واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در نشست شورای برنامهریزی کهگیلویه و بویراحمد مطرح شد
ضرورت تهیه سندی جامع برای کارخانههای شن و ماسه کهگیلویه و بویراحمد
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: در خصوص شن و ماسه برای استان کهگیلویه و بویراحمد تهیه سندی جامع و کارشناسی شده ضرورت دارد.
به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، امشب نشست شورای برنامهریزی استان کهگیلویه و بویراحمد به ریاست استاندار کهگیلویه و بویراحمد و با حضور مدیران عضو این شورا برگزار شد.
در این نشست یکی از موضوعاتی که مورد بحث قرار گرفت، داستان تکراری واحدهای تولیدی شن و ماسهها بود که در این جلسه پیشنویس طرح ساماندهی کارخانههای شن و ماسه ارائه شد.
داریوش دیودیده رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد در این نشست از تهیه پیشنویس طرح جامع شن و ماسه این استان خبر داد و اظهار کرد: در این طرح اولیه میزان نیاز دستگاهها تا سال 1420 بر اساس اعلام مکتوب دستگاههای دولتی مشخص شده است.
دیودیده با بیان اینکه در این طرح 158 میلیون و 330 هزار و 467 تن شن و ماسه نیاز دستگاههای دولتی و مصارف مردمی اعلام شده است، تصریح کرد: همچنین در طرح جامع شن و ماسه استان کهگیلویه و بویراحمد، وضعیت مورد نیاز شن و ماسه شهرستانهای استان بررسی گردیده است.
وی ادامه داد: مقدار مصرفی و ظرفیت شن و ماسه شهرستانهای استان کهگیلویه و بویراحمد در طرح جامع شن و ماسه استان آمده است، به طوری که شهرستان بویراحمد به هزار و 800 تن شن و ماسه برای مصرف و هزار و 160 تن ظرفیت مورد نیاز دارد. موسی خادمی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست از تعطیلی تعدادی از کارخانههای شن و ماسه و در آستانه تعطیل این کارخانهها خبر داد و گفت: موضوع شن و ماسه حواشی و بحثهای زیادی را بوجود آورد، برخی از کارخانههای شن و ماسه در حواشی رود بشار تعطیل و به دامنههای کوه رفتند و البته جنگلها را نیز تخریب کردند.
خادمی از مسئولان متولی امر خواست تا یکبار سندی را در خصوص شن و ماسه برای استان کهگیلویه و بویراحمد تدوین کنند و همه بر اساس آن اقدام و دفاع کنند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: طرح جامع کارخانه شن و ماسه به شکل کارشناسی شده تنظیم و تدوین شد تا این موضوع برای همیشه منتفی شود.
خادمی یادآور شد: مدیران صنعت و معدن، منابع طبیعی و محیط زیست و معاون برنامهریزی استاندار کهگیلویه و بویراحمد به طور جدی وقت بگذارند و یکبار دیگر پیشنویس طرح جامع را مرور و به جمعبندی نهایی برسند تا همه زیر آن را امضاء نمایند و سندی برای استان کهگیلویه و بویراحمد باشد و دیگر حرفی روی آن نباشد.
در ادامه عزتاله بهشتیفر مدیرکل منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد که به موضوع مکانهای واگذاری جهت ایجاد کارخانه شن و ماسه گلایه داشت و آن را موجب تخریب عرصههای طبیعی میدانست، اظهار کرد: به وضعیت خوزستان نگاه کنید، اگر همچنین وضعیت برای استان کهگیلویه و بویراحمد پیش بیاید، پول تمام پروژههای عمرانی را خرج کنید، نمیتوان آن را کنترل نمایید.
خادمی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پاسخ به سخنان بهشتیفر مدیرکل منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد، اظهار داشت: نمیتوانیم که از یزد شن و ماسه بیاوریم، باید با تدابیر و کار کارشناسی این موضوع را برای همیشه حل کنیم.
وی در پایان تأکید کرد: مسئولان امر ظرف دو هفته آینده طرح کامل و جامع شن و ماسه را ارائه دهند. انتهای پیام/82020/ذ40
93/11/25 - 22:14
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]