واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: وظیفه اصلی سازمان دانش آموزی تربیت اجتماعی است خبرگزاری پانا:تربیت اجتماعی مهمترین نوع تربیت است كه اگر كسی این نوع تربیت را نداشته باشد تربیت های دیگرش تحت شعاع قرار می گیرد و بروز نمی كنند.
۱۳۹۳ دوشنبه ۲۷ بهمن ساعت 21:28
به گزارش خبرنگار پانا داود روستایی قائم مقام سازمان دانش آموزی درهمایش آموزشی و توجیهی مربیان پیشتاز و فرزانه شهر تهران گفت:ماموریت اصلی ما در سازمان دانش آموزی زمینه سازی برای اجتماعی شدن دانش آموزان می باشد تا قادر باشند امروز و فردای خود را مدیریت نمایند.
ما در سطح دنیا چهار نوع سازمان داریم: سازمانهای مولد یا اقتصادی كه به تامین كالا و خدمات می پردازند، سازمانهای انطباقی كه در صدد تولید دانش جدید و یافتن راه حلهایی ابتكاری هستند مثل موسسات پژوهشی و سازمانهای مدیریتی كه مردم و منابع را كنترل و هماهنگ می كنند مثل موسسات دولتی و اتحادیه ها و در نهایت به نوع آخر سازمانهای عمومی اشاره نمود كه سازمانهای نگهدارنده می باشد وظیفه اصلی این سازمانها تربیت اجتماعی و آموزش مردم برای ایفای نقش های مختلف در جامعه می باشد.
روستایی در ادامه گفت : براساس مبانی نظری سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، ما در تربیت شش ساحت تربیتی داریم كه عبارتند از: تربیت اعتقادی، عبادی و اخلاقی – تربیت زیستی و بدنی- تربیت اجتماعی و سیاسی- تربیت اقتصادی و حرفه ای – تربیت علمی و فناوری – تربیت هنری و زیباشناختی كه با توجه به ماموریت اصلی سازمان دانش آموزی و اینكه در سازمانهای نگهدارنده وظیفه اصلی آموزش و تربیت اجتماعی است ماموریت اصلی ما اجتماعی كردن دانش آموزان است.كه زیر ساخت همه تربیت ها، تربیت اجتماعی است . وی درادامه گفت در دنیای غرب با پژوهش های متعددی انجام شده به این نتیجه رسیده اند تربیت اجتماعی مهمترین نوع تربیت است كه اگر كسی این نوع تربیت را نداشته باشد تربیت های دیگرش تحت شعاع قرار می گیرد و بروز نمی كنند. یكی از مهارتهای اجتماعی حل مسئله است. ما باید به دانش آموزان طریق حل مسئله را یاد بدهیم.داشته ها و توانمندی های دانش اموزان در زمینه های مختلف مثل ادبیات ، اقتصاد، سیاست و ... را سرمایه فرهنگی نام برد وی در ادامه در خصوص گامهای عملی برای تربیت اجتماعی دانش آموزان گفت: در گام اول می بایست سرمایه های فرهنگی دانش آموزان را مورد ارزیابی و سنجش قرار دهیم درگام بعدی دانش آموزان را متناسب با سرمایه ها و ظرفیت ها گروه بندی نماییم و در فعالیت های تشكیلاتی بكار بگیریم گام بعدی برنامه ریزی برای افزایش سرمایه فرهنگی اعضاء از طریق آموزش و توسعه مهارت های اجتماعی است و گام آخر میدان گشایی برای دانش آموزان جهت مشاركت در فعالیت های اجتماعی به منظور تمرین و تثبیت مهارت های آموخته شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 132]