واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: صفار هرندی: شهدا اولین کسانی بودند که روح کلام و پیام امام را گرفتند سمنان - ایرنا - مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران، شکستن دیوار ترس از استکبار جهانی، اتکای به خدا و تکیه بر دارایی های داخلی را روح انقلاب اسلامی از نگاه امام راحل (ره) دانست و گفت: شهدا نخستین کسانی بودند که روح کلام و پیام امام را دریافتند.
به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی سپاه قائم (عج) استان سمنان "محمدحسین صفار هرندی" یکشنبه شب در همایش بصیرت شهدایی از ویژه برنامه های اجلاسیه بزرگ شهدای شهرستان دامغان در مجتمع شهید شاهچراغی این شهر، با گرامیداشت یاد و خاطره سرداران و 625 شهید شهرستان دامغان، مردم این خطه را اهل مجاهدت و از پیشگامان دفاع از اسلام و انقلاب دانست.
وی اظهار داشت: فرماندهان و رزمندگان دامغان از تأثیرگذارترین مدافعان این مرز و بوم در طول هشت سال دفاع مقدس بودند.
صفار هرندی با اشاره به تأثیر انقلاب اسلامی در داخل و بیرون از مرز های کشور تصریح کرد: مخاطبان امام خمینی (ره) و انقلاب به دو دسته کلی تقسیم می شوند، عده ای مخاطب مستقیم بودند و وجود ایشان و دوران حیات امام را درک کردند و عده دیگر پس از امام مخاطب پیام و اندیشه وی واقع شدند، که هردو گروه مشمول هدایت قرار گرفتند.
عضو مجمع تشخیص نظام با بیان اینکه شهدا مصداق روشن فهم این واقعیت هستند که وقتی دیوار ترس فرو ریخت همه کارها شدنی می شود، اضافه کرد: شهدا وقتی به وصال می رسند کارشان پایان نمی یابد، بلکه زنده و نقش آفرین و بشارت دهنده اند.
وی خاطر نشان کرد: پیام شهدا همان روح کلام حضرت امام (ره) است و امروز آنان که با ایمان ترند این بشارت را بهتر درک کرده و هرگز در مقابل مستکبران و زورگویان جهان دچار رعب و ترس نمی شوند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، انقلاب اسلامی را درختی تنومند با شاخ و برگ بسیار نامید که آثارش به فراتر از مرز های جغرافیایی کشور رفته و همچون بنایی مقدس دانست که هر روز به دلیل هدایت ها و بشارت های شهدا برای بازماندگان، بر استحکام و دوام آن افزوده می شود.
مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: دشمنان همواره به دنبال جواب این سؤال هستند که چرا انقلاب اسلامی ملت ایران برخلاف انقلاب های دیگر بعد از گذشت 36 سال نه تنها چراغش خاموش نشده بلکه هر روز بانشاط تر و پویاتر می شود، حال آنکه نهضت اسلامی مردم ما حوادثی چون شهادت بسیاری از بزرگان، فشار ها و تحریم ها، دسیسه ها و فتنه ها و حتی جنگی هشت ساله را تجربه کرده است.
این فعال سیاسی با بیان اینکه انقلاب اسلامی در 36 سال گذشته با سرافرازی از توطئه های مختلف بیرون آمده است، اظهار داشت: فتنه هشت ماهه سال 88 از مهمترین و خطرناک ترین موقعیت ها بود، اما اتفاق و حماسه اعجازآمیز 9 دی انقلاب را بازسازی کرد و توانی تازه بخشید.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه یادآورشد: در حکومت پیشین عده ای بی سر وپا از آن سوی دنیا تحت عنوان مستشار می آمدند، چندین برابر نیرو های ارتش ما حقوق می گرفتند، درآمد های کشور ما را غارت می کردند، به ما اجازه نزدیک شدن و آموختن مهارت ها و فناوری ها را نداده و ما را تحقیر می کردند، اما امروز به برکت انقلاب شرایط کاملا متفاوت شده است.
وی افزود: امروز نه تنها از وجود این بیگانگان خبری نیست بلکه فرزندان انقلابی ایران به آزادی خواهان و ستم دیدگان جهان سرویس مستشاری می دهند و آنان را برای مبارزه بات غول های ظالم جهانی بسیج می کنند، می توانیم با افتخار بگوییم که به برادران عراقی در برابر عناصر فاسد و متعفن داعش کمک می کنیم و از بیانش ابایی نداریم.
صفار هرندی با اشاره به درخواست کمک عراقی ها از کشورمان برای مقابله با تکفیری ها، اضافه کرد: البته شما نیرو به عراق نمی فرستید بلکه امیر و سردار می فرستید و به لطف خدا این حضور مستشاری به حدی موفق بوده است که همگان اذعان دارند که با حضور سردار سلیمانی در جنگ نیروهای عراقی بر علیه داعش ورق برگشت.
صفار هرندی، نام سردار سلیمانی را موجب رعب و وحشت دشمنان در منطقه و اکسیر پیروزی جبهه مقاومت خواند و گفت: هنگامی که داعش پیشروی کرده بود و در آستانه تسخیر بغداد قرار داشت و مردم نجف و کربلا خود را آماده فرار از شهر هایشان می کرد، تنها اعلام حضور این سردار رشید اسلام موجی از شادی و هلهله را به راه انداخت و مردم را به ماندن و مقاومت امیدوار کرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطر نشان کرد: در مکتب جمهوری اسلامی و امام خمینی سردار سلیمانی های فراوانی تربیت شده اند که چون از سد رعب و ترس عبور کرده اند، هرگز راه انقلاب را خاتمه یافته نمی دانند و با صلابت در برابر فشارها و تهدید ها می ایستند.
در این همایش جمعی از مسوولین، مردم و ... حضور داشتند.
اجلاسیه سرداران و شهدای شهرستان دامغان پنجشنبه این هفته برگزار می شود.ک/1
6100
27/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]