیه شود رسول گرامی اسلام صلوات الله علیها زن شایسته یکى از دو عامل پیشرفت خانواده است به گزارش سرویکودکی که بلوغ زودرس دارد را تنبیه نکنید
دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰ ۱۳ رییس نظام روانشناسی و مشاوره استان زنجان تأکید کرد کودکی که بلوغ جنسی زودرس دارد نباید از جانب بزرگترها تنبیه شود سیدعبدالله احمدیقلعه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه زنجان با بیان این مطلب اظهارکرد والدین باید نسبتمادر ارمنستانی پس از بدنیا آوردن کودک عقب مانده فرار کرد + تصاویر
مادر ارمنستانی پس از بدنیا آوردن کودک عقب مانده فرار کرد تصاویر تفکرات غلط و عدم فرهنگ سازی مناسب سبب فرار یک مادر ارمنستانی از بیمارستان به خاطر به دنیا آوردن پسری مبتلا به سندورم داون شده است به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران یک خانواده پس از بدنیا آمدن نوزاد خود از اببه این دلیل کودکتان را تنبیه نکنید
تربیت کودک به این دلیل کودکتان را تنبیه نکنید بسیاری از والدین یک شیوه تربیتی را فقط به این دلیل انتخاب میکنند که خودشان در کودکی با همان شیوه بزرگ شدهاند امام باقر علیه السلام گرامى ترين شما نزد خدا كسى است كه بيشتر به همسر خود احترام بگذارد به گزارش سرویس خانوادهمدل موی پیرمردی؛ مخصوص کودکان بی ادب!!! + عکس
مدل موی پیرمردی مخصوص کودکان بی ادب عکسمعمولا برای تنبیه کودکانی که کارهای ناپسند انجام می دهند گرفتن یکی از محبوب ترین وسایلشان است همچنین در دوران کودکی شاید داشتن یک موی زیبا هم برای آن ها مهم باشد که معمولا برای تنبیه کودکانی که کارهای ناپسند انجام می دهند گرفتن یحمایت موسسه محک از کودکان سرطانی/ حضور در 32 بیمارستان دولتی - اخبار ایران و جهان |
حمایت موسسه محک از کودکان سرطانی حضور در 32 بیمارستان دولتی شناسهٔ خبر 2488841 شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸ ۴۰ جامعه > بهداشت و سلامت سومین همایش ملی طب درد در کودکان با هدف گسترش و به اشتراک گذاشتن به روز ترین دانش تخصصی و تجربیات در زمینه مدیریت همه جانبه درد در کودکان در بیبروز تبخال در کودکان خطرناک است
پنجشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴ ۴۳ یک متخصص پوست گفت بروز تبخال در کودکان خطرناک است علی رضا مؤمنی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه اصفهان توضیح داد به دلیل توان و بنیه ضعیف کودکان ویروس تبخال به سرعت در بدن آنان منتشر میشود و گاهی ممکن است منجر به مرمراکز آموزشی به کودکان کار مدرک نمیدهند / آموزش رایگان به 800 کودک کار و خیابانی
مراکز آموزشی به کودکان کار مدرک نمیدهند آموزش رایگان به 800 کودک کار و خیابانی رییس اداره آسیبهای اجتماعی شهرداری منطقه 20 گفت کودکانی که در مراکز آموزشی کودکان کار و خیابانی تحصیل میکنند باید پس از تعیین سطح توسط آموزش و پرورش به مراکز عادی بروند چون مراکز آموزش کودکان کاردر نشست شورای آموزش و پرورش مطرح شد عوامل متعدد بازماندگی کودکان از تحصیل در جاسک
در نشست شورای آموزش و پرورش مطرح شدعوامل متعدد بازماندگی کودکان از تحصیل در جاسکعوامل موثر در بازماندگی کودکان جاسکی از تحصیل در نشست شورای آموزش و پرورش این شهرستان مورد بررسی قرار گرفت به گزارش خبرگزاری فارس از بندرجاسک علی سالاری فرماندار و رئیس شورای آموزش و پرورش جاسکچگونه قدرت تصمیم گیری را در کودکان ایجاد کنیم؟
چگونه قدرت تصمیم گیری را در کودکان ایجاد کنیم معمولا والدین از احساسات شدید كودكان خردسال خود حتی كودكان 3 یا 4 ساله پیرامون لباسهایی كه می پوشند شگفت زده می شوند شما در این دوران نمی توانید دست كودك خود را برای انتخاب كاملا باز بگذارید زیرا او ممكن است تصمیمهایی بگیرد كه ی-
گوناگون
پربازدیدترینها