واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری بروجرد:
بیمهری انسان بر چهره منابع طبیعی نقش بسته است
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری بروجرد گفت: تخریب و استفاده بیرویه انسانها از منابع طبیعی تاثیر زیادی بر چهره منابع طبیعی بر جای گذاشته است.
به گزارش خبرگزاری فارس از بروجرد، داریوش عباسی ظهر امروز در جلسه ستاد برگزاری هفته منابع طبیعی این شهرستان اظهار کرد: مشکلات زیست محیطی، فرونشست زمین، رشد منفی سطح آبهای زیر زمینی و ... همه و همه نشاًت گرفته از بیتوجهی به ضرورت صیانت از منابع طبیعی است.
وی همچنین دستورات حیات بخش دین مبین اسلام و روایات ائمه اطهار علیهمالسلام در خصوص تکالیف انسانها در حفظ و نگهداری از زمین به عنوان موهبتی الهی را نشان دهنده اهمیت صیانت از منابع طبیعی از دیدگاه اسلام برشمرد.
این مسئول با اشاره به شعار امسال هفته منابع طبیعی با عنوان"منابع طبیعی با مردم برای مردم و منابع طبیعی امانتی در دست مردم" عنوان کرد: این شعار محوری به خوبی گویای ضرورت مشارکت عموم مردم در اجرای طرحهای منابع طبیعی است.
عباسی ادامه داد: در سند چشمانداز 1404 جمهوری اسلامی ایران به گسترش و تعمیق روحیه تعاون و مشارکت عمومی در راستای توسعه کشور اشاره شده است و بر این اساس در سند چشم انداز 1404 منابع طبیعی و آبخیزداری یکی از شاخصهای محوری مشارکت حداکثری مردم در حفاظت از منابع ملی است.
وی اضافه کرد: بر اساس پیشبینیهای صورت گرفته در این راستا این مشارکت در پایان سال 1404 باید به 100 درصد ارتقاء یابد.
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری بروجرد با تاکید بر ضرورت عجین شدن منابع طبیعی با فرهنگ اجتماعی آحاد جامعه خاطر نشان کرد: کمبود آب شرب در برخی مناطق روستایی شهرستان بروجرد حتی در فصول پربارش نتیجه و محصول بی مهری با این منابع خدادادی است.
عباسی با اشاره به مقایسه شرایط کنونی با سال 1375 در خصوص سرانه آب مصرفی اظهار کرد: در آن سال سرانه آب مصرفی به ازای هر نفر 7100 متر مکعب بود در حالی که در شرایط کنونی و با توجه به وقوع خشکسالی و کمبود میزان بارش این میزان به کمتر از 800 مترمکعب کاهش یافته است.
وی با تاکید بر ضرورت مشارکت مردم در حفاظت از عرصههای منابع طبیعی عنوان کرد: در سال آینده در فازهای مختلف قریب به 350 هکتار از اراضی منابع ملی روستای برکت آباد به جنگل کاری تبدیل میشود.
این مسئول افزود: همچنین در صورت همکاری دیگر ارگانهای دستاندر کار، نهال کاری ورودی و خروجیهای بروجرد و اشترینان در دستور کار قرار داشته و در این زمینه اقدام میشود.
عباسی با اشاره به اینکه شهرستان بروجرد محل عبور دامداران غیر ذیحق چند استان همجوار است، تاکید کرد: نباید اجازه داد حضور دام در حوزه این شهرستان از 24 تا 72 ساعت بیشتر باشد. انتهای پیام/2304/گ
93/11/30 - 13:44
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]