تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تکمیل روزه به پرداخت زکاة یعنى فطره است، همچنان که صلوات بر پیامبر (ص) کمال نماز ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830059922




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه می توانیم شخصیت دیگران را بشناسیم


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
چگونه می توانیم شخصیت دیگران را بشناسیم
امروزه در تعاملات روزمره انسانی و در برخورد با دوستان و آشنایان و همکاران، یک حلقه مفقوده ای وجوددارد که نبود آن، موجبات تنش حداکثری را فراهم می کند. از این حلقه مفقوده تعبیر به مهارت دگرشناسی می شود.
به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، امروزه در تعاملات روزمره انسانی و در برخورد با دوستان و آشنایان و همکاران، یک حلقه مفقوده ای وجوددارد که نبود آن، موجبات تنش حداکثری را فراهم می کند. از این حلقه مفقوده تعبیر به مهارت دگرشناسی می شود.

بدین معنی که ما باید به مهارتی دست یابیم که شامل شناخت فردی خواهد بود که با ما در ارتباط مستقیم است. این فرد می تواند همسر، دوست، همکار، فامیل درجه یک و دو و... باشد. هرچقدر که بتوانیم به درک درست تری نسبت به اطرافیان خود دست یابیم، به تعامل بهتری به آنها خواهیم رسید.

امروزه شخصیت خوانی به علمی تبدیل شده است که این علم، موجبات بهبود روابط بین فردی را فراهم آورده است. شما از طریق یادگیری شخصیت خوانی می توانید به این نتیجه برسید که فرد مقابل شما، چگونه شخصیتی دارد و از چه منش و رفتاری برخوردار است. در مورد اینکه بتوانیم شخصیت طرف مقابل را تا حدودی بشناسیم و ارزیابی کنیم، تکنیک هایی وجود دارد که در ذیل به آنها اشاره می کنیم.

1- همیشه با موردی که از آن اطمینان بیشتری دارید شروع کنید.

فرض کنید مطمئن هستید که شخص مورد نظر برون گراست. در این صورت می توانید خود به خود هر هشت مورد تیپ های درون گرا را حذف کنید.

2- در داوری کردن عجله نکنید

درها را باز بگذارید. فرض را بر این بگذارید ممکن است فرضیه های شما تغییر کنند. با جمع آوری اطلاعات بیشتر ممکن است این اتفاق بیفتد. این امر برای داوری کننده ها چالش مهمی است زیرا آنها ممکن است نتوانند اطلاعات کافی برای داوری کردن جمع آوری کنند.

3- به برداشت های اشتباه احتمالی خود توجه داشته باشید.

در ارتباط با شناسایی و تحلیل گونه ها و تیپ های شخصیتی ممکن است با توجه به برداشت های خود ادراک کنیم. مثلا ممکن است به اشتباه گمان کنید تمام کسانی که رفتار دوستانه دارند، احساسی هستند.


وقتی رو در روی شخصی قرار ندارید

همیشه وقتی سوالات پایان باز بپرسید، اطلاعات بیشتری به دست می آورید. مثلا وقتی با کسی مصاحبه استخدامی می کنید می توانید بپرسید: با رییس قبلی ات رابطه ات چطور بود؟ او می تواند خیلی ساده به شما جواب بدهد: «خوب بود.» اما به جای این سوال می توانستید از او سوالات پایان باز بکنید، مثلا بگویید: «درباره رییس قبلی ات حرف بزن. چگونه آدمی بود؟» «بهترین خصوصیتی که در او سراغ داشتی کدام بود؟» «در چه زمینه هایی با هم اختلاف نظر داشتید؟» «درباره رابطه ات با او چه می توانی بگویی؟» «فکر می کنی درباره تو چه نظری دارد؟» این گونه، اطلاعات بیشتری درباره او به دست می آورید.

در مواقعی حتی وقتی از شخصی سوالات پایان باز می کنید ممکن است با یکی، دو کلمه، جواب تان را بدهد. در این زمان می توانید او را تشویق کنید که بیشتر توضیح بدهد. به او بگویید: «ممکن است در این خصوص بیشتر توضیح بدهی؟» یا «دلم می خواهد بدانم چرا درباره او چنین نظری داری؟»

اما در مواقع استثنایی، شناسایی تیپ اشخاص از طریق تلفن ساده تر است. از جمله این موارد زمانی است که شخص در صحبت تلفنی آزادی عمل بیشتری احساس می کند و راحت تر می تواند حرف بزند. درضمن هنگام صحبت تلفنی حواس نیز کمتر پرت می شود. حال توضیحاتی در مورد یک شخصیت خیالی به طور مثال «کاترین» ارائه می دهیم تا بتوانید به شخصیت او پی ببرید.

کاترین لباس اتوکشیده و منظمی پوشیده است. موهای بلندش را مرتب کرده و با چند قطعه جواهر (گردن بند، گوشواره و انگشتر) خود را آراسته است که همه با هم جور در می آیند. روی میزش چندین عکس خانوادگی دیده می شوند. پای یکی از عکس ها که کودک خردسالی را به نمایش گذاشته است این عبارت به چشم می خورد: دوستت دارم مادر. میزش بسیارمرتب است، هر یک از اقلام روی میز در جای مناسب خود هستند.

هیچ برگه و نوشته و پرونده ای روی میزش به چشم نمی خورد. تنها چیزی که به چشم می خورد یک دفترچه یادداشت، یک جاقلمی و یک ساعت است. عذرخواهی می کند که چند دقیقه منتظر مانده اید. از شما دعوت می کند که بنشینید. می پرسد آیا فکرمی کنید کارتان بیش از نیم ساعت وقت می گیرد؟ بعد از ملاقات با شما جلسه ای دارد.

رفتار دوستانه ای دارد. وقتی موضوع را برایش توضیح می دهید به دقت گوش می دهد. ابدا حالت تدافعی ندارد. دوباره سخن شما را قطع می کند تا موضوعی که درباره اش حرف می زنید برایش روشن تر شود. شما در مجموع به این نتیجه می رسید که او می خواهد تا حدامکان به شما رسیدگی کند و کارتان انجام شود.

به نظر شما کاترین درون گراست یا برون گرا؟

انرژی فراوانی به خرج می دهد. صحبت می کند. دست هایش را تکان می دهد، چهره ابرازگر دارد. به راحتی با اشخاص کنار می آید و با آنکه به دقت به صحبت های ارباب رجوع گوش می دهد، متوجه سایر فعالیت هایی که در حول و حوش او می گذرد هم هست. او برون گراست.

آیا کاترین بیشتر حسی است یا شمی؟

کاترین بسیار دقیق است. در هر جایی که احساس می کند نیاز به سوال و توضیح دارد، سوال می کند. علاقه مند است که اسناد و مدارک شما را مرور کند. او گهگاه به اطراف اتاق نگاه می کند. به حوادثی که در لحظه حال اتفاق می افتد، توجه دارد. بی جهت در گمان و خیال فرو نمی رود و تحت تاثیر اندیشه های خصوصی حواسش پرت نمی شود. کاترین حسی است.





کد خبر: ۵۱۳۱۲۸۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن