محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830160036
چرا جنایتکاران جنگی آمریکایی آزادانه راه میروند؟
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: "کانترپانچ" گزارش داد
چرا جنایتکاران جنگی آمریکایی آزادانه راه میروند؟
دولت آمریکا، نه پس از نیکسون و جنگ ویتنام، و نه پس از جورج دبلیو بوش و جنگ نافرجام عراق، هرگز به یک «کمیسیون ملی حقیقت و آشتی» تن درنداده است. از این رو، مقامات آمریکا با وجود جنایاتی که مرتکب شدهاند، هنوز اعتبار خود را در بین اغلب مردم حفظ کردهاند.
به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران، پایگاه تحلیلی "کانترپانچ" در مقالهای به قلم "چارلز پیرسون" مینویسد: هفته گذشته، "کانترپانچ" مطلبی رابه قلم "اندی پیاسیک"، با عنوان "چرا هنری کیسینجر آزادانه راه میرود؟" منتشر کرد. در 29 ژانویه، کیسینجر در کمیته نیروهای مسلح سنا حاضر شد تا علیه تهید هستهای ایران شهادت دهد. "مدیا بنجامین" و هیئت زنان فعال صلح، موسوم به "کدپینک" نیز با دستبندهای پلاستیکی صورتی در آنجا حضور پیدا کردند تا علیه این دیپلمات مشهور، نویسنده و جنایتکار جنگی شعار دهند.
*** دموکرتها و جمهوریخواهان هوای یکدیگر را دارند
به اعتقاد «پیرسون»، کیسینجر نه تنها آزادانه راه میرود، بلکه با «جب بوش»، برادر جورج دبلیو بوش، نامزدی احتمالی ریاستجمهوری آمریکا، اظهار دوستی میکند. در تاریخ 10 فوریه، روزنامه «نیویورک دیلی نیوز» در گزارشی نوشت، "کیسینجر" با اعلام پشتیبانی خود، به دنبال افزایش اعتبار سیاست خارجی جمهوریخواهان در انتخابات ریاستجمهوری 2016 آمریکا است.
در یک پاسخ کوتاه به این معما که چرا «کیسینجر» به عنوان یک جنایتکار جنگی، همچنان آزاد است، ميتوان گفت که رهبران آمریکا مراقب خودشان هستند. حتی دموکراتها و جمهوریخواهان، این احترام و حسن نیت را با یکدیگر به اشتراک میگذارند.
*** پیگردهای قانونی شکنجههای دولت بوش، تحت تاثیر اعلام سیاست جدید اوباما در مورد کوبا قرار گرفت
وقتی که در ماه دسامبر، سنای آمریکا گزارش خود را در خصوص شکنجه در زمان دولت بوش منتشر کرد، صحبتهای مختصری در مورد پیگردهای قانونی این اقدامات، صورت گرفت اما این صحبتها به سرعت تحت تاثیر اعلام سیاست جدید اوباما در مورد کوبا قرار گرفتند. تمام کسانی که این مسئله را دنبال میکردند، میدانستند که نباید انتظار پیگرد قانونی داشته باشد.
اوباما در آغاز کار دولت خود اعلام کرده بود که مقامات دوره بوش، تحت هیچ گونه پیگرد قانونی قرار نخواهند گرفت. با توجه به علاقه شدید اوباما برای استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین علیه غیرنظامیان، این به نظر تصمیم عاقلانهای بود.
*** هرگونه تلاش برای تحت تعقیب قرار دادن «پینوشه» و یا عوامل وی، زیر چکمههای نظامی خرد میشد
دیگر کشورها، یا دست کم برخی از آنها، گاهی وقتها نسبت به جنایتکاران جنگی و ناقضان حقوق بشر در میان خود، بیاعتنا هستند. برای نمونه، قبل از هرچیزی، به همکاری نیکسون و کیسینجر در کودتایی که به سرنگونی و مرگ «سالوادور آلنده»، رهبر سوسیالیست و منتخب شیلی منجر شد، میپردازیم. این کودتا در تاریخ 11 سپتامبر 1973، به وقوع پیوست.
این کودتا، ژنرال «آگوستو پینوشه» رابه قدرت رساند. او تا زمان پذیرش پیشنهاد مصونیت در سال 1990، دیکتاتور شیلی باقی ماند. با اینکه او از مقام خود به عنوان رئیسجمهور شیلی تنزل کرد، اما تا سال 1998، در سمت فرمانده کل ارتش شیلی به فعالیت خود ادامه داد. همانطور که «پینوشه» در سال 1991 هشدارد داد: «روزی که دستتان به یکی از افراد من برسد، حکومت قانون به پایان خواهد رسید»، این کار تضمین میکرد که هرگونه تلاش برای تحت تعقیب قرار دادن «پینوشه» و یا عوامل وی، زیر چکمههای نظامی خرد خواهد شد.
*** گسترش «کمیسیون حقیقت و آشتی» به دیگر کشورهای آمریکای لاتین، بلوک شرق سابق و آفریقای جنوبی
با این حال، مصونیت به معنای بخشش کامل و چشم پوشی از جنایت نیست. در سال 1990، دولت غیرنظامی جدید شیلی، «کمیسیون ملی حقیقت و آشتی شیلی» را تشکیل داد. این کمیسیون به منظور مستند سازی موارد نقض حقوق بشر توسط رژیم پینوشه ایجاد شده بود و متخلفان رژیم پینوشه، در مقابل اذعان عمومی جرایمی که مرتکب شده بودند، از تعقیب قانونی معاف میشدند، یا به عبارت دیگر، بخشیده میشدند.
«کمیسیون حقیقت و آشتی» به دیگر کشورهای آمریکای لاتین، بلوک شرق سابق و آفریقای جنوبی نیز گسترش پیدا کرد. آفریقای جنوبی، در سال 1995، پس از آنکه رژیم آپارتاید این کشور سرانجام توسط کنگره ملی آفریقا به رهبری نسلون ماندلا، سرنگون شد، یک کمیسیون حقیقت و آشتی ایجاد کرد.
*** جنایتکاران جنگی آمریکا هرگز به زندان نمیروند
با این وجود، دولت آمریکا نه پس از نیکسون و ویتنام، و نه پس از جورج دبلیو بوش و عراق، هرگز به یک چنین فرآیندی ـــ حقیقت و آشتی ــ تن درنداده است. فرآیند حقیقت و آشتی شیلی، رژیم پینوشه را در مقابل چشمان اغلب مردم شیلی، بیاعتبار کرد. با این حال، مقامات آمریکا با وجود جنایاتی که مرتکب شدهاند، اعتبار خود را حفظ کردهاند و به اعتقاد نویسنده، جنایتکاران جنگی آمریکا هرگز به زندان نمیروند.
*** سقوط نیکسون، مانع از لکه دار شدن چهره کیسینجر شد
کیسینجر از آن جهت خوش شانس بود که سقوط نیکسون، مانع از لکه دار شدن چهره وی شد. آنچه که به نابودی نیکسون منجر شد، سیاست خارجی خونین نیکسون و کیسینجر نبود، بلکه این واترگیت بود که نیکسون را به نابودی کشاند. سه ماده از استیضاح تصویب شده توسط کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا، هیچ اشارهای به سیاست خارجی نیکسون نکرده است. جالب اینجاست که ماده چهارم استیضاح که به اقدامات دولت نیکسون در کامبوج پرداخته بود، رای لازم را نیاورد.
*** دادگاه جنایات جنگی «برتراند راسل» فاقد قدرت لازم برای مجازات نیکسون و کیسینجر بود
به اعتقاد «چارلز پیرسون»، کیسینجر باید به خاطر دست داشتن در کشتار بیش از یک میلیون ویتنامی، سرنگونی «آلنده»، نسل کشی در تیمور شرقی اندونزی، و اقداماتی از این قبیل، به یک چهره منفور تبدیل میشد. اما به جای آن، او به عنوان وزیر امور خارجه رئیسجمهور جانشین نیکسون، یعنی جرالد فورد، همان رئیسجمهوری که نیکسون را عفو کرد، به فعالیتهای ننگین خود ادامه داد.
دادگاه جنایات جنگی «برتراند راسل» (67-1966) به بررسی اظهارات شاهدان عینی و شهادت کارشناسان در خصوص جنایات جنگی آمریکا در ویتنام پرداخت. متاسفانه این دادگاه، یک دادگاه مردمی بود نه یک بدنه دولتی که فاقد قدرت لازم برای مجازات نیکسون و کیسینجر بود.
اما این سوال به وجود می آید که آیا شانسی هست که جنایتکاران جنگی آمریکا تحت تعقیب قرار گیرند و به خاطر جنایاتی که مرتکب شدهاند، بازخواست شوند؟
*** اصلاحیه دولت بوش به قانون جنایات جنگی لیست جنایاتی که ميتوانستند تحت پیگرد قانونی قرار گیرند را محدود کرد
نویسنده در ادامه مینویسد که آمریکا، ساختار مورد نیاز برای انجام این کار را داراست. اما این ساختار درنتیجه عدم استفاده، کاملا فرسوده شده است. طبق قانون جنایات جنگی فدرال که «نقض فاحش» کنوانسیون ژنو را جرم تلقی میکند، تاکنون هیچ پیگرد قانونی در آمریکا صورت نگرفته است. در عوض، دولت بوش اصلاحیهای را به قانون جنایات جنگی اضافه کرد که لیست جنایاتی که ميتوانستند تحت پیگرد قانونی قرار گیرند را محدود کرد.
*** باند جنایتکار بوش، با استدلالهای واهی بر جنایات خود سرپوش گذاشت
وکلای بوش از جمله «آلبرتو گونزالس»، «جان یو» و «جی بای بی» در یک سری از یادداشتهای حقوقی (در حال حاضر بدنام) خود استدلال کردند که آنچه که ممکن است به اشتباه شکنجه تلقی گردد (مانند القای حس خفگی با آب، قرار گرفتن طولانی مدت بازداشتشدگان در معرض موقعیتهای استرسزا، محرومیت از خواب و غیره) در اصل شکنجه نبودند. همانطور که «واشنگتن پست» در مطلبی با عنوان «تغییر قانون جنایات جنگی، تهدید پیگرد قانونی را کاهش میدهد» نوشت، باند جنایتکار بوش، بدین ترتیب، بر جنایات خود سرپوش گذاشتند.
*** برای بسیاری از آمریکاییها، دیدن رهبرانشان در جایگاه یک متهم، ضربه غیرقابل تحملی به غرور ملی آنها به شمار میرود
البته، موانع روانی را نیز باید به دشواری رسیدگی به جنایات جنگی آمریکا اضافه کرد. برای بسیاری از آمریکاییها، دیدن رهبرانشان در جایگاه یک متهم، ضربه غیرقابل تحملی به غرور ملی آنها خواهد بود و تنها یک چیز میتواند این تحقیر را غیرقابل تحمل تر کند که کسانی که در مقام قضاوت نشستهاند، خارجی باشند. هیچ چیز دیگری نمیتواند قانون حمایت از کارکنان آمریکایی را توضیح دهد که در یک بند خیالی، به ایالات متحده اجازه «حمله به لاهه» - مقر دیوان – را می دهد تا اشخاص آمریکایی یا اتباع دولتهای هم پیمان آمریکا که در بازداشت دیوان به سر می برند را آزاد کند.
*** خصومت دیرینه آمریکا با دیوان بین المللی کیفری
خصومت آمریکا با دیوان بین المللی کیفری، حتی پیش از تصویب این قانون نیز به وضوح قابل رؤیت بود. بیل کلینتون، در زمان ریاستجمهوری خود «اساسنامه رم» را به امضا رساند، که این معاهده به ایجاد دیوان بین المللی کیفری منجر شد، اما آن را برای تصویب به مجلس سنا ارائه نداد. یکی از نخستین اقدامات جورج دبلیو بوش به عنوان رئیسجمهور آمریکا، مسترد کردن امضای اساسنامه رم بود؛ هر چند که این اساسنامه، در سنای آمریکا هرگز به تصویب نرسید.
*** طرز فکر اشتباه مردم آمریکا در مورد رهبران خود
متاسفانه از آنجایی که قربانیان کیسینجر و نیکسون ـــ و همچنین قربانیان بوش و اوباما ـــ خارجی بودند، کشتار آنها مسئلهای جدی به شمار نمیرود. مردم آمریکا گمان میکنند که دولت آمریکا برای حفاظت از جان آنها تلاش میکند و مرتکب جرایم جنگی نمی شود. این طرز فکر باید عوض شود. به اعتقاد نویسنده، افرادی چون نیکسون، کیسینجر، چنی، بوش، کلینتون و اوباما، برای در امان ماندن از پیگرد قانونی اقدامات خود، به این طرز متوسل شدهاند. فعالان ضدجنگ میتوانند و باید، آمریکاییهایی را متقاعد کنند که رهبران جنایتکار آنها، از هیچ کس، جز قدرتمندان محافظت نمیکنند.
*** صدور حکم بازداشت آگوستو پینوشه، دیکتاتور شیلی توسط اسپانیا
سوال اینجاست که دیگر کشورها تا کی میخواهند این جنایات تحمل کنند؟ قوانین بین المللی به کشورها اجازه میدهد که افرادی را که به شکنجه، نسلکشی و سایر موارد جدی نقض حقوق بشر متهم هستند، دستگیر کنند. اسپانیا تلاش کرد تا این کار را در سال 1998 انجام دهد و حکم بازداشت آگوستو پینوشه را هنگامی که وی در انگلیس برای عمل جراحی کمر به سر میبرد، صادر کند. مراجع قضایی انگلیس با محاکمه پینوشه موافقت کردند. وی نزدیک به یک سال، در بازداشت خانگی به سر برد. سرانجام، دولت انگلیس، پینوشه را به بهانه بیماری آزاد کرد.
*** روزی میرسد که رهبران آمریکا به خاطر جنایات خود بازداشت خواهند شد
تلاش اسپانیا، مقامات شیلی را جسور کرد. از آن زمان به بعد، پینوشه دیگر دست نیافتنی شد. در تاریخ 9 آگوست 2000، دیوان عالی شیلی، حکم مصونیت پینوشه را لغو کرد. تا سال 2004، پینوشه به اتهام فساد در حصر خانگی به سر میبرد و سرانجام در سال 2006 از دنیا رفت. «اندی پیاسیک» مینویسد: «درسال 2010، دیک چنی مجبور شد که یک سفر برنامه ریزی شده به کانادا را به خاطر افزایش هیاهو و تقاضا برای بازداشت وی لغو کند.»
نویسنده در پایان این مقاله مینویسد، شاید روزی کیسینجر، بوش، چنی، رامسفلد یا اوباما این اشتباه را مرتکب شوند و به کشوری سفر کنند که جرات بازداشت و دستبند زدن ــ با دستبند واقعی نه اسباب بازی ــ به دستان آنها را داشته باشد.
انتهای پیام./.
کد خبر: ۵۱۳۳۶۰۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]
صفحات پیشنهادی
۷۳ درصد آمریکاییها معتقدند که اوباما راهبرد شفافی برای شکست داعش ندارد
۷۳ درصد آمریکاییها معتقدند که اوباما راهبرد شفافی برای شکست داعش ندارد طبق نظرسنجیهای صورت گرفته شبکه فاکسنیوز ۷۳ درصد از مردم آمریکا بر این باورند که رئیسجمهور کشورشان هیچ راهبرد شفافی برای شکست داعش ندارد به گزارش نامه نیوز طبق نتایج نظرسنجی شبکه فاکسنیوز 73 درصد ازبه کجا رفتن مهم است نه این که دو نفر چگونه راه میروند
رئیس جمهوری به کجا رفتن مهم است نه این که دو نفر چگونه راه میروند خبرگزاری پانا رئیس جمهور با بیان این که نقد در فضای آزاد و امن امکانپذیر خواهد بود گفت ما باید نقد را یاد بگیریم و بدانیم که به کجا رفتن مهم است نه این که دو نفر چگونه راه میروند ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۹ بهمن ساعت 105500 دانشآموز کردستانی به اردوهای راهیان نور میروند
دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۷ ۳۰ معاون سازمان اردویی گردشگری و راهیان نور سپاه بیتالمقدس کردستان از حضور دانشآموزان و دانشجویان این استان در مناطق عملیات استان خوزستان خبر داد سرهنگ فرهاد غلامی در گفتوگو با خبرنگار سرویس فرهنگ حماسه ایسنا با اعلام این خبر توضیح داد اعزام کارواندر جشن بزرگ انقلاب مطرح شد فراخوان فرماندار چرام برای حضور حماسی مردم در راهپیمایی 22 بهمن
در جشن بزرگ انقلاب مطرح شدفراخوان فرماندار چرام برای حضور حماسی مردم در راهپیمایی 22 بهمنفرماندار چرام در جشن بزرگ انقلاب از مردم برای حضور حماسی در راهپیمایی 22 بهمن دعوت کرد به گزارش خبرگزاری فارس از چرام شامگاه دوشنبه ابراهیم فتاحپور در حاشیه جشن بزرگ انقلاب با بیان ارئیس جمهور: به کجا رفتن مهم است نه این که دو نفر چگونه راه میروند
یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰ ۰۳ رئیس جمهور با بیان این که نقد در فضای آزاد و امن امکانپذیر خواهد بود گفت ما باید نقد را یاد بگیریم و بدانیم که به کجا رفتن مهم است نه این که دو نفر چگونه راه میروند به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا حجتالاسلام و المسلمین روروحانی: به کجا رفتن مهم است نه این که دو نفر چگونه راه میروند/ کفشش چگونه بود، رنگ لباسش چه بود، نقد نیست
روحانی به کجا رفتن مهم است نه این که دو نفر چگونه راه میروند کفشش چگونه بود رنگ لباسش چه بود نقد نیست رئیس جمهور با بیان این که نقد در فضای آزاد و امن امکانپذیر خواهد بود گفت ما باید نقد را یاد بگیریم و بدانیم که به کجا رفتن مهم است نه این که دو نفر چگونه راه میروند بهچراغ قوه حرفه ای روی تلفن همراه خود داشته باشید + دانلود
با استفاده از نرم افزار کاربردی چراغ قوه حرفه ای روی تلفن همراه خود داشته باشید دانلود اگر به یک چراغ قوه حرفه ای روی تلفن همراه خود نیاز دارید با اورژانس IT همراه شوید به گزارش اورژانس IT باشگاه خبرنگاران برنامه های تولید شده توسط شرکت چیتا برای سیستم عامل اندروجنگی عظیم در راه است/ موافقت اوباما با ارسال سلاحهای مرگبار
آخرین تحولات بحران اوکراین جنگی عظیم در راه است موافقت اوباما با ارسال سلاحهای مرگبار به نوشته نیویورک تایمز مقام های آمریکایی گفته اند که ژنرال فیلیپ بریدلاو فرمانده نظامی ناتو اکنون از ارائه کمک نظامی به اوکراین حمایت می کند جان کری آماده است در بازدید روز پنجشنبه از کیفراهپیمایی 22 بهمن یک مانور ضد آمریکایی بود
سمنان راهپیمایی 22 بهمن یک مانور ضد آمریکایی بود نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان با اشاره به حضور باشکوه مردم در راهپیمایی دشمن شکن 22 بهمن ماه گفت راهپیمایی 22 بهمن یک مانور ضد آمریکایی بود به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سمنان حجت الاسلام والمسلمین سید محمد شاهمعاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ: جریمه برای نزدن چراغ راهنما/جریمه برای رانندگان متخلف
معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ جریمه برای نزدن چراغ راهنما جریمه برای رانندگان متخلفمعاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت که رانندگانی چراغ راهنما نزدنند و تغییر مسیر دهند جریمه میشوند به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس عینالله جهانیشهدا چراغ راه مردم ايران هستند
۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۷ ۲۲ب ظ مشاور عالي نماينده ولي فقيه در سپاه شهدا چراغ راه مردم ايران هستند مشاور عالي نماينده ولي فقيه در سپاه گفت شهدا چراغ راه مردم ايران هستند و اين موضوع را آمريکا ميداند به گزارش خبرگزاري موج از رشت حيدر مصلحي در يادواره 61 شهيد انقلاب اسلامي استان در حسروحانی در مراسم اهدای جایزه کتاب سال: به جای اینکه بگوییم دو نفر چگونه راه میروند به نتبجه قدم زدن نگاه کنیم/
روحانی در مراسم اهدای جایزه کتاب سال به جای اینکه بگوییم دو نفر چگونه راه میروند به نتبجه قدم زدن نگاه کنیم نباید برای ممیزی صد اصل گذاشترئیسجمهور کشورمان گفت به جای اینکه بگوییم دو نفر چگونه راه میروند و چه جور راه میروند باید ببینیم قدم به کجا برمی دارند به گزارش خبرنگار حنماینده مردم رابر در مجلس: 1800 طرح چلچراغ در کرمان راهاندازی شده است
نماینده مردم رابر در مجلس 1800 طرح چلچراغ در کرمان راهاندازی شده استنماینده مردم رابر در مجلس گفت یک هزار و 800 طرح چلچراغ در سطح استان کرمان راهاندازی شده است به گزارش خبرگزاری فارس از رابر علیرضا منظریتوکلی عصر امروز در مراسم افتتاحیه طرح قرآنی چلچراغ در رابر با تبریرئیس جمعیت هلالاحمر چرام خبر داد راهاندازی کانون غنچههای هلال در شهر چرام
رئیس جمعیت هلالاحمر چرام خبر دادراهاندازی کانون غنچههای هلال در شهر چرامرئیس جمعیت هلالاحمر چرام از راهاندازی کانون غنچههای هلال در شهر چرام خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از چرام سیدحسین بهنامیان عصر امروز در جمع خبرنگاران از از راه اندازی کانون غنچههای هلال در شهرفلچر: توصیههای فرگوسن چراغ راه زندگی من است
فلچر توصیههای فرگوسن چراغ راه زندگی من است داران فلچر بازیکن سابق منچستریونایتد و فعلی باشگاه وستهام بر این باور است توصیههای الکس فرگوسن چراغ راه زندگی من است به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران داران فلچر بازیکن سابق باشگاه منچستریونایتد پس از سپری کردن دوران نقاهت بیماریاشدر نماز جمعه چرام مطرح شد دعوت فرماندار چرام از مردم این شهرستان برای شرکت در راهپیمایی 22 بهمن
در نماز جمعه چرام مطرح شددعوت فرماندار چرام از مردم این شهرستان برای شرکت در راهپیمایی 22 بهمنفرماندار چرام از مردم این شهرستان برای شرکت در راهپیمایی 22 بهمن دعوت کرد به گزارش خبرگزاری فارس از چرام ابراهیم فتاحپور ظهر امروز در سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه این هفته با تبتیمی که می خواهد ببرد باید گل بزند مکانی:نمیدانم چرا تلاشهای بازیکنان راه به جایی نمیبرد/ فکر کردم گل نوری
تیمی که می خواهد ببرد باید گل بزندمکانی نمیدانم چرا تلاشهای بازیکنان راه به جایی نمیبرد فکر کردم گل نوری آفساید استدروازهبان تیم فوتبال پرسپولیس گفت نمیدانم چرا تلاشهایمان راه به جایی نمیبرد به گزارش خبرگزاری فارس سوشا مکانی پس از شکست یک بر صفر پرسپولیس مقابل ملوان گف-
گوناگون
پربازدیدترینها