تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بدانيد كه بدترين بدها، علماى بدند و بهترين خوبان علماى خوبند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871021884




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در صورت اتصال چابهار به آسياي مرکزي ميلياردها دلار نصيب ايران مي شد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۴ بهمن ۱۳۹۳ (۱۶:۵۸ب.ظ)
محسن رضايي: در صورت اتصال چابهار به آسياي مرکزي ميلياردها دلار نصيب ايران مي شد دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام پيش از خطبه‌هاي نماز جمعه گفت: رهبر معظم انقلاب 15 سال قبل فرمودند چابهار به آسياي مرکزي متصل شود اما اين اتفاق نيفتاده است، اگر وصل مي‌شد ميلياردها دلار درآمد مي‌توانستيم به دست آوريم.
به گزارش خبرگزاري موج، محسن رضايي طي سخناني به عنوان سخنران پيش از خطبه‌هاي نماز جمعه امروز تهران اعلام کرد از سال آينده مجمع تشخيص بر نحوه اجراي سياست‌هاي اقتصاد مقاومتي نظارت خواهد کرد.
محسن رضايي با بيان اينکه دلارهاي نفتي و بودجه سنگين دولت مسائلي هستند که موجب مشکلات اقتصادي شدند، گفت: فشارهاي سياسي نبايد بر اقتصاد کشور تاثير بگذارد، عملياتي شدن سياست‌هاي اقتصاد مقاومتي از سال آينده انجام مي‌شود، دولت و مجلس نبايد خارج از اين سياست‌ها عمل کنند.
وي در بخش ديگري از سخنانش تصريح کرد: تمام تحريم‌ها بايد در يک مرحله برداشته شود و به کمتر از آن رضايت نمي‌دهيم، اولين خواسته رهبر معظم انقلاب در سياست‌هاي اقتصاد مقاومتي تامين شرايط و فعال سازي همه امکانات و منابع انساني و مالي و علمي براي توسعه، کارآفريني و مشارکت آحاد جامعه در فعاليت‌هاي اقتصادي است.
رضايي بر همين اساس با اشاره به ميزان مصرف آب‌هاي زيرزميني در دوره‌هاي مختلف، گفت: در دوره رياست جمهوري آقاي هاشمي 13 ميليارد متر مکعب آب‌هاي زيرزميني مورد استفاده قرار گرفت، در دوره آقاي خاتمي 30 ميليارد متر مکعب و در دوره احمدي‌نژاد 50 ميليارد مترمکعب استفاده شد، خدا رحم کند در اين 4 سال يا 8 سال چقدر قرار است آب‌هاي زيرزميني مورد استفاده قرار گيرد.
رضايي در بخش ديگري از سخنانش خاطرنشان کرد: نخبگان کشور چشمان مقام معظم رهبري هستند لذا از آنان تقاضا مي‌کنيم نحوه اجراي اقتصاد مقاومتي را بررسي کنند، يک بسيج ملي براي اقتصاد مقاومتي لازم است که در کشور ايجاد شود، مسير کشور روشن است، نقشه راه کشور مشخص شده است لذا همه بايد در همين مسير و نقشه راه حرکت کنند، بايد بدانيم با مطالعه وسيع و وقت‌گذاري فراوان مقام معظم رهبري اين مسير، روشن شده است لذا همه مسئولان بايد به تصميمات راهبردي نظام عمل کنند.
وي افزود: رهبر معظم انقلاب 15 سال قبل فرمودند چابهار به آسياي مرکزي متصل شود اما اين اتفاق نيفتاده است، اگر وصل مي‌شد ميلياردها دلار درآمد از آن طريق مي‌توانستيم به دست آوريم. همه بايد بدانند پول و بودجه اين کشور بايد سر جاي خودش خرج شود مگر بودجه کشور چقدر است که هر طور که بخواهيم آن را هزينه کنيم؟
رضايي در پايان خاطرنشان کرد: اميدوارم خداوند به همه ما توفيق دهد تا بتوانيم در راستاي منويات مقام معظم رهبري حرکت کنيم، نمي‌شود که هر کسي راي آورد، برنامه خودش را اجرا کند البته من منظورم به شخص يا گروه خاصي نيست بلکه کلي مي‌گويم که همه مسئولان بايد در مسير روشن‌شده کشور حرکت کنند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن