تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بر شما باد رجوع به كتاب خدا (قرآن) ... كسى كه به آن عمل كند از همه پيشى مى گيرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860518883




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ماجرای وام بدون وثیقه 6500 میلیاردی


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



ماجرای وام بدون وثیقه 6500 میلیاردی
رئیس قوه قضاییه گفت: اخیرا دو سه پرونده بزرگ بانکی مطرح است که در یکی از آنها شخصی ۶۵۰۰ میلیارد تومان از بانک ها وام گرفته است.
روز نو : آیت‌الله صادق آملی لاریجانی عصر سه شنبه در جلسه شورای اداری استان لرستان با بیان اینکه همه ما به عنوان مسئولان نظام جمهوری اسلامی میراث بزرگی را در اختیار داریم گفت: اخیرا در جلسه‌ای مقام معظم رهبری فرمودند ما چون در داخل این نظام هستیم قدر آن را نمی‌دانیم و اگر از بیرون از این نظام به آن نگاه می‌کردیم آن وقت ارزش‌های این نظام بر ما مکشوف می‌شد.

به گزارش روز نو، رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه صرفا نباید منتظر دریافت وام های کلان بانکی برای ایجاد اشتغال بود گفت: طرح بنگاه‌های زودبازده فکر بدی نبود منتها خیلی بد اجرا شد وگرنه آثار خوبی داشت.


آملی لاریجانی با اشاره به ورود قوه قضاییه به بحث معوقات بانکی گفت: در جلسه اخیر سران قوا نیز این بحث مطرح شد. ما الان نمی‌توانیم سراغ همه کسانی که معوقات بانکی دارند برویم زیرا بسیاری از آنها به واسطه تغییر اوضاع اقتصادی گرفتار شده‌اند. اما در این بین کسانی هم وجود دارند که سوء استفاده کرده‌اند به طوری که وام های کلان بانکی گرفته‌اند و معلوم نیست این مبالغ را چه کار کرده‌اند؟‌


رئیس قوه قضاییه ادامه داد: اخیرا دو سه پرونده بزرگ بانکی مطرح است که در یکی از آنها شخصی ۶۵۰۰ میلیارد تومان از بانک ها وام گرفته است. یک مشکلی وجود دارد و آن این است که بانک ها نباید این طور بی حساب و کتاب وام بدهند. متاسفانه این وام را یکی از بانک های خصوصی داده و وثیقه لازم هم دریافت نشده است و گفته می‌شود این فرد بخشی از پول را به صورت ارز از کشور خارج کرده است.


آملی لاریجانی گفت: متاسفانه این طور منعکس شده که قوه قضاییه همه کارش بگیر و ببند است و سرمایه‌داران را به بند می‌کشد، درصورتی که برخورد قوه قضاییه با فساد کمک کار دستگاه های اجرایی است. حتما یک جای کار می‌لغزد که قوه قضاییه ورود می کند. به طور مثال در پرونده گروه آریا که ما الان آن را مانند کف دست بلد هستیم دستگاه‌های اجرایی در آنجا لغزیدند.


او با تاکید بر ضرورت تقویت نظارت در دستگاه‌های اجرایی گفت: زمانی گفتند لیست ۳۰۰ نفره داریم و ما دیدیم بسیاری از این ها را خود قوه قضاییه پیگیری کرده است. صحبت ما این است که دستگاه‌های اجرایی باید نظارت خود را تقویت کنند و در مواردی که لازم است به دستگاه قضایی شکایت کنند ولی الان متاسفانه بانک ها شکایت نمی‌کنند که این امر یا از باب طمع است که می‌خواهند خسارت تاخیر تادیه بگیرند یا جهت دیگری دارد.


رئیس دستگاه قضاء گفت:‌ اگر این موارد در بانک های عمومی اتفاق بیفتد دستگاه قضایی از لحاظ جنبه عمومی می‌تواند ورود کند ولی در بخش خصوصی نمی‌توان کاری کرد.


آملی لاریجانی تصریح کرد: قوه قضاییه در زمینه تسهیل سرمایه‌گذاری هم فعالیت می‌کند و مدت‌هاست که در دادگستری‌ها بخشی در این زمینه راه‌اندازی شده است.


رئیس قوه قضاییه گفت: ما باید مردم را به صحنه بکشیم منتها هم دستگاه اجرایی باید کار را تسهیل کند و هم قوه قضاییه باید تضمین بدهد. منتها قوه قضاییه در صورتی تضمین می‌دهد که راه درست طی شده باشد نه اینکه ال‌سی صوری باز کرده باشند.


منبع: باشگاه خبرنگاران


تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن