تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند متعال، به بنده‏اش در هر روز نصيحتى عرضه مى‏كند، كه اگر بپذيرد، خوشبخت و ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819443481




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۲ بار حمله تشنجی بدون علت، صرع محسوب می‌شود |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ۲ بار حمله تشنجی بدون علت، صرع محسوب می‌شود
کد خبر: ۴۷۵۰۰۳
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۱ - 13 February 2015


فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان گفت: دو یا بیش از دو بار حمله تشنجی بدون علت، صرع محسوب می‌شود. مصرف دارو در زمان‌های مناسب نقش مؤثری در کنترل حملات تشنجی دارد. والدین بیماران بدون مشورت با پزشک دارو را قطع یا کم و زیاد نکنند.

به گزارش فارس، ساسان ساکت با بیان اینکه دو یا بیش از دو بار حمله تشنجی بدون علت صرع محسوب می‌شود، اظهار داشت: یکی از مهمترین اقدامات درمانی در مورد مبتلایان به صرع مصرف دارو است، خوشبختانه اکنون بیشتر داروهای این اختلال در کشور موجود است و چنانچه بر اساس شرح حال معاینه بالینی و روش‌های تصویربرداری تشخیص صرع داده و دارو تجویز شود، باید در مصرف آنها نهایت دقت انجام شود.

استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: والدین باید بدانند که درمان این بیماری طولانی و به طور عمده دو سال زمان می‌برد، طی این مدت نباید مقدار دارو را خودسرانه کم، قطع یا زیاد کنند.

وی افزود: چنانچه مصرف دارو دو نوبت در روز باشد، باشد فاصله مصرف را به صورت هر 12 ساعت تنظیم کنند.

این فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان تصریح کرد: اگر کودک در سنین قبل از مدرسه است،‌بهترین ساعاتی است که می‌توان دارو را مصرف کند 9 صبح و 9 شب است چرا که در این ساعات مزاحم خواب او نمی‌شویم و بعد از مصرف نوبت دوم می‌تواند استراحت کند. اگر کودک در سنین مدرسه است بهتر است داروهای خود را بین 6.5 تا 7 صبح و بعد از ظهر مصرف کند.

وی افزود: نیم ساعت خطا در دادن دارو جای نگرانی نیست اما نباید این زمان بیشتر یا کمتر شود، زیرا اگر دارو زودتر از موعد مقرر مصرف شود موجب مسمومیت و چنانچه دیرتر مصرف شود، باعث شروع حمله تشنجی می‌شود.

استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اهمیت خواب در کودکان مبتلا به صرع، اظهار داشت: کم خوابی یا پرخوابی می‌تواند عامل ایجاد و آغازکننده سردرد یا در پاره‌ای موارد حمله تشنجی باشد، بنابراین والدین نباید در خواب شبانه کودک تداخل کنند و مزاحم خواب صبح او شوند.

ساکت خاطرنشان کرد: والدین سعی کنند فاصله دادن دو نوبت دارو را رعایت کنند و بدون مشورت پزشک قطع، کم و یا زیاد نکنند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن