محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1828868957
ویزیت وایبری پزشکان در برخی بیمارستانها |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ویزیت وایبری پزشکان در برخی بیمارستانها
تنها مردم عادی نیستند که هوادار «وایبر» شدهاند. پای برخی پزشکان هم به استفاده از این نرمافزار باز شده؛ نه برای حال و احوال و ردوبدل کردن عکسهای شخصی و خانوادگی، که برای ویزیت و حتی درمان بیماران.
کد خبر: ۴۷۵۵۹۰
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۴ - 15 February 2015
تنها مردم عادی نیستند که هوادار «وایبر» شدهاند. پای برخی پزشکان هم به استفاده از این نرمافزار باز شده؛ نه برای حال و احوال و ردوبدل کردن عکسهای شخصی و خانوادگی، که برای ویزیت و حتی درمان بیماران.
روزنامه شهروند در اینباره نوشت: کمتر کسی است که اسمی از وایبر، این نرمافزار پیامرسان اینترنتی نشنیده باشد؛ نرمافزاری که روزی هزار بار با آن عکس و فیلم و متن فرستاده میشود یا تلفنی صحبت میشود. در همین نرمافزار است که انواع و اقسام پیام تبریک و تسلیت و شایعه دستبهدست میچرخد. آنقدر برای مردم کاربرد دارد که خیلیها دنبال گوشیهای وایبردار هستند! حالا همین نرمافزار کار خیلیها را راحت کرده، حضورها را کمرنگ کرده و همهچیز را مجازی و اینترنتی کرده است.
تنها مردم عادی نیستند که هوادار این نرمافزار پیامرسان شدهاند. پای برخی پزشکان هم به استفاده از این نرمافزار باز شده؛ نه برای حال و احوال و ردوبدل کردن عکسهای شخصی و خانوادگی، که برای ویزیت و حتی درمان بیماران. ماجرا از آنجایی شروع شد که برخی پزشکان به هزار و یک دلیل در بیمارستانها حاضر نمیشدند و این نبودشان را تلفنی جبران میکردند، جواب آزمایشها، نوار قلبها و هر چیزی را که کاغذی بود فکس شده میدیدند. پرستار و رزیدنت اینها را برای پزشکان میفرستادند و آنها هم از راه دور تشخیص میدادند و نسخه مینوشتند.
حالا ولی با روی کار آمدن تکنولوژیهای جدید، فکس جای خودش را به نرمافزارهای پیامرسان اینترنتی داده و کار را حتی از قبل هم سادهتر کرده. پرستار یکی از بیمارستانها، از تجربه شخصیاش در اینباره به «شهروند» میگوید. او که در بخش آیسییو یکی از بیمارستانهای آموزشی تهران مشغول به کار است، توضیح میدهد: «همین چند روز پیش بود که بهخاطر نبود پزشک در بیمارستان، مجبور شدیم از نوار قلب بیمار عکس بگیریم و با وایبر برای پزشک معالج بفرستیم.»
او میگوید: «فقط نوار قلب نیست؛ جواب سیتیاسکن و ... را هم با همین سیستم برای پزشک میفرستند تا او از روی عکس تشخص درمان دهد.»
پرستار یکی دیگر از بیمارستانها هم با تأیید این موضوع به «شهروند» میگوید: «اخیراً برخی پزشکانی که بر بالین بیمار نیستند از پرسنل حاضر در شیفت میخواهند تا گرافیها و جواب آزمایشها را با وایبر برایشان بفرستند.»
این پرستار تأکید میکند که این کار پزشکان باعث میشود تا خطا در تشخیص بیماری بالا برود و در نهایت خطای پزشکی افزایش پیدا کند.
همینطور هم هست. تجویز تلفنی درصد خطا را بالا میبرد. تشخیصها را نادرست میکند و در نهایت دود همه این کارها، به چشم بیماران از همهجا بیخبر میرود. محمد شریفیمقدم، دبیرکل خانه پرستار است. او میگوید که این اتفاق بیش از همه ممکن است در بیمارستانهای خصوصی اتفاق بیفتد؛ چراکه در بیمارستانهای آموزشی، اگر پزشک هم نباشد، رزیدنتها هستند، آنها میتوانند تشخیص دهند و در صورت بروز مشکل با استادشان تماس میگیرند و تلفنی راهنمایی میگیرند.
اما در بیمارستانهای خصوصی، معمولاً وقتی پزشکان نیستند، پرستاران این کار را برای پزشکان انجام میدهند. او در توضیح بیشتر به «شهروند» میگوید: «کم نیستند پزشکانی که با این روش برای بیماران نسخه تجویز میکنند، در حالی که با این روش نمیتوان درمان را شروع کرد، چراکه علاوه بر نتایج آزمایش یا عکس سونوگرافی یا سیتیاسکن، باید علائم بالینی بیمار هم در نظر گرفته شود، نمیتوان تنها با یک عکس، تشخیص بیماری داد.»
او همه اینها را بهدلیل حضور نیافتن پزشکان در بیمارستانها میداند.
از دیگر سو، سوپروایزر بیمارستان بوعلی میگوید که این اتفاقات در بیمارستانها دور از ذهن نیست. او در توضیح این موضوع میگوید: «برخی بیمارستانها، پزشک آنکال مقیم دارند، برای تشخیص مشکل بیمار، چارهای جز فرستادن نتیجه گرافیها با وایبر یا پرسوجوی تلفنی وجود ندارد، در حالی که هیچ بیماری را نباید غیرحضوری ویزیت کرد.»
حمید چراغی به ماجرای دیگری اشاره میکند. «برخی پزشکان هم هستند که با وجود مقیم بودن در بیمارستان، وقتی سوپروایزر یا پرستار آنها را از پاویون صدا میکند، عصبانی میشوند که چرا من را صدا کردید و ...، به هر حال پزشکی که صبح تا شب جراحی داشته، شب هم شیفت بیمارستان است، نمیتواند تا صبح بیدار بماند، این توجیه کار نیست اما باید فکری برای این مشکل شود.»
به گفته چراغی، ویزیت غیرحضوری، منجر به درمان اشتباه میشود. «انتقال اطلاعات بیمار به این شکل، احتمال خطا و تشخیص نادرست را افزایش میدهد. نباید میان بیمار و پزشک معالج فاصلهای وجود داشته باشد.»
سوپروایزر بیمارستان بوعلی معتقد است که این اتفاقها تنها محدود به بیمارستانهای خصوصی نیست، در بیمارستان دولتی هم اتفاق میافتد. «بارها در مقابل من این اتفاق افتاده، چراکه برخی رزیدنتها بویژه سال اولیها، نمیتوانند آنطور که باید و شاید در برخی بیماریها، تشخیص درست دهند، به همین خاطر به این روشها متوسل میشوند.»
درمان وایبری مورد انتقاد وزارت بهداشت هم است. محمدحسین میردهقان، مدیرکل نظارت و اعتبار بخشی امور درمان وزارت بهداشت، میگوید: «اگر پزشکی به صورت غیرحضوری تلفنی، وایبری یا فکسی و ... تشخیص پزشکی دهد، علاوه بر اینکه مرتکب تخلف شده، اقدام غیراخلاقی هم انجام داده است.»
او تأکید میکند که از این مسائل در بیمارستانها خیلی کم اتفاق میافتد، چراکه ویزیت بیمار بدون حضور پزشک معنا ندارد. «این اقدام جزو اصول اخلاق پزشکی نیست و جامعه پزشکی هم به شدت با آن برخورد میکند.»
طرح تحول نظام سلامت که اجرا شد، قرار بر این شد تا بیمارستانها یک پزشک مقیم داشته باشند؛ پزشکی که شب تا صبح را در بیمارستان حاضر باشد و پاسخگوی بیماران و مراجعهکنندگان شود اما در تمام بیمارستانها این کار آنطور که وزارت بهداشت گفته بود، عملی نشد. برخی پزشکان یا در شیفت شبانهشان حاضر نمیشوند یا اگر هم میماندند، شب را در پاویون بیمارستانها میگذرانند.
مدیرکل نظارت و اعتبار بخشی امور درمان وزارت بهداشت، در توضیح این موضوع میگوید: «تمام بیمارستانها پزشک مقیم دارند؛ البته پزشک مقیم در برخی بیمارستانها هنوز کامل نشده و باید به تدریج عملی شود. به هر حال وزارت بهداشت برای حضور این پزشکان، بستههای نظارتی دارد، حتی پرداختهای آخر ماه هم براساس حضور این پزشکان و امتیازهایی که رئیس بیمارستان به این پزشکان میدهد، صورت میگیرد. در همین زمینه هم شیوهنامههای انضباطی نوشته شده، به همین خاطر پزشک نمیتواند در پاویون بنشیند و برای ویزیت به بخشها نرود. اگر موردی اینگونه اتفاق بیفتد، تخلف است و باید برخورد شود.»
با همه اینها، میردهقان تأکید میکند: «ممکن است در برخی بیمارستانها، اصول اخلاقی رعایت نشود، مسئولیت این موضوع هم به عهده وزارت بهداشت است که باید نظارتها را تشدید کند.»
او درباره ویزیت بیماران از سوی رزیدنتها در بیمارستانهای آموزشی هم توضیحاتی میدهد. «انترنها در بیمارستان حق طبابت ندارند، اما رزیدنتها به هر حال پزشک هستند و در حال گذراندن دوره تخصص. آنها میتوانند وارد پروسه درمان شوند، بنابراین مشکلی برای ویزیت بیماران وجود ندارد.»
نبود برخی متخصصان در بیمارستان موضوع دیگری است که برای بیماران و پرستاران مشکل ایجاد کرده، بیش از همه این بیماران هستند که ساعتهای طولانی باید منتظر حضور پزشک باشند، پرستاران هم در پروسه تلاش برای حضور پزشک بر بالین بیمار، درگیر مسائل زیادی میشوند.
این مسئول در وزارت بهداشت اما میگوید: «در تمام دنیا سیستم آنکالی برای پزشکان تعریف شده، براساس این سیستم، در برخی رشتههای غیراورژانس که تعداد پزشکان آن هم کم هستند، معمولاً پزشکان بصورت آنکال هستند. برای نمونه در رشته روماتولوژی یا فوق تخصص زانو و ... نیازی به حضور پزشک در بیمارستان آنهم به صورت مقیم نیست. تنها کافیست این پزشکان در دسترس باشند.»
او تأکید میکند: «اتفاقی که با طرح تحول نظام سلامت در مقیمبودن پزشکان افتاده، روند بسیار قابل توجهی از بعد از انقلاب است.»
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]
صفحات پیشنهادی
درمانهای وایبری پزشکان بیرون از بیمارستان |اخبار ایران و جهان
درمانهای وایبری پزشکان بیرون از بیمارستان پرستاری که در بخش آیسییو یکی از بیمارستانهای آموزشی تهران مشغول به کار است توضیح میدهد همین چند روز پیش بود که بهخاطر نبود پزشک در بیمارستان مجبور شدیم از نوار قلب بیمار عکس بگیریم و با وایبر برای پزشک معالج بفرستیم کد خبربرخی نمایندگان5تا 7/5 میلیون ازرحیمی پول گرفتند |اخبار ایران و جهان
برخی نمایندگان5تا 7 5 میلیون ازرحیمی پول گرفتند رحیمی در 2 مرحله به نمایندگان مجلس پول داده که در مرحله اول در مجلس هفتم پنج تا 7 5 میلیون تومان به هر یک از نمایندگان که تعدادشان دقیق مشخص نیست اعطا شده و در مرحله دوم شخصی به نام ابدالی و همچنین باهنر نائب رئیس مجلس شورای اسلامیتعویق پیشفروش بلیت نوروزی برخی ایرلاینها |اخبار ایران و جهان
تعویق پیشفروش بلیت نوروزی برخی ایرلاینها باوجود اعلام سازمان هواپیمایی کشوری مبنی بر آغاز پیش فروش بلیت از یکشنبه گذشته اما هنوز برخی ایرلاینها فروش بلیتهای نوروزی خود را آغاز نکردهاند کد خبر ۴۷۲۵۴۰ تاریخ انتشار ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸ ۳۵ - 04 February 2015 باوجود اعلام سازمانجعفری: برخی به دنبال ایجاد مجلس دولتی هستند |اخبار ایران و جهان
جعفری برخی به دنبال ایجاد مجلس دولتی هستند نماینده مردم بجنورد در مجلس گفت برخی میخواهند مجلس سکوت کند میخواهند مجلس دولتی باشد در صورتی که من مطمئنم در جمهوری اسلامی ایران مجلس دولتی بوجود نخواهد آمد کد خبر ۴۷۱۴۸۵ تاریخ انتشار ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵ ۵۱ - 31 January 2015 نمایابهام در مجوزهاي ويژه به برخي بازنشستگان |اخبار ایران و جهان
ابهام در مجوزهاي ويژه به برخي بازنشستگان کد خبر ۴۷۴۰۲۱ تاریخ انتشار ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۷ ۲۷ - 09 February 2015 خراسان نوشت بر اساس بررسي هاي يک نهاد نظارتي درباره ميزان و شرايط تداوم اشتغال به کار بازنشستگان در دستگاه هاي دولتي مشخص شده است که ابهامات قابل توجهي در برخي از مجوزهامایلیکهن: برخی در بیگانهپرستی دست قاجار را از پشت بستهاند |اخبار ایران و جهان
مایلیکهن برخی در بیگانهپرستی دست قاجار را از پشت بستهاند کد خبر ۴۷۱۸۳۴ تاریخ انتشار ۱۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۷ ۰۲ - 01 February 2015 سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران گفت برخی در بیگانهپرستی دست قاجار را از پشت بستهاند به گزارش فارس تیم ملی فوتبال ایران در جام ملتهای آسیا در مرحهشدار به برخی مداحان کشور |اخبار ایران و جهان
هشدار به برخی مداحان کشور رئیس کانون مداحان و شاعران آئینی استان قم به برخی مداحان که شأن مداحی اهل بیت را رعایت نمیکنند هشدار داد که در صورت عدم اصلاح روش مداحی کارت عضویت آنها باطل میشود کد خبر ۴۷۴۲۵۰ تاریخ انتشار ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴ ۵۷ - 09 February 2015 رئیس کانون مداحاناحتمال آلودگی آب برخی مناطق حاشیهای تهران |اخبار ایران و جهان
احتمال آلودگی آب برخی مناطق حاشیهای تهران کمبود آب مورد نیاز که ناشی از دلایلی مانند کمبود بارش است منجر به کاهش کیفیت آب نیز میشود کد خبر ۴۷۳۰۵۱ تاریخ انتشار ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۵۵ - 06 February 2015 مدیر کل دفتر سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ضمن تشریح وضعیت سلامت آب شرب مصرجزئیات جریمه ریالی مشمولان غایب و پاسخ به برخی ابهامات |اخبار ایران و جهان
جزئیات جریمه ریالی مشمولان غایب و پاسخ به برخی ابهامات کد خبر ۴۷۲۸۹۰ تاریخ انتشار ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳ ۱۰ - 05 February 2015 جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با تشریح جزئیات بیشتر از نحوه جریمه ریالی مشمولان غایب از پیشبینی رقم قابل توجهی از درآمدهای حاصل از این طرحکاهش سهمیه بنزین برخی خودروها در آستانه نوروز |اخبار ایران و جهان
کاهش سهمیه بنزین برخی خودروها در آستانه نوروز رئیس ستاد سوخت با اشاره به کاهش سهمیه بنزین ۷۰۰ تومانی برخی تاکسیها از اول اسفندماه از ابطال حدود ۴ میلیون کارت سوخت خودرو و موتوریها خبر داد و گفت اختصاص سهمیه بنزین نوروز منتفی است کد خبر ۴۷۵۶۰۰ تاریخ انتشار ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲قیمت برخی خودروها کاهش یافت |اخبار ایران و جهان
قیمت برخی خودروها کاهش یافت کد خبر ۴۷۱۹۰۶ تاریخ انتشار ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۶ ۳۸ - 02 February 2015 قیمت برخی از خودروهای داخلی در بازار آزاد در حد ناچیزی کاهش یافته است به گزارش ایسنا هفته جاری قیمت پراید 111 مدل SE معادل 100 هزار تومان پژو 206 تیپ 2 معادل 100 هزار تومان و پژو 20سرقتهای میلیونی در قرارهای وایبری |اخبار ایران و جهان
سرقتهای میلیونی در قرارهای وایبری مرد جوان پس از دوستی با دختران در فضای وایبر آنها را سر قرار میکشاند تا نقشه سرقتهایش را عملی کند کد خبر ۴۷۱۸۶۶ تاریخ انتشار ۱۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۱ ۳۶ - 01 February 2015 مرد جوان پس از دوستی با دختران در فضای وایبر آنها را سر قرار میکشاند تاطرح رسایی برای برخورد با برخی مطبوعاتیها |اخبار ایران و جهان
طرح رسایی برای برخورد با برخی مطبوعاتیها کد خبر ۴۷۲۸۹۱ تاریخ انتشار ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳ ۲۶ - 05 February 2015 نایب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی با رد شابعاتی مبنی بر تلاش این طرح برای محدود کردن کلیه روزنامه نگاران گفت برخی از رسانه ها که معمولا در نشریه آنها توهین بهویزیتهای وایبری پزشکان در بیمارستانها
ویزیتهای وایبری پزشکان در بیمارستانها کمتر کسی است که اسمی از وایبر نشنیده باشد نرمافزاری که روزی هزار بار با آن عکس و فیلم و متن فرستاده میشود یا تلفنی صحبت میشود در همین نرمافزار است که انواع و اقسام پیام تبریک و تسلیت و شایعه دستبهدست میچرخد آنقدر برای مردم کبرخی کاستیها در روند پیوند از افراد مرگ مغزی |اخبار ایران و جهان
برخی کاستیها در روند پیوند از افراد مرگ مغزی رئیس اداره پیوند و بیماری های خاص وزارت بهداشت از وجود 25 هزار بیمار نیازمند پیوند در کشور خبر داد و گفت سال گذشته در حدود 665 مورد اهدای عضو از مرگ مغزی در کشور انجام شد کد خبر ۴۷۳۰۴۷ تاریخ انتشار ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰ ۰۰ - 06 Februaظریف: برخی مخالف پایان تحریم هستند |اخبار ایران و جهان
ظریف برخی مخالف پایان تحریم هستند رییس دستگاه دیپلماسی کشورمان تصریح کرد متاسفانه برخی در داخل و خارج از کشور در زمره مخالفان پایان تحریم هستند و تداوم تحریم را در جهت منافع خود دنبال میکنند کد خبر ۴۷۲۰۳۰ تاریخ انتشار ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۳۳ - 02 February 2015 رییس دستگاه دیپلفرار از تبلیغات وایبری راهی دارد؟ |اخبار ایران و جهان
فرار از تبلیغات وایبری راهی دارد پس از پیامکهای تبلیغاتی که از سوی اپراتورهای تلفن همراه ارسال میشد پیامهای تبلیغاتی که در فضای وایبر برای مشترکان ارسال میشود برای کاربران این نرمافزار موبایلی آزاردهنده شده است کد خبر ۴۷۴۹۵۸ تاریخ انتشار ۲۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۵۲ - 13 Februa-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها