تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هیچ کس روز قیامت در امان نیست، مگر آن که در دنیا خدا ترس باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870598212




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۵۰ هزار ورزشکار تحت پوشش فدراسیون انجمن های ورزشی کشور هستند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: علیپور:
۵۰ هزار ورزشکار تحت پوشش فدراسیون انجمن های ورزشی کشور هستند

قزوین


شناسهٔ خبر: 2499010 دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۶
استانها > قزوین

قزوین- رئیس فدراسیون انجمن های ورزشی کشور گفت:در حال حاضر ۵۰ هزار ورزشکار به صورت رسمی تحت پوشش فدراسیون هستند که ورزشکاران ساماندهی نشده زیرمجموعه رشته های انجمن بالغ بر یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر است. به گزارش خبرنگار مهر، محمد علیپور ظهر دوشنبه در نشست مجمع انتخابات ریاست هیئت انجمن های ورزشی استان قزوین که در محل سالن جلسات اداره کل ورزش و جوانان قزوین برگزار شد اظهارداشت: در حال حاضر هفت رشته ورزشی تحت پوشش فدراسیون انجمن های ورزشی قرار دارد که سابقه برخی انجمن ها بین ۱۰ تا ۲۰ سال است.وی افزود: برخی رشته های این فدراسیون در بازی های المپیک و آسیایی حضور دارند و تعدادی هم در مسابقات جهانی جایگاه دارند.علیپور تصریح کرد: هر چند فدراسوین نوپایی هستیم اما خوشبختانه این انجمن ها در طول چند سال گذشته از رشد قابل قبولی برخوردار شده اند که مهمترین دلیل آن استقلال کاری آنهاست که به پویایی انجمن ها کمک کرده است.
تیم ملی سپک تاکرا
۱.۵ میلیون نفر ورزشکار غیر رسمیوی در ادامه در خصوص ورزشکاران فعال فدراسیون گفت: در حال حاضر ۵۰ هزار ورزشکار بیمه شده به صورت رسمی تحت پوشش فدراسیون هستند اما در زیرمجموعه فدراسیون انجمن های ورزشی تعداد ورزشکاران تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر نیز تخمین زده می شود زیرا برخی رشته ها مانند دارت و فوتبال دستی طرفداران فراوانی دارند.وی گفت: این فدراسیون ۱۷ انجمن ورزشی دارد که ۴۰ رشته متنوع را تحت پوشش قرار داده است.این مسئول اظهارداشت: انجمن های ورزشی هم مانند فدراسیون ها فعالیت می کنند و با برگزاری مسابقات ورزشی هم در داخل کشور و هم رقابتهای برون مرزی فعال هستند و حضور فعال دارند.علیپور از اعزام ورزشکاران فدراسیون به رقابتهای برون مرزی هم خبرداد و تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۶ تیم ورزشی در رشته های مختلف به مسابقات خارج از کشور اعزام شده اند.
مسابقات فوتبال دستی قهرمانی کشور در شیراز
وی گفت: با توجه به فعالیت های خوب انجام شده کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش در حمایت از این فدراسیون جدی هستند و از هیچ کوششی دریغ نمی کنند.ظرفیت راه اندازی فدراسیون برای برخی رشته هاعلیپور در ادامه اظهارداشت: برخی رشته های پرطرفدار مانند میو تای، فوتوالی و سپک تاکرا که ورزشکاران آنها در رقابتهای آسیایی موفق به کسب مدال شدند ظرفیت آن را دارند تا به فدراسیون تبدیل شوند اما هنوز در رده انجمن باقی مانده اند و به فعالیت خود ادامه می دهند.در ادامه با برگزاری انتخابات و با نظر اعضاء مرتضی ململی با کسب ۱۱ رای از مجموع ۱۵ رای ماخوذه به عنوان رئیس هیئت انجمن ورزشی استان قزوین برای چهار سال انتخاب شد.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن