واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مرکز تحقیقات فناورهای نوین در مهندسی و مدیریت ساخت در واحد علوم و تحقیقات راه اندازی شد تهران - ایرنا - مدیرگروه رشته های مهندسی و مدیریت ساخت، حمل و نقل و راه و ترابری واحد علوم و تحقیقات با بیان اینکه بنا به مصوبه شورای پژوهشی مرکز تحقیقات نوآوری در مهندسی و مدیریت ساخت در این واحد راه اندازی شد، گفت : توسعه ، تجهیز و راه اندازی سایت اینترنتی این مرکز در دست اجرا است.
به گزارش ایرنا از واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر مهدی روانشادنیا افزود: تاسیس نخستین مرکز علمی پژوهش های نوین مهندسی ساخت در واحد علوم تحقیقات به عنوان دستاورد بزرگی برای سازماندهی پیشبرد و تحقق اهداف کلان کشور در حوزه ارزیابی، آینده پژوهی و تحقیقات بنیادین پیرامون مباحث مهندسی ساخت مطرح است .
رییس مرکز تحقیقات نوآوری در مهندسی ساخت ضمن تشریح اهداف و ساختار پژوهشی پیش بینی شده برای این مرکز علمی،اظهار کرد :ظرف چند ماه آینده این مرکز با برقراری ارتباط مستمر علمی با مراکز صنعتی و سایر سازمانها و پژوهشگاههای کشور بتواند به عنوان بخشی از برنامه ی بلند مدت پژوهشی خود زمینه پیاده سازی بسیاری از فناوریها و پیشرفت های علمی اخیر را در صنعت ساخت و ساز کشور فراهم کند.
وی با بیان اینکه این مرکز با بکارگیری دانش و تجربه اساتید این دانشگاه به عنوان قطب علمی کشور در این زمینه شناخته خواهد شد،گفت : سایت اینترنتی این مرکز با عنوان www.iranicm.com نیز به زودی راه اندازی می شود.
روانشادنیا افزود: این سایت تمامی اطلاعات در مورد آخرین تحولات مهندسی ساخت را در اختیار دانش پژوهان قرار خواهد داد در ضمن ساز و کار حمایت از پایان نامه های دانشجویی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری نیز در نظر گرفته شده است که به زودی از طریق همین سایت خبر رسانی خواهد شد.
وی مهمترین فعالیت ها و هدف گذاریهای صورت گرفته در این مرکز اشاره کرد و گفت: مدیریت بکارگیری و بهره برداری از دانش و تکنولوژی های نوین شناخته شده در سطح بین المللی جهت ارتقای عملکرد و بهروری صنعت ساخت و ساز کشور از قعالیت های این مرکز است .
روانشادنیا اضافه کرد :همچنین تاسیس کارگروه آینده پژوهی و ارزیابی علمی در صنعت ساخت ساز مطابق رویکردهای مبتنی بر دانش مهندسی ساخت و ارزیابی کلان اقتصادی به عنوان زیر مجموعه ای از پژوهشهای این مرکز و راه اندازی آزمایشگاه کاربرد محاسبات نرم در مهندسی ساخت جهت بکارگیری روشهای مبتنی بر هوش مصنوعی در حوزه مهندسی ساخت از جمله این فعالیت ها خواهد بود .
وی گفت :تاسیس کارگروه های علمی پژوهشی دانش مدلسازی رفتار ساختمان (BIM) جهت بکارگیری درصنعت ساختمان کشور، تاسیس کار گروه علمی پژوهشی ساختمان های هوشمند جهت کمک به ترویج و ارتقای سیستم های هوشمند ساختمانی و سیستم های اتوماسیون ساختمانی ، حمایت و کمک به پایان نامه های دانشجویی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در موضوع های مرتبط با نوآوری در مهندسی ساخت و حمایت از اختراعات و نوآوری های جدید در مهندسی ساخت و ارتقای سطح دانش مهندسان و شاغلان حرفه ای این صنعت از دیگر فعالیت ها و اهداف این مرکز خواهد بود.
علمی **1354**1599
26/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]