تبلیغات
تبلیغات متنی
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راهاندازی کسبوکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وبسایت
بهترین دکتر پروتز سینه در تهران
محبوبترینها
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
آفریقای جنوبی چگونه کشوری است؟
بهترین فروشگاه اینترنتی خرید کتاب زبان آلمانی: پیک زبان
با این روش ساده، فروش خود را چند برابر کنید (تستشده و 100٪ عملی)
سفر به بالی؛ جزیرهای که هرگز فراموش نخواهید کرد!
از بلیط تا تماشا؛ همه چیز درباره جشنواره فجر 1403
دلایل ممنوعیت استفاده از ظروف گیاهی در برخی کشورها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
خصوصیات نگین و سنگ های قیمتی از نگاه اسلام
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1860270811
![نمایش مجدد: - اجرای پودمان هدف اصلی دانشگاه علمی کاربردی/مهارت آفرینی فرهنگ سازی نیاز دارد refresh](https://vazeh.com/images/refresh.gif)
- اجرای پودمان هدف اصلی دانشگاه علمی کاربردی/مهارت آفرینی فرهنگ سازی نیاز دارد
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی در گفت و گوی تفصیلی با ایرنا: اجرای پودمان هدف اصلی دانشگاه علمی کاربردی/مهارت آفرینی فرهنگ سازی نیاز دارد تهران- ایرنا- سرپرست دانشگاه جامع علمی- کاربردی با بیان اینکه مهارت آفرینی نیاز به فرهنگ سازی در جامعه دارد می گوید: هدف اساسی این دانشگاه اجرای پودمان و نه ارائه مدرک بوده است.
![اجرای پودمان هدف اصلی دانشگاه علمی کاربردی/مهارت آفرینی فرهنگ سازی نیاز دارد](http://img7.irna.ir/1393/13931125/81505197/81505197-6273598.jpg)
محمد اخباری سرپرست جدید دانشگاه جامع علمی- کاربردی یکی از مدیرانی است که از درون این دانشگاه و برای ارتقای کیفیت آموزشی در نظام آموزش مهارتی به این عنوان از طرف محمد فرهادی وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری منصوب شده است.
وی در گفت و گویی تفصیلی با خبرنگار حوزه دانشگاه ایرنا در باره سیاست ها و برنامه هایش برای این دانشگاه سخن گفت و بر لزوم تطبیق رشته های دانشگاه با نیازهای بازار کار تاکید کرد.
متن گفت وگو با سرپرست دانشگاه جامع علمی-کاربردی از نظرتان می گذرد.
** س : برخی دانشجویان گلایه دارند که قرار بود کلاس ها بعد از ساعات کاری یا در روزهای تعطیل برگزار شود ولی امروز این گونه نیست و به طور مثال کلاس ها راس ساعت 10 صبح برگزار می شود؟ چرا این اتفاق در حال رخ دادن است؟
- ما در ایران دارای 2 نظام آموزشی نظری و مهارتی هستیم. عمده دانشگاه های کشور ما از جمله دانشگاه های آموزش نظری هستند و تنها 2 دانشگاه در نظام آموزش مهارتی کشور ایجاد شده که بزرگترین آن نیز دانشگاه جامع علمی- کاربردی است.
هدف اصلی از ایجاد دانشگاه های مهارتی، ارتقا مهارت و تایید صلاحیت حرفه ای افراد بوده است. دانشگاه علمی-کاربردی برای ارتقای مهارت و تایید صلاحیت حرفه ای افراد بنیانگذاری و ساختار آن به گونه ای طراحی شد تا بتواند به این هدف دست یابد اما در طول مسیر نتوانست هدف را به طور کامل محقق کند و از هدف اولیه زاویه گرفت.
بدون تردید یکی از مسائلی که باعث شد این دانشگاه از هدف اصلی خود زاویه بگیرد، صدور مدارک مقطعی بود؛ به این معنا که به جای ملاک قراردادن مهارت، به سمت صدور مدارک مقطع دار کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد رفت.
برای اینکه توضیح بیشتری بدهم با ذکر مثالی این موضوع را توضیح می دهم. یکی از معضلات نظام آموزش نظری ما در دانشگاه ها با صنعت در این است که وقتی فرد فارغ التحصیل شده می خواهد وارد مجموعه ای شود باید دوره جداگانه ای را بگذراند زیرا در عمل نمی تواند محفوضاتی را که از گذشته داشته مهیا ساخته و وارد آن سیستم شود.
هدف اصلی دانشگاه جامع علمی- کاربردی اجرای پودمان بود و این پودمان ها در مسیر خود می توانست به صدور مدارک مقطع دار هم منجر شود و فردی که 5 یا 6 پودمان را می گذراند می توانست با مدرک از حق و حقوق خود برخوردار شود.
دانشگاه علمی-کاربردی با این رویکرد کار خود را شروع کرد ولی به دلیل نیازهایی بود و برای پاسخ به نیاز اجتماعی پشت کنکوری ها، سیاست های گذشته مسوولین به سمت آن رفت که دوره های مقطع دار برگزار شده و به دانشجویان مدارک کاردانی، کارشناسی و در برخی از رشته ها کارشناسی ارشد بدهند. حالا اینکه این سیاست تا چه اندازه منجر به مهارت آفرینی شده است، جای اما و اگر دارد.
باید تلاش کنیم تا افراد در مرحله اول مهارت یاد بگیرند و بعد مدرک بگیرند. این امر زمانی محقق می شود که به عنوان نمونه مسوول IT (فناوری اطلاعات) در یک سازمان، دوره ای 2 الی سه ماهه در یکی از مراکز علمی-کاربردی ببیند و بعد از یک یا 2 سال بار دیگر دوره دیگری را بگذراند تا نسبت به آخرین نرم افزارهای موجود آشنا شده و از این طریق بهره وری اش در محل کار افزایش یابد.
هر زمان مهارت فرد در استفاده از یک دستگاه یا نرم افزار بالا می رود، بهره وری نیز بالا می رود و این مساله بر ثروت و منافع ملی کشور افزوده می شود از این منظر دانشگاه جامع علمی-کاربردی را می توان یک دانشگاه نسل سوم تلقی کرد.
مراکز علمی-کاربردی از درون خدمات، صنعت و کشاورزی به وجود می آیند و برای پاسخ به سوال شما درباره زمان برگزاری کلاس ها باید بگویم علمی-کاربردی زمانی مهارتی می شود که سازمان یا کارخانه فرد را برای حضور در کلاس های درس از کار بیکار می کند اما متاسفانه این اتفاق رخ نداده زیرا فرد به دنبال کسب مدرک است و مجموعه ها نیز می گویند مدرک نمی خواهیم بلکه در پی مهارت هستیم.
رهبر معظم انقلاب اسلامی بر اقتصاد مقاومتی تاکید دارند و به نظر من ما می توانیم با بومی سازی مهارت ها در کشور به خودکفایی برسیم و در داخل کشور ارزش افزوده ایجاد کنیم.
دولت تدبیر و امید نیز هدف اصلی خود را آموزش مهارت به افراد قرار داده تا از این طریق توسعه در کشور رخ دهد و هر فرد دارای دست کم یک مهارت باشد.
باید بگویم توسعه متوازن و پایدار زمانی اتفاق خواهد افتاد که مهارت ها بالا رود. سطح علمی کشور امروز در مقایسه با سطح علم و سواد در منطقه بالاست اما آیا این تحصیلات عالی منجر به افزایش مهارت شده است؟ من معتقدم که نه.
** س : این مطلب که شما درباره رفتن از سمت مدرک گرایی به سمت مهارت افزایی را می گویید قبول دارم اما متاسفانه در کشور ما یک کارمند یا کارگر دستیابی به مدرک را عاملی برای افزایش حقوق خود در نظر می گیرد و سپس نسبت به افزایش مهارت خود تمایل دارد. برای این مساله چه باید کرد؟
به نظرم ما مساله را به طور مناسبت تعریف نکرده ایم. قبول دارم که در جامعه ما چنین تفکری وجود دارد و افراد بیشتر بدنبال مدرک هستند تا مهارت. معتقدم که اگر به توسعه دست نیافته ایم از همین نقطه است. در برخی از کشورهای توسعه یافته مانند سوئد یا آلمان، 80 درصد مردم علاقه مند به تحصیل در دانشگاه های مهارتی هستند زیرا در کشورهای توسعه یافته بیشتر بدنبال مهارت هستند نه مدرک.
در حال حاضر این فرهنگ در کشور ما وجود ندارد؛ مهارت آفرینی نیاز به فرهنگ سازی دارد. مهارت آفرینی باید به وجهه غالب همه کارمندان و کارگران کشور ما تبدیل شود و ملاک ارزیابی در سازمان های ما نیز باید مهارت باشد. باید از سازمان ها و ارگان های مختلف سوال کرد از کارمندی که مثلا 25 سال سابقه کار دارد چند بار آزمون مهارت گرفته شده است؟ تنها دوره های ضمن خدمت برای برخی کارمندان و کارگران برگزار شده که بعضا بخش های خصوصی عامل برگزاری آنها بوده اند.
**س : در حال حاضر یکی از مسائلی که در دانشگاه ها وجود دارد، صندلی های خالی ناشی از کمبود تعداد داوطلبان است. مراکز دانشگاه جامع چه تعداد صندلی خالی دارند؟
- ظرفیت خالی ما نسبت به برخی دانشگاه های دیگر که آمار سرسام آوری دارند، خیلی کم است. پذیرش بهمن ماه با مهرماه تفاوت چندانی نداشت.
** س : آیا تاکنون در دانشگاه علمی-کاربردی بررسی شده که چه تعداد از فارغ التحصیلان دوره های مهارتی و پودمان بیکار هستند؟
- متاسفانه آماری درباره این مساله وجود ندارد. با این حال یکی از سیاست های اصلی من در دوره ای که در دانشگاه علمی- کاربردی مسوولیت دارم آن است که به خروجی ها به جای ورودی ها توجه کنم. اگر 80 درصد خروجی های ما جذب بازار کار نشوند باید بدانیم که مسیر خود را اشتباه انتخاب کرده ایم و باید آن را "بازمهندسی" کنیم.
البته یکی دیگر از برنامه های من تشکیل کانون دانش آموختگان است تا وضعیت فارغ التحصیلان را رصد کنیم و ببینیم تا چه اندازه مهارت هایی که آنها آموخته اند با بازار کار و شغلی که در آن فعالیت می کنند، مطابقت می کند.
یکی از سیاست هایی که حتما آن را دنبال خواهم کرد، تطبیق رشته های دانشگاه با بازار کار است زیرا این اتفاق افتاده که فرد در دانشگاه مهارتی را آموخته که بازار کاری ندارد.
** س : آیا درباره تطبیق رشته ها با روسای سازمان ها و کارخانجات وارد گفت وگو شده اید؟
- من تازه مسوولیت دانشگاه را عهده دار شده ام اما یکی از برنامه هایم آن است که هر رشته ای که به یک مرکز علمی-کاربردی می دهیم، مقطع دار بدهیم یعنی برای یک یا دو دوره این رشته برگزار شود و بعد با توجه به درخواست بازار کار این رشته بار دیگر ارائه شود.
بخش پژوهش دانشگاه می تواند در این زمینه نیاز بازار کار را رصد و رشته ها را منطبق با آن تطبیق دهد لذا به نظر من پژوهش می تواند موتور محرک دانشگاه جامع علمی-کاربردی باشد.
** س : یکی از سیاست های اصلی وزارت علوم در دولت تدبیر و امید افزایش کیفیت آموزشی است. برای افزایش کیفیت پودمان ها و دوره های دانشگاه جامع علمی-کاربردی چه برنامه هایی دارید؟
- ما 3 راهکار برای این مساله پیش بینی کرده ایم و من 2 کارگروه را برای این مساله ایجاد کرده ام. بحث اول ما نظارت است که باید اساس کار دانشگاه علمی-کاربردی باشد. نظارت در دانشگاه ما باید بر مبنای استانداردهای تنظیم شده و به صورت بخشی و تقویم دار باشد. هر معاون دانشگاه باید به طور نوبه ای از مراکز بازدید و امکانات را با استانداردها و چارچوب های تنظیم شده تطبیق دهد.
موضوع دوم ما نیز ارتقای کیفیت برگزاری دوره های پودمانی است. دوره های ما باید کیفیت لازم را از نظر سرفصل دروس داشته باشد. به عنوان نمونه درس کارورزی درسی 51 ساعتی است و باید 2 ساعت و نیم تدریس شود و نمی توان با یک ساعت در هفته آن را جمع و جور کرد.
معتقدم حتما نباید از متخصصین کلاسیک و دارای مدارک کارشناسی ارشد و دکتری برای تدریس استفاده کنیم بلکه می توانیم از افرادی که مدرک کارشناسی دارند ولی در کار خود افراد خبره ای هستند نیز برای آموزش استفاده کنیم. علت این مساله نیز آن است که ما در نظام آموزش مهارتی به دنبال مبانی نظری نیستیم. مرکز مدرسان ما می تواند برای این دسته از افراد در یک شکل خاصی معرفی نامه و تاییدیه صادر کند.
سومین مسئله اساسی ما این است که مراکز علمی-کاربردی از درون اتحادیه های صنفی، صنعت، خدمات بیرون بیایند. به این معنا که جذب دانشجو برای حل مشکل خودشان در بازار کار باشد نه فقط برای ارائه مدرک.
در آن صورت مشکل ما حل می شود ولی اینکه نظارت نداشته باشیم و سرفصل ها مطابق با نیازهای بازار کار تنظیم نشده باشد و از درون صنعت، کشاورزی و خدمات بیرون نیاید، به طور عملی شاهد آن خواهیم بود که دانشجویان با دریافت مدارک کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد در صف کسب مدرک دکتری هم قرار می گیرند ولی توانایی مشغول شدن به کاری را نخواهند داشت.
** س : آیا با سیاستی که وزارت علوم مبنی بر ادغام دو دانشگاه علمی- کاربردی و فنی و حرفه ای دنبال می کرد، موافق هستید یا نه؟ اساسا احتیاج است که نظام آموزش مهارتی ما در یک مرکز بزرگتر متمرکز بشود یا نه؟
- معتقدم که مجموعه های ما هرچه قدر بزرگتر باشند، کنترل کیفیت آنها پایین تر می آید. هر اندازه مجموعه های ما کوچک تر و با کیفیت تر باشند، قابلیت و ظرفیت اجرای برنامه ها و سیاست های ما را با توجه به اهداف از پیش تعیین شده بهتر دارند.
البته درباره ادغام این 2 دانشگاه وزارت علوم یا مجلس شورای اسلامی می توانند نظر نهایی را اعلام کنند و ما مجری قوانین و تصمیمات آنها هستیم. با این حال یک کاسه کردن نظام آموزش مهارتی چه نفعی می تواند داشته باشد؟
امروز در دنیا همه در پی کوچک سازی و تمرکززدایی هستند؛ روح حاکم بر دنیا رسیدن به "حداقل زمان، حداقل هزینه و حداکثر بهره وری" است که این مساله در مجموعه های بزرگ جوابگو نیست. در حال حاضر نظر وزیر علوم آن است که این 2 دانشگاه از یکدیگر جدا باشند.
** س : در زمان سرپرستی محمد علی نجفی بر وزارت علوم و در مراسم بیست و دومین سالگرد دانشگاه جامع علمی- کاربردی او دستور داد که هزینه نظارت دانشگاه که الان 15 درصد است با 3 درصد کاهش به 12 درصد برسد به شرط آنکه این 3 درصد صرف افزایش کیفیت آموزشی در واحدهای علمی-کاربردی شود. آیا شما با این مساله موافق هستید؟
- بنده تابع دستور مقام عالی وزارت هستم. ایشان بگویند 10 درصد یا 5 درصد بگیریم هم بنده موافقم.
** س : یعنی در آن صورت با کسری بودجه مواجه نمی شوید؟
- به طور حتم مواجه می شویم ولی سهم کسر شده را از وزارت علوم خواهیم گرفت. موضوع این است که باید مشخص شود 3 درصد کسر شده در کجا و چگونه هزینه خواهد شد. تاکید آقای دکتر نجفی بر صرف این 3 درصد برای افزایش کیفیت بود اما افزایش کیفیت تنها یک کلمه است و باید این کلمه تبدیل به شاخص شود.
در صورتی که این موضوع تبدیل به شاخص شود، ناظر دانشگاه می تواند مقایسه کند که قبل از کسر این سهم چه میزان امکانات موجود بود و بعد از کسر آن کیفیت آموزشی تا چه اندازه بالاتر رفته است.
ما نیز به دنبال افزایش کیفیت هستیم و پول اضافه تر بگیریم که چه کنیم؟ موضوع این است که اگر مراکز این 3 درصد را بگیرند ولی افزایش کیفیت رخ نداد هم دانشگاه و هم دانشجو متضرر شده اند.
در مورد بحث های فرهنگی- ورزشی نیز قرار بود ما مبلغی را از دانشجو بگیریم و آنها از امکانات فرهنگی- ورزشی استفاده کنند ولی امروز کدام مرکز ما ساز و کار تربیت بدنی را ایجاد کرده است که ما این بحث را عملیاتی کنیم؟
** س : بودجه سال آینده دانشگاه جامع علمی- کاربردی را چگونه می بینید؟ زیرا زمانی که به عنوان سرپرست دانشگاه منصوب شدید، این بودجه بسته شده بود؟
- من وارث یکسری تصمیماتی هستم که در همان آخرین روزها اتخاذ شده است. با این حال این تصمیمات گرفته شده و بنده نیز تابع قوانین هستم.
تلاش من این است که بتوانم با ساز و کارهای مناسب، این بودجه را عملیاتی کرده و بتوانم در سال آینده ان شاء الله این دانشگاه را از این روندی که وجود دارد بهتر و شایسته تر اداره کنم.
تلاش می کنم سال آینده مهارت یابی و کارآفرینی را که به ثروت آفرینی منتهی خواهد شد در جامعه خودمان بیشتر رواج دهم.
گفت و گو از : مهدی رهبر
فراهنگ**9129**1601**
25/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]
صفحات پیشنهادی
تجلیل از برگزیدگان فرهنگی دانشگاه علمی-کاربردی
یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸ ۵۷ رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی از 23 دانشجوی برگزیده ملی و بین المللی این دانشگاه در حوزه های قرآنی و هنر های نمایشی تجلیل کرد به گزارش سرویس دانشگاهی ایسنا در این مراسم دکتر اخباری با اشاره به اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی به جهت مهارتی بودن با د- شبه افکنی و دور کردن جوانان از غیرت دینی، هدف اصلی تهاجم فرهنگی است
شبه افکنی و دور کردن جوانان از غیرت دینی هدف اصلی تهاجم فرهنگی است سنندج - ایرنا - مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور گفت شبه افکنی و دور کردن جوانان از غیرت دینی هدف اصلی تهاجم فرهنگی است به گزارش ایرنا حجت الاسلام محمد رضا جمشیدی شامگاه یکشنبه در آیین افتتاح ساختمان جدید حوز- رییس دانشگاه علمی کاربردی بوشهر: بجد پیگیر توسعه رشته های صنعتی هستیم
رییس دانشگاه علمی کاربردی بوشهر بجد پیگیر توسعه رشته های صنعتی هستیم بوشهر- ایرنا- رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر گفت با توجه به صنعتی بودن این استان بجد پیگیر توسعه رشته های صنعتی به منظور تامین نیروهای مورد نیاز در این زمینه در این دانشگاه هستیم فضل الله لک روزسهاعلام اسامي پذيرفتهشدگان دوره کارداني فني و دوره کارداني حرفهاي دانشگاه جامع علمي کاربردي
۱۵ بهمن ۱۳۹۳ ۱۶ ۱۲ب ظ اعلام اسامي پذيرفتهشدگان دوره کارداني فني و دوره کارداني حرفهاي دانشگاه جامع علمي کاربردي فهرست اسامي پذيرفتهشدگان نهايي كدرشته محلهاي متمركز و همچنين فهرست اسامي معرفيشدگان چند برابر ظرفيت كدرشته محلهاي نيمهمتمركز دوره کارداني فني و دوره کارداني حر- شبهه افکنی و دور کردن جوانان از غیرت دینی، هدف اصلی تهاجم فرهنگی است
شبهه افکنی و دور کردن جوانان از غیرت دینی هدف اصلی تهاجم فرهنگی است سنندج - ایرنا - مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور گفت شبهه افکنی و دور کردن جوانان از غیرت دینی هدف اصلی تهاجم فرهنگی دشمن است به گزارش ایرنا حجت الاسلام محمدرضا جمشیدی شامگاه یکشنبه در آیین بهره برداری از ساایجاد دانشگاه علمی کاربردی میراث فرهنگی و صنایع دستی در شیراز - اخبار ایران و جهان |
امیری خبر داد ایجاد دانشگاه علمی کاربردی میراث فرهنگی و صنایع دستی در شیراز شناسهٔ خبر 2491201 یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳ ۱۵ استانها > فارس شیراز- مدیر کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری فارس از راه اندازی دانشگاه علمی کاربردی در رشته های مربوط به حوزه های میراث فرهنگی صنمعاون اجرایی دانشگاه پیام نور ارومیه تاکید کرد استفاده از ظرفیت دانشجویی آذربایجان غربی برای غنیسازی فرهنگ عم
معاون اجرایی دانشگاه پیام نور ارومیه تاکید کرداستفاده از ظرفیت دانشجویی آذربایجان غربی برای غنیسازی فرهنگ عمومیمعاون اجرایی دانشگاه پیام نور ارومیه گفت استفاده از ظرفیت دانشجویی آذربایجان غربی برای غنیسازی فرهنگ عمومی مورد توجه قرار گیرد به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه کمالدر شیراز صورت میگیرد راهاندازی دانشگاه علمی کاربردی میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری
در شیراز صورت میگیردراهاندازی دانشگاه علمی کاربردی میراث فرهنگی صنایعدستی و گردشگریمدیرکل میراث فرهنگی صنایعدستی و گردشگری فارس از راهاندازی دانشگاه علمی کاربردی در رشتههای مربوط به حوزههای میراث فرهنگی صنایعدستی و گردشگری از مهر ماه سال آینده در شیراز خبر داد به گزادانشگاه علمی کاربردی میراث فرهنگی و گردشگری در شیراز راه اندازی می شود
مدیر کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری فارس دانشگاه علمی کاربردی میراث فرهنگی و گردشگری در شیراز راه اندازی می شود خبرگزاری پانا مدیر کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری فارس از راه اندازی دانشگاه علمی کاربردی در رشته های مربوط به حوزه های میراث فرهنگی صنایع دستی وتبدیل مهارت آموزی به دغدغه و فرهنگ/دانشگاه نسل سوم باید علم را در مسیر تجاری سازی قرار دهد
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد تبدیل مهارت آموزی به دغدغه و فرهنگ دانشگاه نسل سوم باید علم را در مسیر تجاری سازی قرار دهد اخباری گفت ماباید توسط مراکز فرهنگ و هنر مهارت آموزی را به یک دغدغه و فرهنگ تبدیل کنیم و اگر این کار صورت نگیرد مدرک گرایی کشور را به یک مسیر بی بارئیس مرکز آموزش عالی علمی کاربردی لولهسازی اهواز خبر داد اعلام اسامی پذیرفتهشدگان دانشگاه لولهسازی اهواز تا
رئیس مرکز آموزش عالی علمی کاربردی لولهسازی اهواز خبر داداعلام اسامی پذیرفتهشدگان دانشگاه لولهسازی اهواز تا 2 روز آیندهرئیس مرکز آموزش عالی علمی کاربردی لولهسازی اهواز از اعلام اسامی پذیرفتهشدگان نیمسال دوم این دانشگاه تا دو روز آینده خبر داد مهدی محمدزاده امروز در گفتبا هدف تبادلات علمی و تحقیقاتی انجام شد امضای تفاهمنامه دانشگاه محقق اردبیلی با دانشگاه علوم کاربردی ساکسیون ه
با هدف تبادلات علمی و تحقیقاتی انجام شدامضای تفاهمنامه دانشگاه محقق اردبیلی با دانشگاه علوم کاربردی ساکسیون هلندبا هدف توسعه تبادلات علمی و تحقیقاتی بین دانشگاه محقق اردبیلی و دانشگاه علوم کاربردی ساکسیون هلند تفاهمنامه همکاری امضا شد به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل به نقل ازماموریت دانشگاه علمی کاربردی انتقال مهارتهای شهروندی است
یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴ ۰۸ رئیس مرکز امور مدرسان دانشگاه علمی کاربردی کشور گفت ماموریت دانشگاه علمی کاربردی انتقال مهارتهای شهروندی است به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه لرستان روحیان در دومین دوره تربیت مدرس دانشگاه علمی کاربردی لرستان افزود پس از اتمدانشگاه فرهنگيان يکي از دانشگاه هاي مقدس در کشور محسوب مي شود
۱۴ بهمن ۱۳۹۳ ۱۴ ۴۳ب ظ دانشگاه فرهنگيان يکي از دانشگاه هاي مقدس در کشور محسوب مي شود مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در سازمان مرکزي دانشگاه فرهنگيان گفت دانشگاه فرهنگيان يکي از دانشگاه هاي مقدس در کشور محسوب مي شود به گزارش خبرگزاري موج حجت الاسلام دادگر مسئول نهاد نماينرئیس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی میراث فرهنگی: گردشگری قلب تپنده اقتصاد ایران است
رئیس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی میراث فرهنگی گردشگری قلب تپنده اقتصاد ایران استرئیس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی میراث فرهنگی گفت گردشگری قلب تپنده اقتصاد ایران است و دولت بر این اعتقاد است که باید با توسعه آموزش بتوانیم به این مهم دسترسی پیدا کنیم به گزارش خبرگزاری فارس ازتجدید میثاق مسئولان، کارکنان، دانشجویان و مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی با آرمانهای حضرت امام خمینی
تجدید میثاق مسئولان کارکنان دانشجویان و مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی با آرمانهای حضرت امام خمینی مسئولان دانشجویان مدرسان و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی با حضور در حرم مطهر با آرمانهای حضرت امام خمینی ره تجدید میثاق کردند به گزارش خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاراهواز میزبان فیلمهای علمی میشود/ کارگاه فیلمسازی شهرام مکری - اخبار ایران و جهان |
اهواز میزبان فیلمهای علمی میشود کارگاه فیلمسازی شهرام مکری شناسهٔ خبر 2485780 سهشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶ ۴۹ هنر > سینمای ایران شهر اهواز از 3 اسفند میزبان نخستین جشنواره بینالمللی فیلمهای علمی میشود که شامل دو بخش سینما و عکاسی است به گزارش خبرگزاری مهر این برای نخستین-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها