تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):روزه سپرى است از آفت هاى دنيا و پرده اى است از عذاب آخرت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820222830




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قانون مجازات اسلامی در مورد حمل سلاح چه می‌گوید؟


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: رسولی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
قانون مجازات اسلامی در مورد حمل سلاح چه می‌گوید؟
یک حقوقدان گفت: ماده ۱۸۳ از قانون مجازات اسلامی محاربه را این چنین تعریف می‌کند «هر کسی که برای ایجاد رعب، وحشت و سلب آزادی و امنیت مردم دست به سلاح ببرد، محارب و مفسد فی الارض می‌باشد».

قانون مجازات اسلامی در مورد حمل سلاح چه می‌گوید؟
«محمد رسولی» در گفتگو با خبرنگار حقوقی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به نگاه قانون مجازات اسلامی در مورد حمل سلاح توسط افراد، گفت: در قانون مجازات اسلامی اصلا به مسئله حمل سلاح پرداخته نشده است.


وی ادامه داد: در قانون مجازات اسلامی تنها در دو جا به ممنوعیت حمل سلاح پرداخته شده، یکی اینکه  در این قانون، مجازات تکمیلی به عنوان مجازات جایگزین به شمار می‌رود و دیگری بحث محاربه است.

این حقوقدان تصریح کرد:‌ ماده ۱۸۳ از قانون مجازات اسلامی محاربه را این چنین تعریف می‌کند «هر کسی که برای ایجاد رعب، وحشت و سلب آزادی و امنیت مردم دست به سلاح ببرد، محارب و مفسد فی الارض می‌باشد»، که این مسئله نیز قانون خاص خود را دارد.

رسولی ادامه داد: هم‌اکنون تنها ماده قانونی که به مساله مبارزه با سلاح‌های سرد اختصاص دارد، ماده 917 قانون مجازات اسلامی است که به موجب آن هر کسی که به وسيله چاقو يا هر نوع اسلحه ديگر تظاهر يا قدرت‌نمايي کند، يا آن را وسيله مزاحمت اشخاص يا اخاذی يا تهديد قرار دهد و با کسی گلاويز شود در صورتی که از مصاديق محارب نباشد به حبس از شش ماه تا 2 سال و تا 74 ضربه شلاق محکوم خواهد شد و چنان‌چه محارب شناخته شود محکوم به حد خواهد شد.

این حقوقدان تصریح کرد: در سال 1390 قانونی برای حمل سلاح و مهمات غیر مجاز تصویب شده است که رای افراد حمل کننده انواع سلاح‌های سرد و گرم مجازاتی از جمله جرایم نقدی و تا 15 سال حبس را مشخص کرده است.

رسولی در پایان خاطر نشان کرد: در قانون مجازات اسلامی به حمل، نگهداری و خرید و فروش سلاح و مهمات غیر مجاز پرداخته نشده است و  تنها در یک قانون که مصوب سال 1373 بود،  به نحوه بکارگیری سلاح توسط مامورین دولتی اشاره شده است.

انتهای پیام/



اخبار مرتبط

این نصاب نرمش قهرمانانه است/خطر بودجه ای که متحول نشده است
تلاش کوری برای تضعیف توان دفاعی ایران/ دلایل نگرانی آمریکا از توانمندی موشکی ایران و ارتباط آن با مذاکرات هسته‌ای چیست؟
کری: حمل سلاح در لبنان پاسخی به خواسته‌های تهران و دمشق است
پایان نزاع دسته جمعی اشرار در عملیات پلیس/ 4 زورگیر خشن دستگیر شدند
عناوین بین‌الملل
مروری بر مهمترین اخبار "وبگردی" پنج شنبه
"زنان" داعشی چگونه آموزش می بینند؟
زنان داعشی چگونه آموزش می ببنند؟
المیادین: پرتاب ماهواره، دارای پیامهایی برای داخل و خارج بود/ المنار: ایران گام دیگری در جهت اعزام فضانورد به فضا برداشت
بازداشت فرد مظنون به حمله به رئیس پارلمان اروپا




کد خبر: ۵۱۳۴۱۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن