واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۹ بهمن ۱۳۹۳ (۱۲:۱۱ب.ظ)
وزير كشور: شهرداري ها نبايد به جبهه بندي هاي سياسي وارد شوند وزير كشور با بيان اين كه يكي از آفت هايي كه اعتماد مردم را نسبت به دستگاه هاي اجرايي از بين مي برد ورود به مسائلي است كه وظيفه ما نيست، تاكيد كرد: شهرداري ها نبايد به جبهه بندي هاي سياسي وارد شوند.
به گزارش خبرگزاري موج، عبدالرضا رحماني فضلي در نشست مشترک شهرداران و روساي شوراي اسلامي شهرها و مراکز استانها که در وزارت کشور تشکيل شد، بابيان مطلب فوق گفت: شهرداريها بههيچوجه نبايد در انتخابات جانبدارانه و مدافعانه وارد شوند و بايد خود را از جبههبنديهاي سياسي دورنگه دارند.
وي بابيان اينکه انتخابات مسئله مهمي است که بايد همه در آن حاضر شويم، تأکيد کرد: من بهعنوان وزير کشور، همچنين فرمانداران و استانداران هيچکدام حق نداريم که از موضع وزارت کشور و حتي از عنوان آن براي يک گروه سياسي يا شخص سياسي استفاده کنيم.
رحماني فضلي گفت: وارد نشدن جانبدارانه شهرداريها در انتخابات بر اساس اصول اعلامشده سياستهاي انتخاباتي در مورد شهرداريها خواهد بود و در اين خصوص نظارت ميشود و اگر ضرورت يابد، بازرسي کل کشور و قوه قضاييه را بهپاي اين مسئله ميآوريم.
وي در ادامه به جايگاه شوراها در کشور اشاره کرد و گفت: شوراها بهعنوان مقوله بسيار مهم در کشور است که براي ايجاد شوراها و اينکه سرنوشت مردم به دست مردم افتاده است بايد خدا را سپاسگزار باشيم.
وزير کشور افزود: در زمان شاه ملعون، مردم را رعيت عنوان ميکردند، ولي پس از انقلاب اسلامي و در حال حاضر، اين مردم هستند که مسؤولان عالي نظام را انتخاب ميکنند.
رحماني فضلي گفت: اينکه شوراها ايرادي ندارند درست نيست و همه به نقاط و قوت آن اشراف داريم و بايد در جلسات کارشناسي بهصورت واقعبينانه و درست مسائل مربوط شوراها و اداره شهر را بررسي کنيم.
وي سپس تأکيد کرد: شوراها، شهرداريها، استانداران و وزارت کشور داراي يک هدف مشخص هستند که در رأس آن رسيدگي به امور مردم است.
وزير کشور در ادامه بابيان اينکه شوراها و وزارت کشور يک مجموعه نظاممند هستند و با تقسيمکار مجازي مجموعه کارهايشان را دنبال ميکنند، گفت: بنده اگر بخواهم از عدم همکاري شوراها با وزارت کشور صحبت کنم، کلي حرف دارم اما نبايد فقط به آنها بپردازيم چراکه ما وارث يک نظام اداري و اجرايي متمرکز کلان بخشي در حوزه برنامهريزي هستيم.
رحماني فضلي تصريح کرد: عملکرد آن نظام عدم توازن، ايجاد شکافهاي جغرافيايي و طبقاتي بزرگ، خالي شدن شهرهاي اصلي و روستاها و انتقال منابع به شهرها بوده است و ريشه آن نيز بهنظام برنامهريزي کشور برميگردد و اين اقدامات سياستهايي بوده که به کشورهاي منطقه ما ابلاغشده است، ولي بعد از انقلاب توانستهايم کارهاي مهمي را در اين زمينه انجام دهيم و با برنامهريزيهاي صورت گرفته توانستيم در توزيع خدمات بهتر عمل کنيم، ولي همچنان کار انجامنشده زياد داريم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]