واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس شورای عالی استان کرمانشاه:نقش شورا تنها در انتخاب شهردار خلاصه نمی شود کرمانشاه - ایرنا - رییس شورای عالی استان کرمانشاه گفت: جایگاه و نقش شورا از دید مردم تنها در انتخاب شهردار خلاصه می شود و به دلیل نبود تدبیر و حمایتی مناسب، هم اکنون این جایگاه به بیراهه رفته و باید تعاملی دو سویه بین دولت و شورا برقرار شود.
به گزارش خبرنگار ایرنا، "سیامک الیاس پور" عصر شنبه در نشستی خبری که در سرسرای اجتماعات شورای عالی کرمانشاه برگزار شد، با بیان اینکه جایگاه شورا در قانون اساسی مشخص شده، افزود: مردم باید خود بر سرنوشتشان حاکم باشند و بتوانند خواسته های خود را براساس نیازهای منطقه ای رفع کنند در حالی که این مقوله ناقص باقی مانده است.
وی در خصوص وظایف شورای عالی استان کرمانشاه گفت: این شورا همزمان با شورای اسلامی شهر از سال 72 تاسیس شده و برای تمامی مصوبات شهرها و شهرستان ها کمیته انطباق تشکیل می دهد.
الیاس پور با اشاره به اینکه در ماه های اخیر شورای عالی کرمانشاه، فاقد ساختمانی در شان مردم این دیار بوده، گفت: برخی از شورای شهرستان ها فاقد جایگاه، دبیرخانه و یا تجهیزات هستند و حتی جایی برای نشستن اعضا هم ندارند، با این وضعیت چگونه می توانند تصمیمی مناسب اتخاد کنند.
** بی اطلاعی از چگونگی پیگیری امور عمرانی
رییس شورای شهرستان قصرشیرین افزود: برخی از اعضای شورای شهرستان ها با وجود آگاهی به وظایف خود از چگونگی پیگیری امور عمرانی بی اطلاع هستند و آموزش لازم در این زمینه ارائه نشده و اگر این روال ادامه یابد شاهد منفعل شدن و در نتیجه اخذ تصمیماتی غلط خواهیم بود.
الیاس پور در خصوص دیگر مشکلات شورای شهرستان ها گفت: در برخی از شهرها مانند کرندغرب و تازه آباد منابع درآمدزایی برای توسعه و بالندگی شهرستان وجود ندارد در حالی که لازمه ارائه خدمات داشتن اعتبار کافی است.
به گفته وی، براساس قانون برخی از شهرهایی که از درآمد کافی برخوردارند باید دو درصد از منابع شورای شهرستان های کم درآمد را تامین کنند که در دوره چهارم شورای اسلامی کرمانشاه حتی یک ریال هم برای کمک به شهرستان های محروم استان به ما داده نشده است.
وی ادامه داد: از استاندار کرمانشاه و دیگر مسولان مربوطه انتظار می رود که از منابع درآمدزا در استان همچون بازارچه های مرزی پرویزخان در راستای ایجاد اشتغال و درآمد برای مناطق کم برخوردار استفاده کنند.
وی از شهرک های آناهیتا و نوکان به عنوان شهرک هایی با قدمت بسیار و محروم نام برد که سالهاست امکانات رفاهی و زیربنایی در این دو شهرک ارائه نشده است.
وی در ادامه اظهار کرد: شایسته است در شهرهایی که دارای جمعیتی کم تر از 50 هزار نفر هستند با ایجاد بازارچه های مرزی درآمدزایی صورت گیرد و آموزش های لازم به شورای اسلامی شهرستان ها و شهرها ارائه شود.
به گفته وی، براساس شاخص جمعیتی اعتبار توزیع می شود در حالی که برای توزیع اعتبار باید جمعیت و گستردگی شهر در نظر گرفته شود.
7460/8066
25/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]