محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842605136
هرکاری برای تضعیف مذاکرات انجام دادهاند
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: هرکاری برای تضعیف مذاکرات انجام دادهاند
عملکرد دوران احمدینژاد به گونهای بود مثل اینکه چند زلزله 8ریشتری در کشور ما آمد و آقای روحانی فعلا چادرهای موقتی برپا کرده چراکه اصلا همه چیز به هم خورده بود.
آفتاب: مدیرمسئول روزنامه اعتماد با بیان اینکه بارزترین نماد اسلام آمریکایی این است که بگوییم رای مردم تشریفاتی است، گفت: در جمهوری اسلامی همه آحاد مردم برای استقلال کشور در فضای آزاد اندیشه و آرا خود را مطرح میکنند.
به گزارش خبرنگار ایلنا در قم، الیاس حضرتی عصر امروز در مناظره با عباس سلیمینمین مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران در دانشگاه مفید قم با موضوع "انقلاب اسلامی پس از 36 سال بیمها و امیدها" که توسط انجمن علوم سیاسی این دانشگاه برگزار شده بود با اشاره به شرایط اجتماعی-سیاسی و اقتصادی زمان شاه اظهارکرد: مردم در زمان شاه احساس کردند حاکمانشان هیچ تناسبی با اعتقادات و توان مدیریتی بر اساس ظرفیتهای کشور ندارند؛ به همین دلیل علما و روشنفکران دینی و دانشگاهی هشدارهای مختلفی دادند، اما گوش رژیم شاه بدهکار آن هشدارها نبود؛ وقتی هم که گوش شنوایی برای منتقدان دلسوز در یک جامعه نباشد، نتیجه آن سقوط حاکمیت خواهد بود.
حضرتی: حفظ استقلال٬ ملزوماتی دارد
وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه با رهبری امام خمینی(ره) انقلاب به پیروزی رسید و آرمانها و اهداف مردم در سه شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی خلاصه شد، گفت: کشور ایران در زمان شاه وابسته به بیگانگان بود و برای تصمیمات مهم خود لحظه به لحظه با سفرای آمریکا و انگلیس مشورت میکرد و قدرت تصمیمگیری را از خود سلب کرده بود؛ به همین دلیل مردم شعار دادند که باید مستقل باشیم و خودمان مشخص کنیم که سرنوشتمان چگونه باشد.
نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما در بعد استقلال سیاسی کشور از ابتدای پیروزی انقلاب تا امروز که 36 سال میگذرد، نمره بسیار خوبی گرفتهایم گفت: حتی اگر مردم در طول این 36 سال با مشکلاتی مواجه بودند، اما پای این شعار ایستادند و هر چه داشتند برای حفظ استقلال کشور به صحنه آوردند؛ برای مثال مادری تنها فرزند خود را در راه انقلاب تقدیم کرد و پس از آن نیز به شهادت فرزند خود افتخار داشت.
وی اظهار داشت: ما از مستقلترین کشورهای دنیا هستیم اما اگر بخواهیم در آینده همچنان مستقل بمانیم ملزوماتی دارد که باید به آنها توجه کنیم؛ باید نیازهایمان را تعریف کنیم و به فرموده امام راحل و رهبری در صدد رفع آن نیازها برآییم.
حضرتی با بیان اینکه یکی از نیازهای امروز کشور ما نیازهای علمی است، گفت: در بعد علمی و به ویژه در حوزه دانش هستهای اگر چه فشارهایی از سوی برخی کشورها به ما وارد میشود و این فشارها هم بیتاثیر بر کشور نیست، اما در کنار اینکه در مقابل این فشارها محکم ایستادهایم اما انعطاف و نرمش قهرمانانه هم داریم.
وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه برای مستقل ماندن کشور باید از لحاظ علمی رشد کنیم، اضافه کرد: یکی از جاهایی که نمود عینی توجه به استقلال کشور است دانشگاههاست و باید توجه داشته باشیم که مراکز علمی رشدی نخواهد داشت، مگر اینکه آزادی اندیشه و فکر در آن وجود داشته باشد و مگر اینکه نخبگان و دانشپژوهان یافتههای علمی خود را به راحتی بیان و ایدههای خود را مطرح کنند.
وی افزود: آزادی است که میتواند زمینههای محکمی را برای استقلال کشور تعریف کرده و بنیان استقلال کشور را مستحکمتر کند.
مدیر مسئول روزنامه اعتماد گفت: آزادی بیان، آزادی اندیشه، آزادی گردش اطلاعات، آزادی احزاب، آزادی مطبوعات، آزادی نهادهای مدنی باید مورد توجه قرار گیرد؛ چراکه شعار محوری ما در تحقق انقلاب بعد از استقلال، آزادی است.
بارزترین نماد اسلام آمریکایی این است که بگوییم رای مردم تشریفاتی است
حضرتی با بیان اینکه استقلال و آزادی مقدمات جمهوری اسلامی هستند خاطرنشان کرد: بارزترین نماد اسلام آمریکایی این است که بگوییم رای مردم تشریفاتی است، در حالیکه جمهوری اسلامی یعنی همه آحاد مردم برای استقلال کشور و البته در فضای آزاد اندیشه و آرا خود را مطرح کنند.
وی با بیان اینکه مشروعیت ردههای مختلف ساختار حکومت با رای مردم است، گفت: مردم ایران با اتکا به شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی در کنار هم به این نظام رای دادند.
مدیرمسئول روزنامه اعتماد با تاکید بر اینکه امروز کسی نمیتواند ادعا کند جمهوری اسلامی به ابرقدرت یا کشورهای دیگر وابستگی دارد، گفت: همه معتقدند که جمهوری اسلامی خودش مستقلا تصمیم میگیرد، اما در این موضوع چند نکته وجود دارد که باید به آنها توجه کرد؛ ابتدا اینکه موضوع استقلال کشور به این معنی نیست که ما تمام دستاوردهای بشری، چه در شرق و چه در غرب جهان را نفی کنیم؛ یا اینکه در حوزه سیاست خارجی با همه کشورهای دنیا قهر کرده و دور خود سیم خارداری بکشیم و یا برای مثلا بگوییم خومان کشاورزی میکنیم و مثل عصر حجر فقط خودمان هستیم، یا اینکه خودمان باید به تمام دستاوردهای علمی برسیم؛ این تفکر در خصوص استقلال کشور یک تفکر انحرافی است.
حضرتی تاکید کرد: ما در عین اینکه کشوری مستقل هستیم باید با همه دنیا ارتباط داشته باشیم البته غیر از اسرائیل که یک استثناست؛ البته در این ارتباطها با دنیا ممکن است تضادهایی ایجاد شود واز ما سوال کنند که به دنبال گسترش انقلاب و آرمانهای آن از جمله دفاع از مظلومین مقابله با زورگویان و یا اینکه درصدد رفع نیازهای کشور و جامعه خود هستید؟ پاسخ ما این است که هر دوی اینها وجود دارد. جمهوری اسلامی به عنوان کشوری بزرگ در روابط اقتصادی، سیاسی به دنبال رفع نیازهای کشور و جامعه خود است و اگر پیگیری این موضوع در روابط با کشورهای دنیا در نقطهای به تضاد رسید؛ مثلا رفع نیازهای کشورمان منافاتی با جنبش آزادی بخش در یک کشور داشت، بحثهای مفصلی است که باید به آنها پرداخته شود و البته هیچ کدام از این مباحث منافاتی با استقلال کشور ندارد.
نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در برههای از تاریخ ایران گاها ارتباطات ما منحصر به پنج کشور آمریکای لاتین میشد، که این انحراف ناشی از برداشت غلط در خصوص بحث استقلال کشور است.
وی خاطرنشان کرد: ما در انقلاب جریانی داشتیم که مخالف انقلاب اسلامی و حرکت امام و تشکیل حکومت به اسم اسلام در زمان غیبت امام زمان بود و لذا نه در مبارزات انقلابی شرکت میکردند و چه بسا این مبارزات را نفی میکردند کار علمی خود را میکردند وشاگردانی را هم تربیت نمودند. متاسفانه جریانی که مکتب و مشرب امام خمینی و نگاه ایشان به حاکمیت دینی را قبول نداشت، با انقلاب یا فاصله میگرفت و یا رفتهرفته علاقهمند شدند که سر سفره انقلاب بنشینند و این سفره را از درون خالی کنند و بپوکانند.
چرا باید در مجلس خبرگان حتما نمایندگان روحانی باشند
حضرتی با بیان اینکه مجلس خبرگان جزو ارکان انقلاب اسلامی است، گفت: چه دلیلی دارد که در مجلس خبرگان حتما نمایندگان روحانی باشند. چه کسی گفته نمایندگان مجلس خبرگان حتما باید مردها باشند؟ آیا زنان نمیتوانند خبره جامعه ما باشند؟ چه کسی گفته نیازهای حکومت فقط فقه است؟ آیا ما به متخصص در حوزه بینالمللی نیاز نداریم و آیا متبحر در حوزه بینالملل خبره و نخبه جامعه ما نیست.
حضرتی در ادامه سخنان خود با اشاره به سخنان عباس سلیمی نمین مبنی بر اینکه سه رییس جمهور قبلی کشور در مواردی نسبت به قانون زیادهخواهیهایی داشتند گفت: در سه رییس جمهور قبلی کشور غیر از یک نفر٬ هیچ کدامشان زیادهخواه نبودند که سلیمی نمین در این لحظه با خنده گفت: غیر از احمدینژاد٬ نسبت به قانون زیادهخواهی نمیکردند و فقط احمدینژاد زیادهخواهی داشت.
مدیر مسوول روزنامه اعتماد اضافه کرد: آقای خاتمی در دوران رییس جمهوری خود لایحهای را به مجلس دادند که براساس آن اگر گرهای در کار رییس جمهور و اختیارات او ایجاد شد آن مشکل و گره از طریق قانون حل شود؛ ایشان مسیر قانونی را طی کرد و اگر چه این لایحه از طریق شورای نگهبان رد شد اما با توجه به اینکه ایشان یک مسیر قانونی را پیگیری کردند نمیتوان عنوان زیاده خواهی در مقابل قانون را برای آن گذاشت.
احمدی نژاد به عنوان یک پدیده در خصوص زیادهخواهی قابل بررسی است
وی با اشاره به سخنان عباس سلیمی نمین مبنی بر اینکه آقای هاشمی رفسنجانی در دوران ریاست جمهوری با تلاش برای تمدید دوران ریاست جمهوری خود در صدد زیادهخواهی در برابر قانون برآمده بود گفت: این که یک فردی مقالهای را در روزنامه اطلاعات به چاپ برساند و بگوید با توجه به تجارت ارزنده آقای هاشمی پیشنهاد میکنیم ریاست جمهوری ایشان تمدید شود ربطی به رییس جمهور وقت ندارد و خود من تاکنون مطلبی در این باره از شخص آقای هاشمی رفسنجانی نشنیدهام.
حضرتی گفت: اما آقای احمدی نژاد به عنوان یک پدیده در خصوص زیادهخواهی قابل بررسی است و البته ایشان از طرف اصولگرایان حمایت میشد و امروز آنها نباید بگویند که ما حامی احمدینژاد نبودیم.
اصلاحطلبان به دوران خاتمی افتخار میکنند اما اصولگرایان به احمدینژاد نه
نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی گفت: ما اصلاحطلبان به دوران ریاست جمهوری آقای خاتمی افتخار میکنیم چرا که هیچگاه در تاریخ انقلاب رشداقتصادی 5/8 درصدی را تجربه نکرده بودیم اما در آن دوران تجربه کردیم و فضای نسبتا آزادی از لحاظ سیاسی در جامعه وجودداشت چرا که کار به کاردان سپرده شده بود اما اصولگرایان به دوران ریاست جمهوری احمدینژاد افتخار نمیکنند.
وی افزود: آقای حسن روحانی که امروز بسیاری از نخبگان کشور را در دولت جمع کرده میگوید با این روند انشاءالله در چهارسال دوم به رشد اقتصادی 6 درصد برسیم خوب است و اصلا نامی از رشد 5/8 درصدی آورده نمیشود اما در دوران آقای خاتمی این رشد را تجربه کردیم.
وی با بیان اینکه اصلاحطلبانی که من جزوی از آنها هستم معتقد به نظام، قانون اساسی و ولایت فقیه هستند، گفت: باید عملکرد خود را طول سالهای انقلاب بررسی کرده و ببینیم چگونه میشود که آقای احمدینژاد با چندسال سابقه شهرداری به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری تایید میشود اما آقای سعیدکیا با 27 سال سابقه وزارت تایید نمیشود.
حضرتی با بیان اینکه تقسیم مسوولیت و اختیارات در کشور ما مشکلاتی را ایجاد کرده گفت: شرایط دوران احمدی نژاد وعملکرد او به گونهای بود مثل اینکه چند زلزله 8 ریشتری در کشور ما آمده و آقای روحانی فعلا چادرهای موقتی برپا کرده است چراکه اصلا همه چیز به هم خورده بود. بهتر است نگاهی به عقب داشته باشیم وحتی ساختارهای قانون اساسی را مورد بررسی قرار دهیم.
منتقدان هرکاری برای تضعیف مذاکرات انجام دادهاند
مدیر مسوول روزنامه اعتماد در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان دانشگاه مفید مبنی بر اینکه آیا در مذاکرات هستهای اخیر ایران با کشورهای 1+5 استقلال کشور خدشه دار نشده است؟ اظهار کرد: در این مذاکرات به استقلال کشور خدشه وارد نشده و همچنان در اوج اقتدار هستیم؛ در دورانی که هم آقای جلیلی مسوولیت مذاکرات را برعهده داشت عملکرد ایشان را نفی نمی کردیم چرا که از طرفی هم جرات نفی ایشان را نداشتیم چون روزنامه ما را توقیف میکردند و از طرفی هم ایشان را نماینده کشورمان میدانستیم.
وی افزود: اما امروز جای تعجب است با وجود اینکه مقام رهبری بارها مذاکرهکنندگان را تایید کردند عدهای از افراد کاری نبوده که در تضعیف کار مذاکره کنندگان انجام نداده باشند.
مدیر مسوول روزنامه اعتماد افزود: تیم مذاکره کننده ما تلاش میکند از بنبستهای موجود خارج شویم و البته درست است که اگر دنیا حرف حق ما را نپذیرد هر شرایطی را تحمل می کنیم اما تا جایی که امکان دارد باید تلاش کرد.
حضرتی در پاسخ به انتقاد یکی از دانشجویان حاضر در مراسم در رابطه با سخنانش مبنی بر اینکه چه کسی گفته نمایندگان مجلس خبرگان فقط باید روحانی باشند گفت: ما در کشور متخصصین قوی در حوزههای مختلف از جمله اقتصاد داریم اما امروز بسیاری از نمایندگان مجلس خبرگان در مسایل اقتصادی و یا بینالملل صاحب نظر نیستند؛ برای مثال یک خبرنگار فکستنی از دور خارج شدهای تماسی با یک عضو شورای نگهبان گرفته و در خصوص بحث خوانندگی زنان میپرسد واو هم میگوید من علاوه بر این که عضو شورای نگهبان هستم عضو جامعه مدرسین نیز هستم. خود من وقتی از طرف رسانههای خارجی تماس میگیرند و درخواست مصاحبه دارند اعلام میکنم که برنامه برای مصاحبه با رسانههای خارجی ندارم.
موانع اجرای قانون اساسی باید برطرف شود
حضرتی در بخش پایانی سخنان خود در پاسخ به سوال یکی دیگر از دانشجویان حاضر در مراسم مبنی بر اینکه چرا از نظر شما باید ساختار قانون اساسی بررسی شود گفت: این که قانون اساسی جمهوری اسلامی جزو مترقی ترین قانون اساسی در جهان است شکی نیست اما در حوزه اجرا برای اینکه این قانون روز به روز پویاتر باشد باید موانعی که در آن وجود دارد برطرف شود.
وی در پایان گفت: در مکتب امام خمینی (ره) همه آزادند که حرف خود را بزنند اما اگر فردی دست به اسلحه برد٬ بحث دیگری است.
سلیمی نمین: برخی زیادهخواهی مسئولان را نتوانستیم کنترل کنیم
رییس دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران گفت: احمدینژاد از کجا مشکل ایجاد میکند؟ آنجایی که میگوید قانون را کنار بگذارید و از همان زمان جامعه از او زاویه میگیرد و درست هم همین است.
به گزارش خبرنگار ایلنا در قم٬ عباس سلیمینمین عصر امروز در مناظره با الیاس حضرتی در دانشگاه مفید قم٬ با موضوع انقلاب اسلامی پس از ۳۶ سال دینها و امیدها که به همت انجمن علوم سیاسی این دانشگاه برگزار شد٬ اظهار داشت: انقلاب اسلامی در ایران بازگشت انسان به اصالت خویش ومسیر ارتقا وشان و منزلت خویش است.
وی با بیان اینکه وقتی ملتی منزلت خود را پیدا کرد به دنبال پیدا کردن الگویی برای اداره جامعه خویش است گفت: ملت ما در ابتدا استقلال و آزادی خود را بازیافت٬ بعد به فکر انتخاب الگویی برای اداره خود شد؛ درست است که نظام جمهوری اسلامی زاییده انقلاب اسلامی است اما نظام جمهوری اسلامی با توجه به شرایط ملت ایران و خواستههای آنها تعریف میشود اما انقلاب اسلامی الگویی برای آحاد بشر بوده و مرزی نمیشناسدژ؛ انقلاب اسلامی براساس الگوگیری از اسلام و سیره نبوی است و در راستایشان منزلت انسان گام میبردارد واز همین رو بود توانست تحول بزرگ را در ایران شکل دهد؛ انقلاب اسلامی دارای شاخصهایی است که دفاع از منطق، آزادی و استقلال از جمله آنهاست در تمام این شاخصها نظام جمهوری نیز دیده میشود.
این فعال سیاسی در ادامه سخنان خود گفت: هر زمانی مردم مسوولان جمهوری اسلامی از آرمان اصیل انقلاب فاصله یافته میبینند دچار نگرانی میشوند٬ البته این نگرانی به حقی است چرا که هر چه از آرمانهای انقلاب اسلامی از جمله عدالتطلبی، ظلم ستیزی، دفاع از مظلومان و... فاصله بگیریم این فاصله گرفتنها در پیدایش آفات در جمهوری اسلامی نقش جدی پیدا میکند.
وی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: در خصوص مدل حاکمیت جمهوری اسلامی که ۳۶ سال از تاریخ آن میگذرد٬ بحث جمهوریت را به عنوان یک رکن اصلی پذیرفتیم و این دو بحث جمهوری اسلامیت دو بخش غیر قابل تفکیک از هم هستند.
سلیمینمین با بیان اینکه بحث جمهوریت درکشور ما آفاتی داشته٬ گفت: از آنجایی که قوانین مربوط به جمهوریت نظام توسط نخبگان کشور نوشته شده، این قوانین میتوانستند آفاتی برای نظام جمهوری اسلامی باشند؛ کسانی که قوانین را ناشی از اندیشه خود میدانند٬ نمیتوانند خود را ذیل قانون تصور کنند و این آسیب در بسیاری از انقلابها در سطح جهان بود٬ باعث آن شد آن انقلابها در نسل اول خود زمینگیر شود اما این آفت در جمهوری اسلامی وجود نداشت تا اسیر نسل اول انقلاب نشدیم.
وی افزود: وقتی به تاریخ ۳۶ ساله حاکمیت جمهوری اسلامی بر میگردیم برخی نخبگانی را میبینیم که اسیر زیادهخواهیهایی شدهاند٬ برخی از آنها را توانستیم مهار کنیم و برخی را نتوانستیم و متاسفانه از دست دادیم.
این فعال سیاسی عنوان کرد: ما امام خمینی را در این زمینه بسیار راسخ میبینیم؛ امام (ره) تاکید داشتند امور کشور باید روال قانونی خود را یافته و بر اساس ایده خواص اداره نشود؛ البته این به این معنی نیست که امام خمینی (ره) اعتماد به یاران خود ندارد اما میخواستنداز آفات فراوانی که میتوانست به هر طریق گریبان انقلاب را بگیرد جلوگیری کند.
سلیمینمین گفت: امام (ره) تاکید داشتند که قانون حکمفرما شود تا هر کسی در کشور یک رای داشته باشد و افرادی نتوانند رای خود را برتر از دیگران دیده و حرف خودرا برای کل کشور به کرسی بنشاند.
وی با بیان اینکه برخی نخبگان بعداز فاصله کوتاهی اسیر زیادهخواهیها شدند٬ گفت: اگر نبود مقاومتهای امام خمینی (ره) در خصوص اجرای قانون و پس از آن مقام معظم رهبری، این سهمخواهیها و زیادهخواهیها به آفت بزرگ به کشور تبدیل میشود.
برخی جمهوریت بر نمیتابند و در مقام تضعیف آن تلاش میکنند
رییس دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران با بیان اینکه یکی دیگر از انحرافات در جمهوری اسلامی ایران این بود که برخی جمهوریت بر نمیتابند و در مقام تضعیف آن تلاش میکردند اینها قائل بودند در اسلام چیزی تحت عنوان جمهوریت نداشتیم و بحث خلافت بوده است.
وی افزود: آفت دیگری که در خصوص بحث جمهوریت نظام متوجه کشور بود٬ این است که برخی نخبگان میخواستند جمهوریت نظام را برای خود مادام العمر کند که از این مساله هم عبورکردیم.
سلیمینمین در ادامه آفتهای دیگری نیز متوجه بحث اسلامیت نظام جمهوری اسلامی ایران بود گفت: از آفتهای متوجه بحث اسلامیت نظام تنگ نظری و تحجر است و از سوی دیگر برخی چارچوبی که اسلام برای حکومت داری میگذارد یک نوع دستانداز و مانع برای حکومت داری میداند.
سلیمینمین در ادامه با اشاره به مباحث مطرح شده از سوی الیاس حضرتی مبنی بر اینکه چرا باید در مجلس خبرگان رهبری غیر روحانیون نماینده نباشند گفت: در گذشته آقای اسماعیلی که روحانی هم نبودند کاندیدای مجلس خبرگان شدند اما رای نیاوردند و قانونگذاران این مشکل را حل کردند.
سلیمینمین با بیان با اشاره به اینکه برخی افراد که در مسند قدرت قرار گرفتهاند دچار زیادهخواهی شدند٬ گفت: برای مثال برخی میگفتند قانون اساسی اختیارات رییسجمهور را کم دیده٬ در حالی که سوال این است که مگر در ابتدا توجه نمیکردند برای چه کشوری و با چه شرایطی کاندیدای ریاست جمهوری میشوند؟ اگر در آن چارچوب قانون را پذیرفته باشند و رای آورده باشند این خود یک آفت است.
وی اضافه کرد: اگر میخواستیم در تاریخ جمهوری اسلامی تن به زیادهخواهیها دهیم٬ چیزی از جمهوری اسلامی باقی نمیماند؛ اگر در دولت آقای هاشمی رفسنجانی میپذیرفتیم که ایشان برای بار سوم و بار چهارم در مسند ریاست جمهوری بماند آیا چیزی از قانون و جمهوری اسلامی باقی میماند؟ سوال این است که اگر کسی در مسند قانون نشست آیا میتواند تعرضی به قانون داشته باشد.
وی افزود: بعد از ریاست جمهوری آقای هاشمی رفسنجانی باز هم شاهد زیادهخواهیهایی بودیم؛ در دوران آقای خاتمی بحث لوایح دو قلو مطرح شد و در زمان احمدی نژادهم زیادهخواهیهایی بسیاری را شاهد بودیم.
وی گفت: تعجب میکنم از آقای حضرتی که میگوید رییس جمهور به عنوان رییس شورای عالی امنیت ملی اختیاری از خود ندارد. در حالی که خودشان میتواند این موضوع را مطرح کند.
این فعال سیاسی اصولگرا تاکید کرد: بحث ما جلوگیری از زیادهخواهیهاست که مشکلات و هزینههایی را برای کشور ایجاد میکند٬ نه اینکه اختیارات قانونی رییس جمهور را سلب کنیم.
سلیمینمین در پاسخ به جواب الیاس حضرتی به خود مبنی بر اینکه آقای هاشمی خودش هیچگاه بحث تمدید ریاست جمهوری خودرا مطرح نکرد٬ به مقالاتی در این خصوص از آقایان مرعشی، عبدالله نوری و... اشاره کرد.
اینکه در شخصیتها متوقف نشدهایم٬ نقطه قوت نظام است
رییس دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران در پاسخ به سوال دانشجویی مبنی بر اینکه چرا بیشتر رییس جمهورهای تاریخ جمهوری اسلامی به نحوی از عرصه سیاسی حذف شدهاند٬ گفت: اینکه ما در شخصیتها متوقف نشدهایم نقطه ضعف نظام نیست بلکه نقطه قوت نظام است والا آن شخصیتها بودن بر جامعه مسلط میشدند اما امروز جامعه بر آنها مسلط شده است که سخن حق آنان را میپذیردو سخن زیاد ه خواهی آنان را نمیپذیرد.
وی افزود: احمدی نژاد از کجا مشکل ایجاد میکند؟ آنجایی که میگوید قانون را کنار بگذارید و از همان زمان جامعه از او زاویه میگیرد و درست هم همین است.
سلیمینمین خاطرنشان کرد: در زمانی که ریاست جمهوری آقای هاشمی رفسنجانی پایان یافته بود و رهبر معظم انقلاب ایشان را به عنوان رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام معرفی کردند٬ چه کسانی با این کار مخالفت کردند؟ بروید بررسی کنید که تندرویهای کدام جناح در این خصوص مشخص شد.
وی تاکید کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران به دنبال حذف شخصیتهای خود نیست بلکه فقط آنجایی که بحث فزونی طلبی و زیاده خواهی باشد با قوت میایستد و اتفاقا این امر قوت نظام جمهوری اسلامی است.
وی در پاسخ به سخنان الیاس حضرتی مبنی بر اینکه آقای هاشمی رفسنجانی خودش بحث تمدید ریاست جمهوری را مطرح نکرده بود و زیادهخواهی در مقابل قانون اساسی نداشت٬ گفت: در کتاب خاطرات اقای هاشمی رفسنجانی فراوان میبینیم که ایشان قوانین جاری را زیر پا گذاشتند؛ آقای هاشمی در خاطرات خود مینویسد برای تبرئه مهدی هاشمی (از نزدیکان آیتالله منتظری) تلاش میکرد و میگفت نه تنها باید او را ببخشیم بلکه باید به او جایزه بدهیم٬ یا اینکه زمانی که امام خمینی (ره) میگوید نمایندگان به سفر حج نروند٬ آقای هاشمی میگوید بروند.
نقصهای قانون اساسی را رد نمیکنیم
وی با اشاره به بخشی از سخنان الیاس حضرتی مبنی بر ضرورت بررسی ساختارهای قانون اساسی گفت: اینکه ما نقصی در قانون اساسی خود داشته باشیم٬ رد نمیکنیم چرا که این قانون زاییده فکر ما انسانهاست اما وقتی اینکه قانون هنوز اجرایی نشده٬ قبل از اینکه ضعف را به قانون برگردانیم باید این ضعف را متوجه خودمان بدانیم.
سلیمینمین در بخش دیگری از سخنان خود در سوال دانشجویی گفت: دوستان و همفکران الیاس حضرتی وقتی که دیدند آقای هاشمی وزیر بهداشت دولت آقای روحانی به دلیل خدماتشان جایگاهی درافکار عمومی پیدا کردهاند٬ شروع به تخریب ایشان شده و نگران کاندیداتوری ایشان برای ریاست جمهوری شدهاند؛ این موضوع نشان میدهد برخی دوستان آقای حضرتی به فکر مسایل ملی نیستندو فقط منافع حزبی را لحاظ میکنند.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به بحث مذاکرات هستهای و انتقاداتی که به این موضوع مطرح میشود و همچنین واکنشهای دولت به این انتقادات گفت: برخوردهای آقای روحانی با منتقدین در خصوص مذاکرات هستهای شایسته نبود چرا که اگر همه منتقدین را در کسب بیسواد و... بزنیم ممکن است کسی دیگر به سمت انتقاد نرود؛ سوال این است که مگر قرار است در انتقاد فقط حرف درست و اصولی زده شود؟ بلکه ممکن است حرفهای غیر کارشناسی هم در کنار انتقادات درست از سوی برخی افراد مطرح شود اما مسوولین هستند که باید همه انتقادات را بشنوند و آن انتقادات خود را بپذیرند و انتقادات نادرست را توضیح دهند.
وی در پایان سخنان خود با اشاره به مجدد به بحث زیادهخواهیها در مقابل قانون گفت: هرگاه زمزمههای مشکل داشتن قانون اساسی در کشور مطرح شد٬ بدانیم که میخواهند زمینههای زیادهخواهیها را در مقابل قانون فراهم کند کما اینکه متاسفانه در دورههای مختلف از جانب قوه مجریه شاهد این مشکلات بودیم.
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۰:۱۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]
صفحات پیشنهادی
مذاکرات واگذاری راه آهن به نفت در حد حرف است/ هنوز ابلاغ رسمی انجام نپذیرفته است
عابدینی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مذاکرات واگذاری راه آهن به نفت در حد حرف است هنوز ابلاغ رسمی انجام نپذیرفته است سرپرست تیم راه آهن گفت درباره واگذاری باشگاه راه آهن به وزارت نفت صحبتهایی صورت گرفته اما ابلاغ رسمی در این خصوص صادر نشده است علی عابدینی در گفتگو با خب-راهی جز به سرانجام رسیدن مذاکرات هستهای نیست
صالحی راهی جز به سرانجام رسیدن مذاکرات هستهای نیست رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان با اعلام اینکه احتمال به نتیجه رسیدن مذاکرات هسته ای بیش از 50 درصد است گفت مذاکرات هسته ای افت و خیزهایی دارد و برخی کشورها منافع خود را در ادامه این بحران جست وجو می کنند به گزارش جامصالحی: احتمال رسیدن به توافق هستهای بیش از ۵۰ درصد است/ راهی جز به سرانجام رساندن مذاکرات نیست
صالحی احتمال رسیدن به توافق هستهای بیش از ۵۰ درصد است راهی جز به سرانجام رساندن مذاکرات نیست رئیس سازمان انرژی اتمی به سرانجام رسیدن این مذاکرات را بیش از ۵۰ درصد عنوان کرد و گفت مذاکرات هستهای افت و خیزهایی دارد و برخی کشورها منافع خود را در ادامه این بحران جست وجو میکنندواعظ طبسی: مذاکرات هسته ای به ثمر خواهد رسید/ نصیحت به تضعیف کنندگان مذاکرات
واعظ طبسی مذاکرات هسته ای به ثمر خواهد رسید نصیحت به تضعیف کنندگان مذاکرات نماینده ولی فقیه در خراسان گفت تحلیل من از بررسی مجموعه مسائل این است که مذاکرات هسته ای با حفظ مواضع خودمان و سیاستهای اصولی رهبری نظام و انقلاب بدون این که کوچکترین امتیاز و بهایی در زمینه مسائل اصولیمذاکرات غیرقابل تفسیر انجام شود
شنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳ ۴۱ رئیس فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت با تأکید بر اینکه مذاکرات باید شفاف و غیرقابل تفسیر انجام شود گفت با توجه به انجام تعهدات ایران در مذاکرات غربیها باید ارادهشان را برای رسیدن به یک توافق نشان دهند نه اینکه دیپلماسی خشونت رفتاری و ترس گفتاری رامام گفتند هركاري در حفاظت از تختجمشيد به نظرت ميرسد انجام بده
امام گفتند هركاري در حفاظت از تختجمشيد به نظرت ميرسد انجام بده تخت جمشيد از جمله آثار باستاني كشورمان است كه نمادي فرهنگي و تاريخي محسوب ميشود به همين دليل در بحبوحه انقلاب و مدتي پس از آن عدهاي سعي كردند با سوءاستفاده از شرايط ايجاد شده چهره انقلاب اسلامي را مخالف وجود چنينفجر 37، ضربه متقابل ملت/32 هاشمی شاهرودی: تیم مذاکرهکننده ایران با انجام مذاکرات یک مرحلهای حق ملت را حفظ می
فجر 37 ضربه متقابل ملت 32هاشمی شاهرودی تیم مذاکرهکننده ایران با انجام مذاکرات یک مرحلهای حق ملت را حفظ میکندعضو مجلس خبرگان با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در انجام مذاکرات یک مرحلهای گفت تیم مذاکرهکننده با انجام مذاکرات یک مرحلهای حق ملت را حفظ میکند به گزارش خبرنگفجر ۳۷، ضربه متقابل ملت/36 جنتی: تکلیف تیم هستهای را مقام معظم رهبری مشخص کردند/ مذاکرات یک مرحلهای انجام شو
فجر ۳۷ ضربه متقابل ملت 36جنتی تکلیف تیم هستهای را مقام معظم رهبری مشخص کردند مذاکرات یک مرحلهای انجام شودعضو مجلس خبرگان گفت ما از پیاده کردن گزینهها از سوی استکبار نمیترسیم و تکلیف تیم هستهای را مقام معظم رهبری مشخص کردند آیتالله احمد جنتی عضو مجلس خبرگان در گفت&فجر 37، ضربه متقابل ملت/57 قدیانی: مذاکرات در چارچوب عزت ملی انجام شود
فجر 37 ضربه متقابل ملت 57قدیانی مذاکرات در چارچوب عزت ملی انجام شودرئیس سابق سازمان بسیج دانشجویی گفت از تیم مذاکره کننده حمایت میکنیم تا مذاکرات در چارچوب عزت و ملی انجام شود به گزارش خبرنگار گروه خبرگزاری فارس حسین قدیانی رئیس سابق سازمان بسیج دانشجویی در مسیر راهپیمایی 22گارسیا: هرکاری از دستمان برمیآمد انجام دادیم |اخبار ایران و جهان
گارسیا هرکاری از دستمان برمیآمد انجام دادیم کد خبر ۴۷۲۵۶۷ تاریخ انتشار ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰ ۲۷ - 04 February 2015 سرمربی فرانسوی تیم فوتبال رم پس از شکست خانگی شاگردانش برابر فیورنتینا و حذفشان از جام حذفی ایتالیا به دفاع از آنها پرداخت و تأکید کرد که هیچ کمکاری انجام ندادهاپیرموذن تاکید کرد: انسجام ملت و حکومت مذاکرات هستهای را به سرانجام میرساند
دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰ ۳۲ نماینده مردم اردبیل گفت افزایش قدرت چانهزنی در مذاکرات هستهای در گرو انسجام ملت و حکومت و حضور پررنگ ملت در راهپیمایی 22 بهمن است کمالالدین پیرموذن در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا گفت ملتهای ایران و آمریکا به توامذاکرات باید شفاف و غیرقابل تفسیر انجام شود |اخبار ایران و جهان
مذاکرات باید شفاف و غیرقابل تفسیر انجام شود کد خبر ۴۷۵۲۸۹ تاریخ انتشار ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴ ۳۷ - 14 February 2015 رئیس مرکز پژوهشهای مجلس با تأکید بر اینکه مذاکرات باید شفاف و غیرقابل تفسیر انجام شود گفت با توجه به انجام تعهدات ایران در مذاکرات غربیها باید ارادهشان را برای رمذاکرات جدید اشتغالی تهران-دوحه/ آغاز اجرای توافقات در بازار کار - اخبار ایران و جهان |
مذاکرات جدید اشتغالی تهران-دوحه آغاز اجرای توافقات در بازار کار شناسهٔ خبر 2487716 جمعه ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۲۶ اقتصاد > کار و تعاون قائم مقام وزیر کار در راس هیاتی برای دیدار و مذاکره با مسئولان قطر در مورد همکاری های بین المللی به دوحه رفت به گزارش خبرگزاری مهر محمد تقی حسینماینده ولیفقیه در چهارمحال و بختیاری: دولت بقاء و ماندگاری کشور را به نتیجه مذاکرات گره زده است
نماینده ولیفقیه در چهارمحال و بختیاری دولت بقاء و ماندگاری کشور را به نتیجه مذاکرات گره زده استنماینده ولیفقیه در چهارمحال و بختیاری گفت دولت بقاء و ماندگاری کشور را به نتیجه مذاکرات گره زده است به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد حجتالاسلام محمد علی نکونام در خطبههپورمحمدی: تداوم مذاکرات حکم شرعی و عقلانی است/ دلیلی برای بدبینی به مذاکرات نداریم /انتقاد از سبک و سیاق برخی
پورمحمدی تداوم مذاکرات حکم شرعی و عقلانی است دلیلی برای بدبینی به مذاکرات نداریم انتقاد از سبک و سیاق برخی اصولگرایان وزیر دادگستری با تاکید بر لزوم تداوم مذاکرات هسته ای گفت حکم شرعی و عقلانی ما این است که برویم حق خود را از دنیا بگیریم اما نباید با لبخند و وعده حریف نیز دچمذاکرات هسته ای ایران و 1+5 به مونیخ رسید
در حاشیه کنفرانس امنیتی مذاکرات هسته ای ایران و 1 5 به مونیخ رسید یک مقام وزارت امور خارجه آمریکا گفته است که جان کری وزیر امور خارجه این کشور با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در مونیخ دیدار خواهد کرد به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز کنفرانس امنیتی مونیخ از جمعه ۱۷صبح امروز انجام شد افتتاح دو پروژه بزرگ برق بهمئی با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد
صبح امروز انجام شدافتتاح دو پروژه بزرگ برق بهمئی با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمددو پروژه بزرگ برق بهمئی با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ششمین روز از ایام دهه فجر انقلاب افتتاح شد گزارش خبرگزاری فارس از بهمئی صبح امروز و با حضور مسئولان ارشد استانی از جمله استاندار-
گوناگون
پربازدیدترینها