واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: افزایش ماجراجویی های آمریکا در شبه جزیره کره پکن - ایرنا - آمریکا به دنبال افزایش ماجراجویی های خود در شبه جزیره کره،قصد دارد نیروهای نظامی بیشتری را به این منطقه گسیل کند.
به گزارش ایرنا، کره جنوبی و آمریکا همه ساله اقدام به برگزاری رزمایش مشترک نظامی می کنند و این کشور قصد دارد به منظور برگزاری رزمایش پیش روی خود با کره جنوبی، تعداد نظامیان بیشتری را به منطقه اعزام کند.
این خبر روز دوشنبه در حالی از سوی وزارت دفاع کره جنوبی اعلام شد که دو کشور قرار است ماه مارس آینده مانور مشترک سالانه خود را در منطقه ای که همواره با اعتراض شدید کره شمالی همراه است، برگزار کنند.
کره شمالی بارها خواستار توقف این رزمایشها در شبه جزیره کره شده و اعلام کرده است این قبیل اقدامها موجب تشدید تنش ها در این منطقه می شود.
با توجه به این که دو کره از لحاظ فنی همچنان در حال جنگ بسر می برند و بعد از پایان جنگ سال 1953 هیچ معاهده صلحی را امضا نکرده اند، به نظر می رسد برگزاری مانورهای سالانه موجب تشدید تنش ها در شبه جزیره کره شود.
پیونگ یانگ معتقد است، واشنگتن و سئول انجام اینگونه تمرینات نظامی را به منظور کسب آمادگی جهت حمله به کره شمالی انجام می دهند اما آمریکا و کره جنوبی ادعا می کنند که انجام آن صرفا جنبه دفاعی دارد.
وزارت دفاع کره جنوبی روز دوشنبه پیش بینی کرد که آمریکا نظامیان بیشتری را برای شرکت در رزمایش نظامی سالانه با نظامیان کره جنوبی به سئول اعزام کند.
یونهاپ، خبرگزاری کره جنوبی به نقل از «کیم مین سئوک» سخنگوی وزارت دفاع کره جنوبی نوشت: حضور نظامیان بیشتر آمریکایی در رزمایش امسال نسبت به سال گذشته بعید نیست.
با این حال این مقام نظامی سئول به تعداد دقیق نظامیان حاضر در این رزمایش اشاره ای نکرد.
نیروهای مسلح دو کشور هفته گذشته نیز در آب های نزدیک کره شمالی اقدام به برگزاری رزمایش بازدارندگی به عنوان بخشی از تلاشهای واهی خود برای بالا بردن آمادگی رزمی مشترک برای مقابله با تهدیدات پیونگ یانگ کردند.
200 تفنگدار دریایی کره جنوبی و 20 تفنگدار آمریکایی مستقر در پایگاه «اوکیناوا»ی ژاپن در این رزمایش در آبهای «گنگوا» در دریای زرد شرکت کردند و به اردوگاه های فرضی دشمن شلیک کردند.
در سال 2014 میلادی، آمریکا بیش از پنج هزار نیروی نظامی خود را برای شرکت در مانور دو هفته ای به شبه جزیره کره اعزام کرده بود. در مانور سال گذشته میان دو کشور بیش از 7 هزار و 500 نظامی کره جنوبی نیز حضور داشتند.
کره شمالی پیشتر پیشنهاد داده بود چنانچه سئول و واشنگتن اجرای مانورهای مشترک در شبه جزیره کره را متوقف کنند، این کشور نیز حاضر است اجرای آزمایش های هسته ای را به طور موقت، تعطیل کند.
کارشناسان بر این باورند که حضور ارتش آمریکا در کره جنوبی با 28 هزار و 500 نیرو عملا این منطقه را به سمت بی ثباتی و تشنج سوق داده و سبب شده است تا دو کشور کره شمالی و کره جنوبی که از سال 1950 میلادی در شرایط نه جنگ نه صلح بسر می برند، به مرز یک جنگ فراگیر نزدیک شوند.
آساق**1597*1579*
27/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]