واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: مديريت رهبري موجب شد فتنهگران خودشان را رفوزه كنند
نماينده مردم تهران در مجلس معتقد است كه نفوذ منافقين در بيت آيتاللهمنتظري موجب استحاله فكري ايشان شد.
به گزارش تسنيم، حسين مظفر وزير آموزشوپرورش دولت اصلاحات و نماينده مجلس شوراي اسلامي در اردوي آموزشي تشكيلاتي جهاد اكبر اتحاديه انجمنهاي اسلامي دانشجويان مستقل، گفت: انقلاب اسلامي ايران يك معجزه بود. شاه باورش نميشد كه چنين انقلابي رخ بدهد. شاه ميگفت كه كسي جرئت ندارد سلطنت را از من بگيرد، اما در اوج بروز و ظهور تفكرات ليبرالي، كمونيستي، امپرياليستي و ساير نوظهور و منحط در مكاتب جهان، انقلاب اسلامي ايران بدون آميختگي با هيچ يك از اينها پيروز شد.
وي خاطرنشان كرد: انقلاب در برابر تحريمها مقاومت كرد و در دلها ريشه دواند؛ انقلاب ما با اسلحه پيروز نشد. انقلاب ما به لحاظ كيفي با ساير انقلابها بسيار تفاوت دارد و در اين زمينه بسيار برتر است.
مظفر ضمن بيان آغاز تحريمها و تهديدها از ابتداييترين روزهاي انقلاب، ادامه داد: طي اين سالها سعي شد تا با ترور، رعب و وحشت، حمله نظامي و بروز جنگ، تحريمهاي اقتصادي و نفتي، تهاجم فرهنگي و... براي ايجاد شكاف بين ملت و حاكميت اقدام كردند، اما هيچكدام از اينها كارساز نبود.
وزير آموزش و پرورش دولت اصلاحات ضمن ابراز اينكه ولايت فقيه توانست حاكميت و جمهوريت را در كشور احيا كند، يادآور شد: امامت و ولايت بعد از شوراي كذايي پس از وفات پيامبر اسلام(ص) از ريل رسالت خارج شد و خلافت به ميان آمد و اين وضع ادامه پيدا كرد تا زماني كه امامخميني(ره) با روشنگريها و اقدامات انقلابياش باعث بازگشتن به مسير اصلي شد.
وي با تأكيد بر اينكه عدهاي دنبال شورايي شدن رهبري بودند و ميگفتند بعد از امام(ره) كسي نيست كه لياقت اين جايگاه را داشته باشد، ابراز داشت: زماني كه عدهاي دنبال شورايي شدن رهبري بودند، تجلي ديگري از ولايت فقيه در قامت آيتالله خامنهاي پديدار شد.
اين نماينده مجلس بحث آيتالله منتظري را مطرح كرد و در اين باره توضيح داد: همه منتظر بودند ببينند كه اقدام امام(ره) درمورد آيتالله منتظري كه نظريه ولايت فقيه را زير سؤال برده بود چيست و ايشان چگونه اين موضوع را حل ميكنند؛ واقعيت اين است كه نفوذ منافقين به خصوص در دفتر آيتالله منتظري باعث شد تا اينگونه استحاله فكري در ايشان به وجود بيايد.
وي با اشاره به اهميت دوران رهبري آيتالله خامنهاي تأكيد كرد: اين دوران به مراتب سختتر از دوران رهبري امامخميني(ره) است؛ آن زمان هوس پست و مقام و مال و زراندوزي معنا نداشت، سابقه در قدرت و ثروت و حسادت در پست و مقام وجود نداشت. در زمان امامخميني(ره) كسي جرئت نميكرد در برابر ايشان بايستد.
مظفر با تأكيد بر اينكه بروز و ظهور طلحه و زبيرها همگي بعد از رسول خدا رخ داد، ابراز داشت: در دوران سازندگي همه ادعا داشتند و همه انا رجل بودند.
معاون نظارت مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه مديريت بحران فتنه سال 78 كار سخت و بسيار پيچيدهاي بود، تأكيد كرد: اين فتنه با چراغ سبز برخي از مسئولان و جريان سياسي در كشور رقم خورد و داشتند كشور را وادار ميكردند تا زمين بخورد و مديران استعفا دادند و مجلس هم همراهي ميكرد.
وي با اشاره به اينكه در سال 78 كساني كه بعد از خروج جمعيت معترض از دانشگاه در خيابانها اغتشاش كردند دانشجو نبودند، خاطرنشان كرد: اينها اوباش بودند، حمله ميكردند و آتش ميزدند؛ كجاي آنها به دانشجو ميخورد؟
اين فعال سياسي با تأكيد بر اينكه رهبري به دشمنان گفتند «ملت ايران دندان فاسد را ميكند»، ابراز داشت: رهبري نظام هميشه كارش جذب حداكثري و دفع حداقلي بوده است.
مظفر با تأكيد به نقش مديريت رهبري در سالهاي اخير خاطرنشان كرد: مديريت بحران فتنه در سال 88 كار بسيار سنگيني بود. مديريت بر فتنه سوريه، مديريت بر مسائل لبنان و فلسطين، مديريت جنايات رعب و وحشتهاي داعش و امروز نامه ايشان به جوانان اروپايي و غربي، از مصداقهاي بارز آن است.
نماينده مردم تهران در مجلس با اشاره به سختيهاي انقلاب تاكنون و فشارهاي دشمن، خاطرنشان كرد: مشاركت 85 درصدي در انتخابات معجزه است؛ آقاي خامنهاي و امامخميني(ره)، يك روح هستند در دو بدن كه هيچ وقت حاضر به باجدهي نشدند، چه در مواجهه با منافقين و چه در مواجهه با فتنهگران در سال 88.
مظفر در پاسخ به سؤالي مبني بر نقش برخي از بزرگان و مسبوقين به سابقه در نظام در فتنه 88 گفت: فتنه با حضور شخصيتهاي تراز اول نظام شكل ميگيرد، اما به خودي خود اين اتفاق نميافتد اما موضوع مهم اينجاست كه رهبري طوري فضا را مديريت كردند كه هر فردي خودش، خودش را رفوزه كرد.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]